Sari la conținut

Buna pozele acestea sunt furate


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va rog sa faceti ceva sa ii stearga fetei acestea pozele mele ca milea furat mia acoperit tatuajul, fata si numarul . Va multumesc o seara frumoasa sa aveti â¤ï¸ðŸ’‹ Acestea sunt nr ei 0743777604 si 0748871546 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-sexy/9idde87942f27151e09e5063940904h7.html

Link spre comentariu

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Stai ma baiatule tu repede cu link.ul meu. Nu e contul meu ala. Alea nu.s pozele mele . Am incheiat orice poveste pe nimfomane din cauza ca sunteti reduși mintal . Am deschis topic la constanta ca mi se furau pozele intruna si hopa a gasit unu pozele mele si in alta tara . Sunt românce care lucreaza in strainatate cu poze fel si fel . Si normal ca au cautat si ele din alta parte. Si spre "nenorocul" meu , le a pus pe ale mele .

Doar nu eram proasta si redusă la cap sa deschid topic cu pozele ce nu-mi apartin. Logic nu?????!

Ma supar cand vad cate femei imi fura pozele si publi nu mai actioneaza in niciun. Fel. Ba chiar si acum lucrraza 2 cu pozele mele . Dar am terminat orice discutie cu voi , niste redusi ;)

In acea seara cand imi sareati in cap am facut confirmari oe whattsap. Nu stiu daca te a interesat , dar multi din constanta m au sunat imediat pt confirmarea pozelor din locatia in care ma aflu si acum si imbracata la fel .

Imi pare foarte rau ca am deschis topice femeilor furacioase de poze , caci voi sunteti bolnavi la cap , adica mi ati spus ca hotul striga hotul pt ca mi ati mai gasit pozele si pe alte siteturi.

Vai Doamne..nu am ce sa mai comentez

Este evident ca sunteti limitati..

Comportamentul meu s a schimbat mult , dar doar pentru oamenii cu minte , si seriosi. Cat pentru voi , niste ordinari fara minte, si limitati maxim , cu creierul atrofiat , nu am alte comentarii. Meritati fiecare cuvant de al meu ;)

 

Sunt pozele mele , le iau apararea si mi se sare in cap ca nu e adevarat chiar si cu confirmare. Ma da voua ce trebuie sa va faca omul sa va confirme ? Sa va futa in cur? Asa dobitoci sunteti ?

M.am enervat dar crede.ma ca nu imi pare rau de niciun cuvant spus.

Ma comport foarte frumos cu clientii care merita 🥰 si chiar zilele trecute si nu numai m-au sunat clienti din piatra daca mai revin in oras. Va multumesc din inima pentru ca v-ati gandit la mine si v-a placut compania mea incat mi-ati inregistrat nr de tel pt a ma cauta. Cum am mai spus , mi.am imbunatatit mult serviciile si comportamentul. Dar ce imi iese pe gura la nervi , nu voi regreta niciodata 😉 e parerea mea si o mențin.

Pe site.ul asta numai bolnavi la cap si forte putini oameni care contribuie cu adevarat , nu pesti si reclama aiurea fie buna sau falsa.

Pai daca va spun cate femei cu servicii si recenzii au cel puton 10 conturi de nimfomane si si dau singure recenzii periodic, înnebuniți 🤣🤣🤣

Pentru oamenii care au fost anul acesta la mine , va multumesc si va astept cu tot dragul . 😃ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤— oamenii mei de calitate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...