Sari la conținut

Andreea -0747406510


Postări Recomandate

  • Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA

Buna Andreea salut băieții am vizitat o si eu azi facut progmare cu 2 zile inainte totul a fost respectat ca la , ajuns in fata usi am cunoscut-o pe Andreea este o fata foarte simpatica vorbareata , sanii mari . . numai buna ! Am servit un suc dupa care am trecut la treaba .

Eu am stat doar pentru un oral deoarece eram presat de timp si acum imi pare rau ca nu am ramas macar o ora dar poate o voi mai intalnii!

Locatie 8 nu e vina ei

Aspect 9+

Oral 10++ cu facefuck

Halatul 100 ron

Mersi si poate ne mai vizitezi merita sa rămân macar cateva zile /sap in Ploiesti de cand sa retras Adina nu mai este nici o fata cu forme si servicii ok! Bafta

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

m-ati innebunit cu respectatul asta. normal ca un om educat vorbeste frumos si respecta femeia, desi 90% dintre cele care practica meseria asta sunt pe tepuit (mai ales cele migratoare). 

vorbesti frumos, te porti frumos, nu o jignesti si te trezesti ori ca nu o suge fara prez, ori ca a trecut timpul, ori ca dai prea tare, ori ca nu sta in nu stiu ce pozitie. pai pana la urma ce sa facem, contract inainte sa futem???

o simti ca nu stie cum sa scape mai repede de tine dupa ce ti-a luat banii si sa te faca sa pleci. pe multe nu le intereseaza parerea ta despre ele pentru ca oricum stau 3-4 zile pe aici si pana ne prindem noi, deja a zburat si revine peste ceva timp si tot asa.

sincer, eu pe astea care ne tepuiesc, nu numai ca le-as injura, dar le-as da 2 suturi in cur. n-o fac, inghit in sec, si plec ptr ca cel mai destept cedeaza.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator babanul82
Reputație: 0

Sorinph ai dreptate..dar o escorta care se respecta nu iti va face niciodată asa..am fost in Ploiești cam la tot topul,am fost si la fete mai medii..dar cand am simtit ca nu e ok am plecat..trei experiențe in Bucuresti, două in Cluj si una la Iași.. toate de top..m.am programat frumos..am ajuns,am fumat o țigare,am băut ceva si la treaba..in camera cum de toate am recapitula ce putem face..nu graba,nu stres..nu înjurături ca mi.ai promis ceva si acum nu faci..dar si atitudinea mea a fost de bărbat.. la sfarsit cum e normal lasi onorariu ei...repet..la noi la Ploiești nu se poartă bunul simt..si ne vaitam ca avem experiențe ciudate

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...