alice23 39 Posted Sunday at 12:45 AM Author Share Posted Sunday at 12:45 AM Acum 2 ore, florinflo7 a spus: bai băieți ( santeti de tot💩) nu am văzut așa ceva pana acum , atâta comentați de fata asta care este o fata tare frumușică și dulce și își da tot interesul sa ne simțim bine ( noi ca și clienți), eu am vizitat-o la bv și nu am nici pe dracu ( cum spune unu pe aici ca are bts ) , și îmi pare rău ca mai mult ai place la Cluj decât la Brașov , pacat de comentariile astea fără rost la adresa iei ( chiar nu merita așa ceva), și încă ceva ( i-am dat și limbi și uite ca nu am nimic ) , așa ca nu mai vorbiți toate prostiile la adresa iei , mie unu îmi pare rău ca o denigrați in halul ăla Mulțumesc de susținere! O să mai trec pe la voi curând! Pupici 🤗😘 Quote Link to post
florinflo7 158 Posted Sunday at 08:48 AM Share Posted Sunday at 08:48 AM Acum 7 ore, alice23 a spus: Mulțumesc de susținere! O să mai trec pe la voi curând! Pupici 🤗😘 o sa te susțin de fiecare data ( mai ales cât timp sant numai minciuni la mijloc ), și abia aștept sa vi sa te vizitez 💋💋💋 Quote Link to post
maximusm88 82 Posted Monday at 09:18 AM Share Posted Monday at 09:18 AM La 24.01.2021 la 2:39, alice23 a spus: Heiii... rtoto034 e băiat de treabă, vorbim mereu ca doi prieteni, nu e genul să bage "bețe în roate"! Seară frumoasă, pupiciii 😘🤗 Tu inca crezi in Mos Craciun. faptul ca insista sa postezi AICI rezultatul analizelo, faptul ca te trimite la spital, faptul ca NU zice absolut nimic despre aberatiile postate de andrei ...crede-ma ca spune muuulte. acest 'baiat de treaba' cum ii spui tu e unul si acelasi cu andrei. te imbarliga ca e 'prieten' . e treaba ta sa crezi aberatiile astuia. eu am sesizat doar ca tot ce s-a postat legat de BTS e MINCIUNA. nu uita Alice ca aici e despre futut pe bani! nu exista 'baiat de treaba' . nu mai crede toate aberatiile. te imbarliga ca e 'baiat de treaba' dar de fapt tot el posteaza cu BTS. tu de ce crezi ca acest 'andrei' nu s-a prezentat la tine face to face sa te intrebe de sanatate?:) . Quote Link to post
Recommended Posts