Sari la conținut

Alina Blonda sexi ‭0784548251‬


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Acum o saptamana am avut o intalnire combinata interesanta cu tinerele domnisoare Alina si Maria.

O cunoscusem pe foarte tanara Maria de la o intalnire anterioara cu Alina cand am rugat-o sa mi-o prezinte si pe colega ei.

Mi-a prezentat-o pe tanara copila,micuta,timida,feciorelnica,aproape rusinoasa la contactul cu clientul,urmand sa ne cunoastem la o data viitoare.

Data a sosit si cu permisiunea Alinei ca totusi ea e gazda principala si pe telefonul ei se lucreaza am invitat-o pe Maria pentru o repriza de oral ca sa-i vedem potentialul.

Regretul este ca nu lucreaza impreuna dar cine stie,poate in timp se mai schimba ceva.

Am ramas cu micuta si timida Maria si am ajutat-o sa intre in rol.Oralul a fost bun pt o incepatoare,o suge si linge cu talent si m-am simtit bine,am smotocit-o si eu putin,saruta bine,m-am jucat cu tatele ei mici dar receptive,ea s-a jucat cu coaiele mele,pentru o prima intalnire am considerat de ajuns.

I-am achitat oralul si am chemat-o pe Alina sa continuam dupa o scurta igienizare.

Despre Alina am tot scris,i-am facut multe vizite in ultima vreme,ne simtim bine impreuna si ne futem cel putin la fel de bine cum ne simtim,deja stim ce vrem si ce ne place si tinem cont de asta.

In concluzie Alina mi-a servit tot pachetul culminand cu pizda ei roza si frumoasa pe care nu ma mai satur s-o trag pe pula!

A fost foarte bun si oralul si mai ales normalul cu trei pozitii dar probabil ca de drag si placere am temporizat prea mult si nu reuseam sa ejaculez.

Mentionez ca fata si-a dat silinta,nu s-a enervat si era dispusa sa ne mai futem dar mi s-a aprins becul i am zis ca de ce sa nu incerc sa finalizez cu micuta si stramta si nerodata Mariuca!

Cu respectul de rigoare am "concediat-o" pe Alina si a revenit in ring Maria.

Foarte inspirata mutarea pt ca mititica a venit cu forte proaspete si hotarata sa fie ea matadorul zilei.

Deci oral sustinut pt revigorare,ceva probleme cu prezervativul care era cam stramt(vina ei ca a sculat pula prea tare),incalecat putin si dat "pinteni" ca un jockeu veritabil,dupa care pus pe spate,deschis bine piciorusele si prezentat o mica si minunata si roza si stramta pizda in care mi-am bagat cu tandrete mataranga,care s-a simtit exceptional si dupa un schimb de contre am finalizat fericit.

Pentru Alina nota generala este 9 si 10 la GFE pentru ca am o slabiciune pt ea si pentru serviciile si stilul ei.

Pe Mariuca o notez cu 8 de la cap la coada,ii multumesc si o sa o ajut cu unele chestii pentru ca trebuie sa le crestem pe fetele cu potential si sa o scapam de excesiva timiditate de care asa cum mentiona un confrate scapa intr-o oarecare masura cand se intalneste cu pula!

Si eu raman cu speranta ca vor trece peste timiditate,rusine sau mai stiu eu ce si vor intra simultan sa faca o treaba si mai buna decat separat.

Fetelor,va multumesc si va doresc succes!

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ok, am fost la Alina, totul a fost ok, exceptand un mic amanunt, facut programare cu 2 ore inainte ajung la locatie, intru. Fata arata bine, tanara fundul mare si niste sani micuti dar draguti. Stabilisem la telefon sa stau 1 ora, dar a aparut o problema, mai putea face doar o finalizare ca intre timp cineva isi facuse o alta programare la 20-30 min dupa mine... ok o bila neagra.

Fata se descurca bine la oral, cu deep sta in ce pozitie o pui, per ansablu e ok.

