Sari la conținut

Natacha 0755284116


Postări Recomandate

  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

După recenziile poziție la adresa lui Natasha mam decis sa ii fac și eu o vizita care nu a mai avut loc se pare.Am vorbit cu ea pe whatsapp cu o zi înainte pentru o programare,ma întrebat într-adevăr de vârsta cu care ea a fost de acord in prima instanța iar ieri când i-am confirmat programarea se pare căci nici nu mai știa de ea și pe deasupra ma mai întrebat din nou de vârsta ca apoi sa îmi zică căci ea nu se întâlnește cu tinerii ca aceștia o stresează se pare iar al doilea motiv a fost căci sa părut ca nu ne-am inteles(cum sa nu te înțelegi când in prima faza ai fost de acord cu vârsta și pe deasupra căci a avut foarte mult de lucru și nu a avut timp sa vorbim detalii).

Într-adevăr și-a cerut scuze dar după ce conduci aproximativ o ora ca sa poti ajunge in Alba cred căci nu a mai contat și de aici cei care vreți sa mergeți la ea ganditiva de 2 ori înainte sa mergeți și fiți siguri ca programările și le respecta.Acum strict părerea mea mi se pare ca e neserioasa și pe deasupra fițoasa iar eu sigur nu o sa mai revin

  • Like 2
Link spre comentariu

Domnu gasgas iti doresc numai bine si ms de recenzie nu am nevoie de reclama ta de 2 lei stai linistit in legatura cu programatile mele mi le-am respectat pe toate si lasa arogantele cu mine 😉ðŸ˜mai bine iati o punga de seminte si stai pe o banca la aer ðŸ˜ai nevoie de tinp aer ca sa poti scrie alta recenzie 🤣🤣papa

  • Minus 2
Link spre comentariu

Gasgas, îmi pare rău de pățania ta... Cred că au fost ceva neînțelegeri. Eu am revizitat-o ieri. A avut aceeași atitudine prietenoasă cu mine. Ceea ce am scris în recenzia de mai sus s-a păstrat, chiar s-a îmbunătățit comunicarea și GFE, acum că ne cunoșteam deja. Nu mai dau alte note, le mențin pe cele acordate.

Mai sta vreo două zile, apoi pauza... Eu sper să o mai revăd la o oră de fitness. Te-am pupat Natasha 😘,iar confraților... Spor!!!

Link spre comentariu
Vizitator 1280ionut
Reputație: 0

Detali la telefon sau pe whatsapp .

secretoas-o , unii pe aici spun 200-350 ,altii  200-300 ,poate vrei sa ne luminezi ,poti sa ne explici in ce consta serviciile de domina mai pe larg .In filmul meu eu te-as vedea cu mainile la spate legate cu o pereche de catuse,,e bine?

Link spre comentariu
  • Oras:Alba
  • Oras:Alba

Lăsați-o în pace... E genul de escortă introvertită, genul ăla piți care trebuie să o lauzi tot timpul și să îi aduci fânul la botul iepei.

Nu întrebați de prețuri, dacă urmăriți topicul o să realizați ca doar SRI îl știe, și voi... (noi) muritorii de rând îl aflăm doar dacă facem 17 vrăji Voodoo, 9 pomelnice la Daniel și un telefon.

Care să ne confirme exact același căcat, care îl putea scrie ea aici e forum, și, nu își mai pierdea lumea timpul cu aflatul de servicii, prețuri, s.a.m.d.

In concluzie, și sunt 99% convins, că deși are o recenzie wow... Se poate încadra la subiectivă.

Am mai avut noi albaiulienii deastea prin oraș. Au stat, exact, cât ține o ploaie mocănească.... adică 3 zile.

Cu stimă,

Camin

  • Like 1
Link spre comentariu

Mai femeie, esti frumoasa nimic de zis. Dar din punct de vedere a comunicarii lasi de dorit. Ti-au scris multi si te-au rugat sa lasi un anunt cu serviciile si tarifele. Tu raspunzi altceva. In felul asta nu te-au mai suna (deranja) multi cu un apel telefonic. De fapt nici la alea nu prea raspunzi. Pe w'ap nici asa. Probabil ca ai programul full.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...