Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bun gasit tuturor!

 

 

 

 

Motto:"viori sunt femeile,/

tremur in palme rasfrant/

le slavesc si le cant/

pentru sfarsitul de drum/

ce l au pe pamant!/

lemn moale,lemn sfant"

(Lucian Blaga,Viori aprinse,

femeile)

 

 

 

Am vizitat o pe Georgiana de sase ori in ultimele doua saptamani si as fi mers mai des,dar a tot fost plecata din oras. Pur si simplu nu mi pot schimba drumul de seara,ma duce sleaul rotilor inimii spre hogeagul Georgianei!

Au trecut mai multe vizite,si abia acum scriu o recenzie,sa fiu cat de cat obiectiv,ca altfel cantatul la vioara aprinsa Georgiana ar suna prea strident in urechile distinsilor useri de pe acest forum si as fi acuzat ca o iubesc si de aceea ii dau numai zece!

Corect,o iubesc pe Georgiana,explic si de ce. Fiindca e frumoasa,sunt un beholder indragostit. Dar nu sunt indragostit stupid,ci cu vederea clara a realitatii. Adica ii poate da oricine ce nota vrea la orice,dar la comportament nu i poate da decat 10 cu coronita: Georgiana nu are telefon in camera,nu fumeaza decat daca accepti tu,nu face nimic altceva,se ocupa permanent de domnul cu care este,nu cere plata,nu lanseaza subiecte,doar sustine ce lansezi tu,vorbeste perfect calm si,repet,suportiv,ca o femeie inteligenta care si pretuieste partenerul,nu cere recenzii...

Inaltuta,cam 170,supla,cumva atletica,puternica fizic ,curata perfect,fara tatuaje,fata draguta,ochi verzi sau albastri,depinde cum priveste,abdomen plat,mi s a parut incredibil ca e bipara,sani mici dar fermi,pasa foarte frumoasa,cu nimfe late,roz,gingas imbratisand clitorisul foarte dulce al Georgianei...cam asa mi s a prezentat mie fizic.

Suportiva este si in actiune,te asculta si se comporta natural erotic,iar daca ii dai initiativa,te rupe! Ce mi a placut mult...de la o vizita la alta a devenit tot mai calda,atenta,participativa,chit ca la prima vizita avea deja factor GFE de 10. Acest comportament nu mai e doar profesional,ci mult mai atragator,firesc,preferat de barbatii care merg la fete sa alunece pe strunele viorilor aprinse.

Eu merg seara la Georgiana,a fost de fiecare data(cu o exceptie,cand mai era o colega tinerica si grasuta,asa) singura intr un apartament mare,curat,cu baie dotata cu tot ce vrei, singurul minus fiind patul scartaietoare la turatii inalte.

 

Ajuns la actiunea dragostei,il las tot pe Blaga sa zica,el este mai talentat:"viori sunt femeile/ vibratie fara cuvant/viori aprinse sub arc/ in flacari si fum" ...genial,perfect sens al iubirii cu Georgiana! Ma credeti sau nu,10 pentru domnita.

 

Recomand! Barbatilor maturi,care pot intelege profund ceea ce ofera Georgiana,sa se bucure de aceasta femeie cu trup divin si caracter frumos. Barbatilor maturi aflati in buna conditie sexuala si fizica,pentru ca Georgiana e rezistenta si se misca,nu sta decat daca o opresti,dar nu prea vrei sa o opresti. Cum sa o opresti,cand dezlantuita ti arata ce este aceea o vioara aprinsa!

Multumesc, Georgiana,pentru asta.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost și eu la don'soara Georgiana astăzi, don'soara doar cu vârsta că are ceva experiență. Overall, nimic special. Oralul e cumva bun, e micuța așa că îi e greu sa o ia pe toată. La normal plăcută oarecum, se implica, dar e strâmtă și pare că e undeva intre durere și placere, deși nu sunt Hercule. Nu e chiar GFE, nu pare să ii placă și e reținută în acțiuni. Poate am prins-o eu pentru prima dată, dar mda...

 

Note:

Oral: 8

Normal: 7.5

GFE: 2, încearcă dar nu-i iese

Atitudine: 9, sa se termine cat mai repede și cam asta este

 

Halat: 250 RON / h

 

Eu nu mai revin, dar dacă altcuiva ii iese mai bine, merge.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Oralul e cumva bun, e micuța

Cume e micuţă, citeam pe aici că are cca 1.70, poate slim/skinny.

 

pare că e undeva intre durere și placere, deși nu sunt Hercule.

Hercule era putenic, nu avea pwla mare, cred că te gândeşti la Terente, sau Rocco Sifredi.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Tare de tot frate faza cu Hercule nu avea pula mare . Poate o avea , mai stii ? M-am gandit imediat la Dwayne Johnson ca parca el l-a interpretat pe Hercules. Nice !

Sigur l-a jucat "terminatorul," deşi, dacă îmi zici mie de hercule, eu mă gândesc la adaptarea Disney.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...