Normalul doar o pozitie am apucat ca m-am terminat repede

Note: gfe 5 ( a incercat sa vorbeasca putin cu mn, dar doar daca o intrebam)

Oral : 9 a fost ok

Normal 8

Halat: 100

Poate mai revin, dar as spera ca pr viitor sa respecte programarile.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut , cu ceva treaba prin orasul vostru frumos am zis sa imibin utilul cu placutul si am sunat la nr acestei domnisoare . Nu mi a raspuns asa ca am zis ca poate am noroc cu mesaj si primesc raspuns afirmativ ca se poate la ora 19 00 si daca intervine ceva ma anunta draga de ea cu 30 dr min inainte . Ajung in zona sun sa primesc detalile despre adresa nimic , mai fumez o tigara mai astept trec 20 dr min si cand ma hotarasc sa incerc la altcineva primec mesaj cu ora 20 si 30 dr min zic bine oricum aveam treaba in zona si astept imi fac si treaba si vine potopul si eu tot in zona si sun iar imi tr ea locatia pe whats app era la 2 min de mers pe jos de mine si sa aatept ca nu este curent ca este apa pe strada ect si astept ca prostul pana la 23 00 si nici o sansa sa ma intalnesc cu respectiva .

Vreau sa precizez ca am avut treaba in zonq si de asta am.asteptat altfel dupa prima teapa eram plecat .

Pentru mine unul este de EVITAT .

In toata cariera mea de cand practic acest sport nu am avut parte de asa ceva .

Daca vreti si va ajuta o sa postez si convorbirile .

Aa le am si vazut pe cele doua fara sa vreau . Numai bine

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Eu am fost de 4 ori la ele si nu am avut probleme dar este regretabil ce ti s-a intamplat si am vazut ca nu numai tie!

Fiind tinerele eu le-am spus ca seriozitatea in program si programari este esentiala!

Sa speram ca isi revin!

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Nu raspunde niciodată la telefon, am incercat si dimineața si seara... Degeaba. Am reusit o singura data sa dau de ea(asta dupa ce am așteptat 30 de min pe langa bloc) si nu este cea din poze.. Este mult mai grasunica. Am încercat sa o mai sun sa merg la Maria.. Dar nu raspunde niciodată!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Nu raspunde niciodată la telefon, am incercat si dimineața si seara... Degeaba. Am reusit o singura data sa dau de ea(asta dupa ce am așteptat 30 de min pe langa bloc) si nu este cea din poze.. Este mult mai grasunica. Am încercat sa o mai sun sa merg la Maria.. Dar nu raspunde niciodată!

Salut Maria este cea scunda si grasuta , Alina este inalta spre slim . Maria cred ca are 160 cm inaltime tunsa scurt , bruneta , Alina 170 slim blonda . Insa la capitolul programari lasa de dorit . Numai bine .

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salutare.

Am vizitat din nou titulara topicului si am avut parte de o intalnire de zile maria. Desi am inceput cu stangul , si spun asta pentru ca am facut programare cu o zi inainte pentru o ora matinala 9 dar nu am crezut ca nu se trezeste si asa ca nu m-am prezentat, iar cand am sunat si am avut surpriza sa imi raspunda am ramas socat(eu stiam de prin comentariile voastre ca nu prea se trezeste asa de dimineata) si am facut o alta programare pe care amandoi am respectat-o. Ii multumesc pe aceasta cale ca nu s-a suparat. Ajuns in casa, fata m-a astepta intr-o tinuta sexi si provocatoare, am fost intrebat daca vreau sa ma serveasca cu suc... dar nu am venisem pentru suc... , si venisem pentru oral, care s-a dovedit a fi unul de zile mari. Preludiul a fost foate incitant, fiind amandoi in picioare ne-am sarutat ca doi adolescenti indragostiti care nu se mai vazusera de ceva vreme si am inceput sa ne dezbracam si sa aruncam hainele de pe noi. Nici nu mi-am dat seama cand am ramas in costumul lui Adam. M-am asezat confortabil in pat si Alina a venit peste mine si m-a coplesit cu sarutari, parca nu ma mai saturam de buzele ei dulci. A coborat usor pe piept unde cu sarutari suave a ajuns in cele din urma la junior care era deja treaz si astepta sa fie luat la intrebari, dar nu a fost asa deoarece Alina a coborat mai jos si s-a icupat de zonele adiacente, o adevarata prifesionista (cel putin pe placul meu). Oralul a fost alternat cu ruperi de ritm, iar la un moment dat cand am simtit ca explodez am intreruot-o si ea s-a conformat a venit iar la mine sa ma sarute pasional cand pe buze, cand pe gat cand pe piept... Fiind foarte excitat am rugat-o sa se puna cu capul lasat pe marginea patului si am continuat acolo iar cu o repriza de oral , ian cele din urma am finalizat pe pieptul ei, pe gat in timp ce Alina imi dezmierda zonele adiacente. O adevarata placere, simteam ca nu pot sa ma mai tin pe picioare.... A fost de departe o experienta pe care o voi tine mult timp mine.

