Sari la conținut

Sonia 0746361640


Postări Recomandate

  • Oras:Tokyo
  • Oras:Tokyo

A 2-a vizita la Sonia, fata chiar merita..

Atitudine super ,corp super ,GFE super, chiar daca eu am 46 ani m-am simtit de 20 in prezenta ei. Tipa este foarte sociabila si are acel fler prin care te cucereste de la primul zabet actiunea a fost foarte intensa cu mangaieri tandre si porno.

Notele nu au rost deoarece eu m-am simtit foarte bine in prezenta ei, bravo ei ca stie cum sa te ia si sa pleci multumit.

Recomand cu drag..

Astept urmatoarea intalnire.

Ai beneficiat si de bonusul din meniu ?

Ca altfel satisfactia nu e de 100%.

Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Carcotasi mai sunteti. Fata e ok, am fost la ea. Ce e drept la oral neprotejat nu prea are asa mult chef, dar a scuipat pe Gigel a dat atentie la sateliti cu gurita,probabil am foat privilegiat, nu e punctul ei forte dar isi da silinta,desi sanse cam slabe sa finalizez din oralul respectiv dar artificiile au fost ok, m-a excitat maxim. La np se simte fain, are o pasarica maiastra micuta,draguta si stramtuta, scoate gemete, s-a udat bine pe timpul actului, te trage in ea, iti da senzatia ca ii place, eu sper ca i-a placut,fiindca are atitudine ok si este degajata, nu te simti nasol in prezenta ei. Al doilea numar a fost mai greu pt mine si nu am putut finaliza dar si-a dat tot interesul. Nu era mindsetul cel mai optim pt mine, in schimb facandu-mi oral ca sa dea Dumnezeu sa ma termin a stat cu funduletul spre mine, ce privelisteee... are un fund extrem de obraznic si pizdulica aia nu o ratez la o caprita cand vine data viitoare. Au fost si fk se freaca de tine , te saruta pe gat pe corp, se vede ca e acolo ca sa te simti bine si te trateaza ca o amanta. Voi incerca sa fiu mai relaxat eu data viitoare si sa ma duc la o ora mai potrivita.Fata arata bine si e curata,nu e vreo figuranta, pozele sunt reale.

ON 8

NP 10

GFE 10

LOCATIE 10 e mai retras parerea mea, deci ok

Finalizare orala si anal nu face, am vazut pe aici ca face uneori normal neprotejat, nu am adus discutia, nu sunt interesat, sper sa se protejeze pt binele ei si al nostru. Am avut un pic de reticenta sa ma duc dar imi pare bine ca m-am dus.

250 halatul doua finalizari

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Tokyo
  • Oras:Tokyo

... tu ai ceva personal cu mine ?

Doamne fereste. Nu am nimic cu o asa fata minunata ca si tine.

Ti-am atras doar atentia sa ai grija, ai spus ca ai inteles, in rest fericire si ciocane tari clientilor sa vina de la sine.

Daca deranjeaza complimentele ma opresc.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...