Sari la conținut

Jessyka 0723427614


Postări Recomandate

Salut baieti,

 

Dupa nenumarate incercari, am gasit topicul lui Jessy. Am sunat si spre surprinderea mea mi-a raspuns foarte rapid, si, norocos fiind, a fost si libera si am putut veni direct.

Locatia este superba, centrala, si are toate utilitatile necesare. 
 

Cand am ajuns in fata usii, am ramas socat pentru ca Jessy m-a asteptat in ceva sexy, cum n-am mai vazut la alte escorte de pe forum. Dupa ce am facut cunostinta si m-a invitat la suc, nu am mai rezistat iar Jessy m-a simtit si am inceput actiunea direct in living si am terminat in dormitor. Ce pot sa va spun este ca face un oral 💣, nu poti sa ii rezisti. La normal am inceput eu deasupra ca sa o pot privi in toata splendoarea ei. Bineinteles, nu am rezistat prea mult si am finalizat imediat. Are o pasarica foarte stramta si fierbinte. 
 

Am plecat tremurandu-mi picioarele, bineinteles voi reveni de fiecare data cand voi avea ocazia si ea va fi libera. 
 

Pentru mine Jessy este top, nu mai are nevoie de note. 
 

Te pup Jessy!!


 

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Vin cu o recenzie si pentru Jessyka dupa experienta placuta alaturi de colega ei, Tania.
Long story short, o experienta foarte placuta, recomand. Mai multe detalii despre actiune pe topicul Taniei.

Jessyka pare mai experimentata decat colega, isi cunoaste punctele forte, PSE maxim, oral umed, cu scuipat, lins, priviri, toate cele.. stie ce face si face bine.

Pentru mine, punctele forte sunt: atitudinea (atat de a se face placuta cat si atitudinea pornache, fara a fi vulgara), sinceritatea si evident aspectul fizic, tunat.. cu sanii siliconati si buzele ce se muleaza perfect acolo unde trebuie. 

Locatie: 8 (cam prea 'stradal' pentru mine, aglomerat la ore de varf si locuri de parcare gasesti mai greu) In interior totul ok, peste medie

Aspect: 9 (probabil sunt subiectiv dar mie mi-a placut Jessyka, cu toate ca este diferita de colega Tania, fiecare este draguta in felul ei)

Atitudine: 10

ON: 9 (mi-ar fi placut ceva mai deep, dar probabil este si 'vina mea' aici :)) )

NP: 9 (am venit pentru Tania dar am intrat cu ambele si Jessyka m-a rezolvat rapid cu stilul ei mai PSE, in timp ce Tania oferea GFE la greu :))

Recomand maxim ambele fete, Jessyka si Tania, mai ales impreuna :)) super atitudine, nu-ti lasa impresia ca vor doar bani si nu intreaba cat costa ceasul, cu ce masina ai venit si prostii de genul, cum mai fac altele :)) cele doua se completeaza perfect, le recomand si lor sa ramana in formatie

Cadou: echivalentul unei ore din timpul fiecareia

De revenit: eu sigur revin, cel putin pentru privirile alea, plus ca nu a fost nici pe departe cea mai buna zi a mea :))

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salut băieți.Astazi am trecut pe la Jessika, văzusem Topicul ei si am fost atras de poze, recenzii, de felul în care arată! Deja aveam fantezii in cap! Am sunat-o, a răspuns din prima si am avut noroc sa mai aiba o oră liberă in program, nu stiam cum sa ajung mai repede la ea! Aveam  o pofta de ea 😍! După un trafic intens am ajuns in sfarsit la ea! Ma astepta in usa cu tatele la vedere❤ niște silicoane perfecte ❤😍 o fata frumoasa!!! Arată foarte bine !!!!  a fost amabilă cu mine, ma servit cu o apa, un suc, am stat la o țigară.. un dus si trecut la fapte mari ❤😍

Nu mi place sa dau detalii prea multe, e intimitatea mea si a ei, dar se merita sa faci o vizita, o oră cu adevărat intensă și umedă! Nota 10+ te pup Gessyka si abia astept sa revin! 

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...