Nota 10 pe linie.

Felicitari Alina !!!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Am mai avut și eu o combinată cu fetele,bune amândouă dar în timp ce Maria începe un pic timorată,emoționată,Alina este excelenta și fizic și ca servicii.

Am ajuns sa comunicăm și colaborăm excelent,ne simtim bine impreuna,empatizam foarte bine.

Aproape mi-am facut abonament la ea,oricum demult n-am mai mers așa des și consecvent la o escortă în Craiova.

Alina iti mulțumesc mult și te pup dulce!

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Alina este o fata neserioasa , lucrează când are chef , faci programare și numai Răspunde ... de evitat probabil este terorizată de peștișorul ei

Pestisorii, sunt trei uscaturi, 3 taranusi de maxim 25 de anisori. 🤫ðŸ˜
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva in Tartar
  • Oras:Undeva in Tartar

Pestisorii, sunt trei uscaturi, 3 taranusi de maxim 25 de anisori. 🤫ðŸ˜

 

Eu 1 n am avut niciodata probleme cu ea/ele la programari si chestii, totul a mers OK 👌

 

Am fost de multe ori la ele, si niciodata nu mi au dat impresia ca ar fi presate de cineva sau ca ar depinde de cineva, din contra...acum, nimic nu e exclus in ziua de azi.

Daca ai informatii in sensu asta poate ne detaliezi si noua si ne pui in tema, altfel raman la nivelu de "discutii".

 

Sincer, atata timp cat programarile imi sunt respectate si serviciile de care beneficiez sunt la inaltime de fiecare data cand merg la ele, ma doare fix in pula, pot sa aiba si rechin alb, nu peste, nu e treaba noastra sa facem pe justitiarii tastaturii...

 

 

Daca ai detalii, expune le, altfel risti sa pici in ridicol.

 

Parerea mea.

 

 

Seara faina si scule tari 😉

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Dacă îi stii pe rechini i-ai la lanseta sau la maciuci ca sa ne scapi de ei!

Ce am cu oamenii? Daca si-au gasit producatoarele sa le faca bani si atat timp cat nu deranjeaza (la fizicul ala nici nu ar avea cum 🤣) ce rost are??
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

 

Eu 1 n am avut niciodata probleme cu ea/ele la programari si chestii, totul a mers OK 👌

 

Am fost de multe ori la ele, si niciodata nu mi au dat impresia ca ar fi presate de cineva sau ca ar depinde de cineva, din contra...acum, nimic nu e exclus in ziua de azi.

Daca ai informatii in sensu asta poate ne detaliezi si noua si ne pui in tema, altfel raman la nivelu de "discutii".

 

Sincer, atata timp cat programarile imi sunt respectate si serviciile de care beneficiez sunt la inaltime de fiecare data cand merg la ele, ma doare fix in pula, pot sa aiba si rechin alb, nu peste, nu e treaba noastra sa facem pe justitiarii tastaturii...

 

 

Daca ai detalii, expune le, altfel risti sa pici in ridicol.

 

Parerea mea.

 

 

Seara faina si scule tari 😉

Și eu am fost de multe ori la ele și sunt supermultumit!

Deci eu zic sa ne ocupam de ele si sa le putem ca le place.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Acest paranoic, este foarte limitat, vede doar pesti, conturi false, clone etc, nu ar trebui luat in seama.

Stii ca esti bolnav rau? 🤣🤣

Mars la tratament labarule! Tu nu ai bani nici sa futi saracie.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...