Sari la conținut

Blonda Costin Georgian metrou noua in Bucuresti 25 ani 0725035041


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pentru toți curioși nu am peste(CARAS)sunt singura în locație am avut o colega Raluca care a plecat si mai am o prietena care mai vine la mn din cand in cand pozele sunt asemanatoare cu mn sânii ii am mari nr 5.Nu va mai dati cu parerea doar de dragul de a zice ceva. cei care doresc sa ma cunoasca ma pot suna...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu abia am invatat sa imi fac cont pe nimfomane nu stiu nici cum sa imi pun poza la profil ca vroiam sa imi pun cu sani ca sa vedeti cum ii am Poze nici atât nu stiu sa postez pot sa trimit pe Whatsapp la cine vrea poze cu.mn 0725035041

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

Va salut baieti,

am vizitat aceasta domnisoara saptamana trecuta, pana sa apara ultimele poze, si vreau sa spun ca intradevar nu sunt ale ei, dar aduc un pic cu realitatea.

este intradevar plinuta, dar nu deranjant, si sanii sunt mult mai mari si mai frumosi decat in pozele acelea, fundul este mai rotunjit si mai dragut, si ea la fata chiar e draguta.

am contactato prin watsup, m a indrumat catre locatie, unde iarasi va spun aam fost placut surprins. am discutat preturile si serviciile, m am dus la dus si apoi in camera de actiune.

FK nu accepta, dar am inceput cu un 69, unde totul a fost curat si fara mirosuri, ea la oral s a descurcat binisor, incat inainte sa trecem la normal nici nu am realizat ca mi-a pus preze cu gurita. :D

am pus o deasupra, unde am avut placerea sa ii privesc si sa mangai acei sani mari si frumosi, si se misca foarte frumos deasupra.

am schimbat pozitia in doggy, unde si aici mi a oferit o priveliste foarte misto, si cateva gemete destul de reale, zic eu.

am finalizat in balonas, mi a scos cauciucul si ma sters, apoi m am imbracat si am fugit.

per total actiunea a fost ok, un pic timizi amandoi fiind prima intalnire, dar ma face sa mai revin.

 

Note:

locatia 9

aspect 8.5

oral 9

normal 9

igiena 10

tarif 100 fin

 

Un mic sfat pentru ea, sa incerce sa astepte clientii in lenjerie sexy si tocuri.

 

concluzia, mai revin.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut baieti,


Am vizitat aceasta domnisoara azi si chiar sunt foarte placut surprins de tot in privinta ei.


Arata bine la corp acum fiecare cu gustul lui(mie imi place asa pe crpul care ai pe ce pune mana), sanii sunt mari si mult mai frumosi decat in poze, fundul este bine rotunjit si mai dragut, iar ea ca si om la fata chiar e draguta.


Am contactat-o prin whatsup, m-a indrumat catre locatie, unde va spun ca am fost placut surprins, am discutat preturile si serviciile, m-am dus la dus unde am primit prosop curat in baie geluri de dus cam tot ce vrei si apoi in camera de actiune.


Oralul sa descurcat bine soft ca si cum ai merge cu o amanta, am pus o deasupra, unde am avut placerea sa ii privesc si sa mangai sanii mari, fermi si frumosi, si se misca foarte frumos deasupra.


Am schimbat pozitia in doggy, unde si aici mi a oferit o priveliste foarte misto, si cateva gemete destul de reale, zic eu. Am finalizat in balonas, mi a scos cauciucul si ma sters, apoi am stat de vorba nu este pe repede inainte. Per total actiunea a fost foarte ok ceea ce ma face sa mai revin.


 


Note:


locatia 9


aspect 9


oral 9


normal 10


igiena 10


tarif 100 fin / 200h


 


 


 


concluzia, mai revin.


  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cipria 1987,super recenzia,felicitări,pentru unu care te,ai înscris azi si peste 2 ore ai prima ta recenzie exact aici,esti super,man.tine.o tot așa!!Sa va meargă

Salut, 

Am scris ce am gasit si am petrecut nu am ce sa mint asa cum fata a fost corecta si eu am fost corect in ce am scris.

Multam'

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu vb urat dar uni din voi chiar sunteți prosti sau nu stiti sa citiți am mai anunțat mai sus cine este Raluca fata din poze Dc nu puneti auntul meu cu pozele mele adevărat din... AT.... din secțiunea masaj Adelina ca am prima poza cu sani mei sau nu stiti sa cautati anuntul real

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dacă îi cereți frumos poze fetei, ea trimite pe whatsapp, poze cu ea, cu sânii & fundul, și arată Ok.

 

Nu e ea, tipa din pozele de mai sus, ea arată mai bine.

 

Mie mi-a trimis poze pe whatsapp, și mi se pare că e Ok fata. Și că, bazat pe ce văd din poze, raportul calitate preț pare corect.

 

Sânii ăia chiar sunt marfă!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...