blonduul Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2020 Postat Iunie 3, 2020 Cum pot începe sa fac videochat ca băiat?
pansacola77 Reputație: 108 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Europe Oras:Europe Postat Iunie 3, 2020 cu o laba, ca sa se scoale... 2
laury Reputație: 24166 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 3, 2020 😆
daria maria Reputație: 2653 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Iunie 3, 2020 Cum pot începe sa fac videochat ca băiat?Eu zic sa stai naibii liniștit ca și pe mine ma mâncat undeva și apoi m-am uitat în contract și am văzut ca trebuie sa plătesc clauze enorme. Și la negru nu prea te-aș sfătui dacă ești începător
batmaniron Reputație: 276 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Batcave Oras:Batcave Postat Iunie 3, 2020 Eu zic sa stai naibii liniștit ca și pe mine ma mâncat undeva și apoi m-am uitat în contract și am văzut ca trebuie sa plătesc clauze enorme. Și la negru nu prea te-aș sfătui dacă ești începătorIn pricipiu poti sa faci si pe cont propriu, de acasa. Sunt site-uri unde iti faci cont, confirmi varsta(cu CI) si dai drumu la camera.
mihaiviteazul007 Reputație: 15 Postat Iunie 3, 2020 Postat Iunie 3, 2020 Eu zic sa stai naibii liniștit ca și pe mine ma mâncat undeva și apoi m-am uitat în contract și am văzut ca trebuie sa plătesc clauze enorme. Și la negru nu prea te-aș sfătui dacă ești începător de ce trebuie sa faca pe nu stiu ce firma de videochat? Poate sa faca direct pe site. @initiator, sunt o gramada de baieti care fac si din ce vad seccastiga binisor, depinde de ce "sponsori" dai.
eltorogrande Reputație: 661 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Iunie 3, 2020 Cum pot începe sa fac videochat ca băiat?Inainte sa te apuci, studiaza alti baieti care fac videochat sa te documentezi de la sursa in ce consta aceasta activitate, care sunt cerintele, studiaza si consumatorii (clientii), ce le place sa vada intr-un videochat de baieti etc. etc. ... ideea este sa cercetezi temeinic inainte terenul, sa vezi unde te arunci, daca crezi ca esti capabil sa faci fata emotional (fizic ma gandesc ca esti) ... multa sanatate si bafta ! Cheers !
mihaiviteazul007 Reputație: 15 Postat Iunie 3, 2020 Postat Iunie 3, 2020 Inainte sa te apuci, studiaza alti baieti care fac videochat sa te documentezi de la sursa in ce consta aceasta activitate, care sunt cerintele, studiaza si consumatorii (clientii), ce le place sa vada intr-un videochat de baieti etc. etc. ... ideea este sa cercetezi temeinic inainte terenul, sa vezi unde te arunci, daca crezi ca esti capabil sa faci fata emotional (fizic ma gandesc ca esti) ... multa sanatate si bafta ! Cheers ! xlientilor le cam place sa ti-o iei in cur, cu cat e mai mare(dildi) cu atat doneaza mai mult. Doar sa ai un fizic cu cativa ani de sala si ii mai iei cu lugu lugu.
tetrix Reputație: 42 Postat Iunie 5, 2020 Postat Iunie 5, 2020 Majoritatea baietilor care fac videochat sunt poponari. Mai toti dintre ei sunt asaltati de alti gay. Femei sincer nu prea intra, mai mult pe cupluri. Ca baiat nu merge doar cu laba. Daca vrei s afaci ceva, trebuie sa te dotezi cu hucarii, sa iti rupi partul cu vibratorul pentru bulangii, etc. Nu stiu daca te incanta idea. Nu da nimeni doar ca sa i se fluture o pula sculata prin fata camerei. Banii la barbatii singuri vin aproape in totalitate de la bisexuali si gay. Deci....
Membru Premium elprofesoare Reputație: 65397 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 5, 2020 Cum pot începe sa fac videochat ca băiat?pui la profil că ești bisexual ca să ai clienți care să plătească cu tokeni, găsești o perioadă de timp când e ai mai mulți clienți gay, bi. Jumatate din bani se duc la site, cam asta e rata, succesuri ! 9 2 1
Membru Premium elprofesoare Reputație: 65397 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 5, 2020 căștigul vecinilor era undeva pe la 2000 euro, asta acum 15 ani, nu era rău, și-au luat A4 SH la 2 luni 8 2 1
w1tch3r Reputație: 56 Postat Iunie 5, 2020 Oras:aici Oras:aici Postat Iunie 5, 2020 căștigul vecinilor era undeva pe la 2000 euro, asta acum 15 ani, nu era rău, și-au luat A4 SH la 2 lunihttps://i.ibb.co/TRy1NVD/A4.png
Membru Premium elprofesoare Reputație: 65397 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 5, 2020 :)))) 9 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum