Sari la conținut

ana 0761507617


Postări Recomandate

Testata de curand.

Sunat dupa 23:00 si intrebat detalii pentru outcall: sex oral protejat si normal protejat 300/h. Am intrebat legat de oral neprotejat si am convenit la +50 RON extra fara CIM. A ajuns in timpul indicat, pozele sunt relativ actuale, defapt e miniona, cam 1.60-1.65, dar bine proportionata conform imaginilor.

Am schimbat o vorba, am fumat o tigara inainte. De mentionat ca era suspicioasa initial fiindca a zis ca a mai patit sa ia tepe, mai are o colega dar nu am determinat daca intra cu ea si cere plata inainte. Fire comunicativa, dar probabil depinde si de atitudinea clientului, eu m-am inteles bine cu ea in intervalul asta scurt. A lucrat pe afara, mentionand Germania.

Tranzitionam catre dormitor, avea la ea servetele umede, prezervative si lubrifiant; se dezbraca fara multa fanfara dar prezinta frumos tatele si fundul in timp ce-l ia pe ala micu la stimulat. Chimia fiind buna ajungem si la niste dirty talk, ne punem pe orizontala si incepe oralul neprotejat cu priviri perverse din cand in cand, pare ca-i place sincer ce face, usoare tentative de deep dar nimic extra; mentinand dirty talkul punem caciula, se urca pe mine si continuam LOT pana la finalizare, cu schimbari de ritm  ok si contact vizual - atitudine pro-client. Are un fund mai degraba carnos, sa ai ce sa apuci, fara sa fie mare sau disproportionat. Fiind cam obosit am optat pt un masaj pe spate in locul numarului 2, dupa ce a mers sa faca un dus. Masajul, eh, nimic sexy sau erotic, niste frectie pe spate la rugamintea mea, nimic rau dar nici punctul ei forte. Ce-i drept nici nu a mentionat asta ca facand parte din servicii. 

Oral - 8.5, Normal - 7.5/8 (potential mai mult dar a fost un singur numar), Igiena - 10, Atitudine - 8 (nu m-a grabit, a intuit ce-mi place, zambareata insa nah, era sa nu o chem initial dar am negociat oralul neprotejat pana la urma). Halatul - 350/h dat inainte.
De recomandat? Mai degraba spre da, eu am avut o chimie placuta cu ea desi la inceput intuiam un fiasco care ma bucur ca nu s-a concretizat. Nu stiu cum se ridica la standardele altora totusi.  
 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

iNCERCATI SA NU-I MAI FACETI RECLAMA GRATUITA! FEMEIA LA ORICE CERE 50 PLUS, PENTRU SERVICII CARE AR TREBUI SA EXITE IN PRETUL CARE IL CERE LA FINALIZARE SAU LA ORA. 

SE GRABESTE, ASTEPTA SA TE TERMINE REPEDE SA PLECI, O DOARE IN PIZDA DACA ESTI SATISFACUT SAU NU.

DE MULTE ORI NU ACCEPTA LA ORA, II CONVINE LA FINALIZARE, DEOARECE INTR-O ORA FACE VREO 4-5.

IN VIZIUNEA MEA NU RECOMAND!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...