Sari la conținut

Jessyka 0723427614


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare prieteni, scuze ca intervin in discutia asta minunata a voastra, mii de scuze am urmarit comentariile voastre, colegul de mai sus nu este frumos sa vorbesti ca este curva si sugatoare de puli cum ai spuso, este chiar urat sa spui asa ceva, fata face treaba asta ca pe un job daca tu erai femeie si faceai asta cum te simteai cand cineva iti spunea asa ceva ?

In fine, fiecare avem zile proaste sau Zile bune, poate insa pe ea a deranjato asa spusul “domnita” poate are o stare proasta si nu i-a cazut bine .. haide sa numai fim rai fiecare face ce simte si cum stie ea mai bine pentru asi castiga un ban, pentru mine fata este jos palaria si la servicii si la modul de a vorbi este dulce ca persoana. O excorta care se respecta cere anumite preturi pentru ca stie ce poate sa ofere de banii astia, si chiria costa bani si gelurile de dush costa bani si sucurile, apa si asa mai derparte cere bani.. deci daca a ridicat putin pretul asta nu inseamna ca trebui sa jignim “ ca ce servicii ofera ea de banii astia ?” O femeie care se respecta este o excorta care are clienti putini dar buni pentru a le face placerile asa cum trebui, nu o excorta care ii dau 100 de lei si in 5 minute tio freaca cu mana sa iti dai drumu si sa pleci ca vine altul! . Mii de scuze daca am deranjat cu acest mesaj insa nu mi sa parut corect fata de ea care pana la urma urmai ne face sa ne simtim bine ! Vorba aia “ dai un ban dar stai in fata “.

Seara buna sa aveti futaciosi mici !

Pestache, esti asa prost ca nici numele meseriei nu l-ai scris corect. Foamea si la gara cu voi!
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna dragilor , numele meu este Jessyk!

Am 23 de ani,1,65 inaltime bruneta par lung, ochi caprui, siliconata,te astept intr-un cadru intim si discret ptr a-ti îndeplinii cele mai ascunse fantezii!

Forme foarte frumoase si un zambet care va va seduce.

Intr-adevar foarte sexy! Va ofer momente fierbinti; compania mea va fi tot ce aveti nevoie pentru un moment minunat de relaxare si pentru a vă lăsa o amintire exceptionala. Pentru mine igiena si discretia sunt o prioritate. Va sarut și va aștept!

Ptr mai multe detalii te rog contactacteaza-ma la nr : 0723427614 și pe WhatsApp.

 

 

Servicii oferite:

 

• sex ORAL protejat / neprotejat in functie de igiena

• sex NORMAL protejat

• GFE maxim

• diferite fantezii

• foot job

• hand job

• sărutări

 

 

 

Preturi:

 

• 200 lei finalizarea - sex oral protejat/neprotejat, normal protejat - 30 minute;

 

• 300 lei - 2 finalizari - sex oral protejat/neprotejat, normal protejat- 60 minute.

  • Like 2
  • Trist 1
Link spre comentariu

Va salut,

 

Ignorand comentariile mai dubioase de pe ultimele pagini, m-am decis sa o vizitez si eu azi pe Jessy. Si nu pot decat sa ma felicit pentru decizia luata :)

 

Programare pe whatsapp, cu vreo 2 ore inainte, totul rapid si ok.

 

Ajuns la locatie am fost surprins sa gasesc o fata chiar mai sexy decat in poze. Fata e senzatie, are botox, silicoane, in jur de 1.60, vreo 50 de kg, bruneta cu parul lung, fundul bombat, erectie instant cand o vezi :)

La prima impresie pare o pitipoanca super tunata dintr-un club de fite din Mamaia dar aici apare paradoxul. E foarte comunicativa, am fost foarte placut surprins sa vad ca e o fata normala. M-a servit cu o apa plata cat a fumat ea o tigara, apoi dus si direct in camera.

Pe categorii:

Locatie: undeva intre Universitate si Romana, apartament super, dotat cu tot ce trebuie, de maine am inteles ca avea si o colega.

Oral np: foarte bine executat, te saruta usor de la gat in jos, iti starneste toti fiorii pana ajunge jos. Priviri porno si toate cele, nimic de obiectat.

Normal: am schimbat foarte multe pozitii, se implica in misionar, te trage in ea si te saruta usor pe gat. E stramta si iti ofera niste senzatii foarte misto. Sanii si tatuajele contribuie si ele la o imagine de exceptie.

Aspect: am zis mai sus, mai multe cuvinte ar fi de prisos, trebuie vazuta live, in carne si oase.

Atitudine: cum am zis si mai sus, foarte comunicativa, o placere sa stai in compania ei. Nu stiu daca face FK, nu am intrebat. Am mai stat putin de vorba si cand am plecat, in total am depasit bine 1 ora (undeva la 1 ora 20, cred...) Mi-a povestit ca cica e unul care ii tot lasa comentarii negative pentru ca nu l-a primit, clasic...

Nota de plata: 300 de lei/ 1 ora.

 

Ca o concluzie, merita sa mergeti sa o vedeti, cei care nu ati fost la ea deja. Daca nu va place, nu stati - desi ma indoiesc ca un barbat heterosexual intreg la cap ar face asa ceva :) 

Eu sunt foarte multumit ca am decis sa merg sa o vad si cu siguranta voi reveni.

 

Te pup Jessy, abia astept sa ne revedem!  :kiss3

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...