Sari la conținut

Emma- 23 ani Bulevardul Unirii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am bifat si eu astazi pe Emma, si nu regret.

Locatia este in apropriere de magazinul Naturalia. Facut programare prin wapp, si ajuns imediat.

Domnisoara are in jur de 1.65 , la kg nu ma pricep sa aproximez, dar, pot sa spun ca nu este nici slim, nici plina. Dupa mintea mea este fix cum trebuie, cur mare sa ai pe ce pune mana. La capitolul boobies nu exceleaza, dar pe mine nu ma deranjeaza. Apartament curat, poftit la dus, baie dotata cu tot ce trebuie, prosop curat.

Ajuns in camera, fiind canicula afara m-a servit cu o sticla de apa rece gheata, o tigara, si incepe actiunea. 
Incepe fata un ON frumos, cu deep, atentie la sateliti si cu tot ce trebuie, bine bine. Surpriza a venit cand am pus mana la piersicuta ei, si surpriza, era gata uda doar facandu-mi oral( mai tarziu mi-a spus ca o excita cand face oral, deci il face cu simt de raspundere). Trecut si eu sa ii intorc favorul, cobor si dau de un clit pronuntat, in contrast cu piersicuta mica, fara mirosuri sau alte neglijente. 10 din punct de vedere al igienei.

Trecut la normal, pasa stramta si uda natural, ii place, da contre, se implica, nu e scandura. La numarul al doilea a stat LOT cred ca mai bine de 10 minute si m-a calarit de imi tremurau mie genunchii.

Ceva note:

Fata: 9.5 ( frumusica la fata, dar aspectul ei tine de fiecare cum si ce vrea de la o femeie, mie mi-a placut)

Oral: 9 ( nu pot sa dau 10 pentru ca nu are CIM in program)

Normal: 10 

Anal: n/a ( nu am intrebat, nu ma intereseaza subiectul)

GFE: 9 ( se vede ca vrea sa te faca sa te simti bine)

Igiena:10 ( nimic suspect, doar parfum discret)

Halat: 100/200 

De revenit: DA

• Like 2
  • Oras:Bulevardul unirii
Postat

Am bifat si eu astazi pe Emma, si nu regret.

Locatia este in apropriere de magazinul Naturalia. Facut programare prin wapp, si ajuns imediat.

Domnisoara are in jur de 1.65 , la kg nu ma pricep sa aproximez, dar, pot sa spun ca nu este nici slim, nici plina. Dupa mintea mea este fix cum trebuie, cur mare sa ai pe ce pune mana. La capitolul boobies nu exceleaza, dar pe mine nu ma deranjeaza. Apartament curat, poftit la dus, baie dotata cu tot ce trebuie, prosop curat.

Ajuns in camera, fiind canicula afara m-a servit cu o sticla de apa rece gheata, o tigara, si incepe actiunea. 

Incepe fata un ON frumos, cu deep, atentie la sateliti si cu tot ce trebuie, bine bine. Surpriza a venit cand am pus mana la piersicuta ei, si surpriza, era gata uda doar facandu-mi oral( mai tarziu mi-a spus ca o excita cand face oral, deci il face cu simt de raspundere). Trecut si eu sa ii intorc favorul, cobor si dau de un clit pronuntat, in contrast cu piersicuta mica, fara mirosuri sau alte neglijente. 10 din punct de vedere al igienei.

Trecut la normal, pasa stramta si uda natural, ii place, da contre, se implica, nu e scandura. La numarul al doilea a stat LOT cred ca mai bine de 10 minute si m-a calarit de imi tremurau mie genunchii.

Ceva note:

Fata: 9.5 ( frumusica la fata, dar aspectul ei tine de fiecare cum si ce vrea de la o femeie, mie mi-a placut)

Oral: 9 ( nu pot sa dau 10 pentru ca nu are CIM in program)

Normal: 10 

Anal: n/a ( nu am intrebat, nu ma intereseaza subiectul)

GFE: 9 ( se vede ca vrea sa te faca sa te simti bine)

Igiena:10 ( nimic suspect, doar parfum discret)

Halat: 100/200 

De revenit: DA

Multumesc frumos! Te mai astept cu drag:*

• Like 1
Postat

Si eu vreau o programare :*  :girly  :flowers2

Pe tine te primesc si fara :)) :*

• Like 1
Postat

Buna dragii mei

Numele meu este Ema ,am 23 de ani ,1.70 cm înălțime,60 kilograme ,sânii mici,tenul alb .

Serviciile oferite sunt :

-oral

-Normal

Cadoul:

150 30 de minute

200 60 de minute

Zona bulevardul unirii

Postat

Nu era 150 cu 200? Emma ne poti explica? Ai schimbat preturile?

Nu am schimbat prețurile:) poate a scris el greșit.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...