Sari la conținut

Giulia - pe str. Nasaud - 0721630360


delfinul

Postări Recomandate

Am cautat numarul de telefon cu functia search, nu am gasit nimic, nici numele fetei, (desi anumite detalii parca mi-s cunoscute : fata mi-a zis la un moment dat ca nu prea aude cu o ureche !!!). Daca are deja topic, va rog sa puneti postarea la locul ei.

 

  Recenzia :

 Sambata, dupa ce am apelat mai multe escorte recomandabile, dar fara folos ( o fi fost din cauza ca era zi nelucratoare ?), la cuplul de pe Muncii tocmai fusesem, astfel ca singura care mi-a raspuns a fost la numarul din titlu. Si aici a fost PRIMA INDUCERE IN EROARE : a zis ca are locatia pe Dorobanti, unde se intersecteaza cu str. Nasaud. Am crezut ca o fi altceva decat cuibul de bucurestence despre care s-a scris pe aici (si nu tocmai de bine !). Cand am ajuns acolo, m-a tot dirijat pana am ajuns la capatul infundat al str. Nasaud. Mi-am dat seama ca o fi cuibul de bucurestence, dar eram curios, eu nemaifiind pe acolo. Am urcat. Apartamentul e curat, fain. Asta a fost bine. Fata, care s-a prezentat Giulia, era intr-o rochita portocalie, in slapi. E scunda, in jur de 1,50 m, blonda, par scurt, fata cam inexpresiva, sani micuti. Nu sugera mare lucru, dar am ramas. Nu stiu de ce. A oferit masaj topless cu 80 lei, nud cu 100, sex cu o finalizare la 150 (totul protejat). Asta cautam, nu a lasat nicicum la 100 lei, in final a acceptat sa imi ofere bonus si masaj la suma de 150. Stiam ca nu fac nicio afacere, dar asta a fost. M-a dus in camera, a plecat la dus, punand intre timp ceva muzica. A revenit in prosop. Am vazut cu nu avea cine stie ce corp, ce am remarcat era un piercing in buric, vata intr-o ureche, 2 margele pe la clitoris si un tatuaj albastru pe spate, deasupra fundului. Nu mi-a placut ca la start mi-a aratat ora si mi-a zis ca am doar 30 de minute !!! MI-a placut insa ca a pus un cerseaf curat si mi-a dat un prosop la fel. Nu am facut dus, venisem curat.

  M-a uns cu ulei, a facut ceva masaj pe spate, cam mediocru. Apoi a pus prezervativul si am trecut la normal. Am uitat sa mentionez, a zis ca pentru 150 lei nu le face combinate, ci doar oral sau normal (am fost bou ca am acceptat, asta e). Incercand sa ma joc cu ea, m-a lasat sa ii molfai sanii, insa ajungand la pasarica mi-a spus sa nu imi bag degetele inauntru. Am si lasat-o, daca ea mi-a aratat ceasul , nu o sa caut eu sa ii produc placere ! 

   Am inceput cu un fel de misonar, mai deschis, am dat o vreme. Fata se facea ca geme. Apoi am vrut sa patrund mai adanc, si am vrut sa ii pun picioarele pe umeri. Nu m-a lasat, spunand ca o am mare. Peste ceva timp, am incercat sa o intorc, deoarece imi place (ca si voua), pe la spate. Evident m-a refuzat, ca o va durea. Ce sa-i fac, daca am fost bou, n-am mai comentat, am tot dat la misionar, pana am terminat. 

   Apoi am mers sa fac un dus, am vazut ca baia e mare, noua, curata. Am gasit gel de dus Gerovital pt. barbati, a fost o noutate pentru mine. La plecare am mai discutat cu fata despre pret, mi-a dat de inteles ca nu ea il stabileste ci are o sefa ( a indicat cumva catre camera de langa usa in care era cineva). 

   Note : locatie 9, aspect fizic 5/6, GFE 4, normal 4 . Proasta alegere am facut. Sub nico forma nu as reveni. Singurul lucru pozitiv e locatia frumoasa si igiena (desigur, daca totul e protejat, nici nu e greu). 

 

P.S. Intr-o discutie telefonica fata mi-a zis ca sunt 2 in locatie, cand am urcat in apartament mi-a zis ca e singura, dar dupa ce am terminat sexul si vroiam sa merg la dus, m-a oprit si a zis ca iese pe hol sa vada sa nu fie cineva, deoarece nu e singura. Mi se pare cam mincinoasa si scurta la memorie !. Sau celalalt/cealalta era seful/sefa ?

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Am cautat numarul de telefon cu functia search, nu am gasit nimic, nici numele fetei, (desi anumite detalii parca mi-s cunoscute : fata mi-a zis la un moment dat ca nu prea aude cu o ureche !!!). Daca are deja topic, va rog sa puneti postarea la locul ei.

 

...

 

O cautare scurta si nevinovata dupa numarul de telefon rezulta: http://nimfomane.com/forum/topic/9493-jessica-de-la-salonul-alexia-0721630360-str-por%C5%A3elanului-%C5%A3ig%C4%83ncu%C5%9Fa-sexy/

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Delfinule, blonda Giulia aduce in oaresce masura cu cea care este imortalizata in pozele din Piata Az si are acelasi nume de scena, adicalea cum ar veni tot Giulia?

 

Pozele puse de matroana salonului (colega cu noi, aici pe forum) in editia online, de azi, a pomenitei "surse de documentare":

 

post-70055-0-24827700-1380629002_thumb.jpgpost-70055-0-78087100-1380629012_thumb.jpgpost-70055-0-55181300-1380629018_thumb.jpgpost-70055-0-29579400-1380629025_thumb.jpg

 

 

Link spre comentariu

Salut, scuze pt. intarziere. Nu stiu ce sa zic, referitor la poze : ea are parul scurt, aici par a fi extensii suvitele alea, deci nu imi pot da seama. Bijuteria din buric pare a fi identica. NU mai tin minte (rusine sa imi fie) daca avea sau nu semne pe corp. Unghiiile par a fi cele ale fetei la care am fost (culoarea si capetele putin "roase"). Canapeaua de piele nu o tin minte, posibil sa fi fost pe hol, dar patul din poza a 4-a ar putea fi cel pe care am lucrat. Fizionomia fetei ar putea fi cea  a Giuliei, cu mentiunea ca totusi, sanii din poza a 3-a mi se par mai apetisanti decat ce am vazut eu la fata locului :). Imi pare rau, nu pot da un raspuns sigur, in proportie de 70% as zice ca e aceeasi fata.

  Futeti, si nu cercetati ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...