Sari la conținut

♥️Miruna♥️New♥️ 0769686609

Postări Recomandate

Postat

Si care este concluzia?

Niste sfaturi pentru colegele tale de breasla ai?

Da. Chiar am un sfat. Să nu mai bage toți nesimțiții in seamă. Dintr-aștea ca tine care se trezesc comentând aiurea când nu își are rostul.
  • Oras:Pe aici
Postat

Da. Chiar am un sfat. Să nu mai bage toți nesimțiții in seamă. Dintr-aștea ca tine care se trezesc comentând aiurea când nu își are rostul.

Nu stiu cum ai tras tu concluzia ca sunt nesimtit dar pe cuvantul meu ca nu sunt deloc asa. Ti s-a parut  ca te-am jignit cu ceva?

Iti spun eu cum sunt .... sunt prost, prost am fost ca te-am bagat eu in seama pe tine.

In rest

Vaya con Dios in traducere dute invartindu-te :D

• Like 1
Postat

Nu stiu cum ai tras tu concluzia ca sunt nesimtit dar pe cuvantul meu ca nu sunt deloc asa. Ti s-a parut ca te-am jignit cu ceva?

Iti spun eu cum sunt .... sunt prost, prost am fost ca te-am bagat eu in seama pe tine.

In rest

Vaya con Dios in traducere dute invartindu-te :D

Asta era si ideea ca nu trebuia sa ma bagi in seama de odata ce nu vroiai nimic decat un comentariu prost.

A tomar por culo .....si la mine nu e cu traducere 😊 o iei cum vrei 😂😂

Postat

Asta era si ideea ca nu trebuia sa ma bagi in seama de odata ce nu vroiai nimic decat un comentariu prost.

A tomar por culo .....si la mine nu e cu traducere o iei cum vrei

Ideea este alta, aici este vorba despre tine ci nu despre mine.

Eu nu te cunosc, nu te-am jignit cu nimic, nu am facut nici un singur comentariu la persoana ta pentru simplu fapt ca nu cunosc si nu-mi permit, spre deosebire de tine care iti permiti sa ma faci nesimtit fara sa ai nici cel mai mic motiv. Doar ti-am pus doua intrebari. Voiam sa stiu care este parerea ta despre constanteni si ce poti transmite altor colege de breasla, faceam conversatia ca pentru asta este forumul. Dar tu in mintea ta ai crezut ca fac misto de tine. Asa cum m-ai bagat tu in oala cu ceilalti 80% de barbati cu adevarat nesimtiti asa te bag si eu in oala cu celelalt 80 % de dame banale la care clientii sunt doar o sursa de bani si nimic mai mult care se cred printese, si pe undeva asa este TU esti vedeta aici, nu eu.

Daca tu crezi ca faci misto de mine jignidu-ma fara macar sa ma cunosti, si ca sa te simti superioara, da-i inainte sa stii ca pot sa duc, de fapt nu faci alceva decat sa-ti dezvalui caracterul.

• Like 1
Postat

Se pare ca eu le dau pe fata iar tu subtil. Plus felul in care ai spus-o probabil ma deranjat mai mult " colege de breaslă ".

De printesa iti spun eu ca nu am nimic.... nu sufar de mine dar nici nu imi place sa fiu luata peste picior iar in legaruta cu caracterul, asta sunt. Ma deranjaza ceva spun pe fata.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Duceti-va linistite ;) noi, constantenii stim ce avem de vizitat si turisti nu prea sunt inca...decat sa stati degeaba, duceti-va acasa linistite.

• Like 2
Postat

Se pare ca eu le dau pe fata iar tu subtil. Plus felul in care ai spus-o probabil ma deranjat mai mult " colege de breaslă ".

De printesa iti spun eu ca nu am nimic.... nu sufar de mine dar nici nu imi place sa fiu luata peste picior iar in legaruta cu caracterul, asta sunt. Ma deranjaza ceva spun pe fata.

Am spus ce am spus .... ”colege de breasla” puteam sa folosesc si ”colege de meserie” era acelasi lucru, nu vad cum ar putea sa te deranjeze asa ceva. Dar doar pentru faptul ca probabil te-a deranjat termenul ”colege de breasla” tu ai fost directa si m-ai facut nesimtit, ca asa ti s-a parut tie. Explica de ce sunt nesimti?

Pentru ca am spus

”Care este concluzia?” aici cu referire la perioada pe care ai petrecut-o in Constanta si ”Ce sfaturi ai pentru colegele tale de breasla”

Cu ce ti se pare tie ca te-am luat peste picior? Cu ce te-am deranjat? Cu ce te-am jignit? Cu ce am fost NESIMTIT? Asa cum, tu ai fost directa si mi-ai spus.

• Like 1
Postat

Am spus ce am spus .... â€colege de breasla†puteam sa folosesc si â€colege de meserie†era acelasi lucru, nu vad cum ar putea sa te deranjeze asa ceva. Dar doar pentru faptul ca probabil te-a deranjat termenul â€colege de breasla†tu ai fost directa si m-ai facut nesimtit, ca asa ti s-a parut tie. Explica de ce sunt nesimti?

Pentru ca am spus

â€Care este concluzia?†aici cu referire la perioada pe care ai petrecut-o in Constanta si â€Ce sfaturi ai pentru colegele tale de breaslaâ€

Cu ce ti se pare tie ca te-am luat peste picior? Cu ce te-am deranjat? Cu ce te-am jignit? Cu ce am fost NESIMTIT? Asa cum, tu ai fost directa si mi-ai spus.

Ti-am spus in comentariul anterior ce m-a deranjat. Felul de exprimare. Poate daca puneai alt ambalaj nu reactionam nici eu asa si nu iti mai puneam ca esti nesimtit. Pur si simplu " colegelor mele de pe acest forum " era mult mai ok si de bun simt. Aici am incheiai conversatia cu tine.

O seara placuta in continuare 😊

Postat

Ti-am spus in comentariul anterior ce m-a deranjat. Felul de exprimare. Poate daca puneai alt ambalaj nu reactionam nici eu asa si nu iti mai puneam ca esti nesimtit. Pur si simplu " colegelor mele de pe acest forum " era mult mai ok si de bun simt. Aici am incheiai conversatia cu tine.

O seara placuta in continuare

A nu ca nu ramane asa ... multumesc pentru sugestie, imi cer scuze chiar nu am avut intentia sa te iau cumva peste picior. Si revin la cele doua intrebari, reformulate.

1. Care sunt concluziile tale acum la sfarsitul perioadei tale de sedere in Constanta?

2. Si ce le poti transmite colegelor tale de pe acest forum?

• Like 1
Postat

Duceti-va linistite ;) noi, constantenii stim ce avem de vizitat si turisti nu prea sunt inca...decat sa stati degeaba, duceti-va acasa linistite.

Multumesc frumos pentru grijile facute.😊
Postat

Mai esti sau ai plecat?[/quote

Sunt sunt in seara asta pana la 4 dimineata si maine de la 14:30 pana la 19:30 😘😘

• Like 1
  • Oras:Patagonia
Postat

dec ai prins drag de constanta??

Mai esti sau ai plecat?[/quote

Sunt sunt in seara asta pana la 4 dimineata si maine de la 14:30 pana la 19:30
Postat

si cand ne pregatesti si tu o lista cu serviciile si preturiile tale?

Sa zicem ca da

Postat

100 de lei finalizarea si 200 de lei ora.

Ca servicii :

Oral

Normal

69

Diferite pozitii

Sarutari corporale

Finalizarea orala este 50 de lei extra

Si NU fac anal

Iar ca locatie: tomis nord, zona ciresica.

Am schimbat doar locatia nu si preturile.😘
  • Like 1
Postat

pachat ca nici tu nu esti fan de giuguleala asa ca mai putin probabil sa trecem prin lista impreuna!

Am schimbat doar locatia nu si preturile.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...