Sari la conținut

0720952293


Postări Recomandate

Iris, 35 de ani, in zona Tineretului-Sincai, pe partea cu fostul restaurant Budapesta, al doilea sau al treilea bloc de la intersectia cu Sincai.

FK, oral np cu finalizare si normal la 60 l/fin si 150 l/h.

Am tot incercat sa dau de ea saptamana trecuta si ieri insa era tot timpul ocupata. Mi-a raspuns o colega de-a ei cu voce groasa - Claudia 29 de ani.

Ramane pe lista

Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

 

Va salut!

 

Am vizitat-o pe doamna in urma cu vreo zece zile, dar am gasit de cuviinta sa scriu recenzia abia acum. Prezint succint detaliile si impresiile vizitei:

locatia 5 – Bd.Dimitrie Cantemir, aproape de parcul Tineretului; apartament de doua camere semidecomandat, in care si livingul a fost transformat in laborator si separat printr-o perdea (!) menita sa asigure un minim de intimitate; problema este ca baia se afla in celalalt capat, spre intrare, astfel incat esti nevoit sa astepti terminarea reprizei din living ca sa te poti duce la baie daca ai nevoie; baia dotata minimal, dar curata; pe scurt, minim de discretie asigurat.

aspectul doamnei Claudia 9,5 – este chiar tipa din poze, dotata cu un fizic de atleta, miniona, supla, cu gambe si coapse bine conturate, sani medii, atitudine pro futai, dar pacat ca portretul o dezavantajeaza (daca intregul corp este al unei foste handbaliste, fatza este a unei foste pugiliste); nimic suspect in privinta igienei, pussy epilata perfect, cu labii mici

Oral 9 – singurul lucru care a lipsit a fost DT, in rest mi-a oferit cam tot ce-mi place: OWO, CIM, supt si lins de oua, gemete, priviri, schimbari de ritm

Normal 10 – mi-a placut ca are o atitudine pro futai, nu-i lipseste initiativa, nu are obiectii in ceea ce priveste pozitiile sau ritmul, geme placut; nu face anal, din pacate

Pret: ei, aici am o nedumerire pentru ca la telefon am discutat cu doua persoane (initial cand am programat vizita am retinut o voce si apoi cand am ajuns la bloc am remarcat o alta voce); cert este ca pe langa cele doua prestatoare mai exista o doamna blonda mai in varsta pe care am vazut-o si am salutat-o in drumul meu spre baie si careia cred ca ii apartine vocea initiala; din prima discutie telefonica am retinut 60 de lei/fin si 150 de lei/ora; la fata locului am platit Claudiei o finalizare si dupa primul numar am cerut inca unul, platindu-i diferenta pana la 150 de lei; am fost surprins cand a venit cu restul pentru ca m-a taxat 120 de lei/ora.

In orice caz, marele dezavantaj este locatia; altfel, fizicul, atitudinea si serviciile Claudiei sunt de top.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

La început de lună noiembrie am fost la Claudia. Am sunat la 0720952293 şi mi-am facut o programare. Nu mi s-a părut prea prietenoasă în timpul convorbirilor telefonice (când am sunat-o prima dată şi când am vorbit de lângă blocul unde m-a ghidat ea). La ora stabilită am ajuns în apartamentul unde prestează, undeva pe bd. Dimitrie Cantemir aproape de staţia de metrou Tineretului. Am plătit 60 lei pentru o finalizare (sex oral şi sex normal, e inclusă în preţ finalizarea orală). A fost foarte amabilă pe toată durata vizitei, a avut altă atitudine decât la telefon. Claudia e o fată mică de înălţime, are sâni mici, e suplă, are un corp frumos, este foarte îngrijită. Îmi părea că este curată, cunnilingus nu am încercat, că nu aveam chef. Eu nu am mers la duş, pentru că facusem cu vreo oră înainte, şi nici nu a interesat-o acest subiect pentru că oricum urma să mă şteargă pe "jucărie" cu şerveţele umede .

 

Acţiunea a început cu sex oral foarte bun, în mai multe poziţii, are tot respectul meu :) pentru că s-a străduit şi m-a excitat foarte mult. Cu greu am renunţat la oral ca să încerc şi normalu. Destul de periculoasă fata, pentru că se mişca foarte mult, se lipea de mine, nu e largă deloc şi senzaţia era foarte plăcută acolo înăuntru :P vaginul se simte foarte bine pe "instrument". Am terminat în prezervativ.

     

Note:
>Apartament =8 ( camera de lucru era curată şi arăta binişor, baie curată)

>Corp =8,75

>Faţă =8

>Atitudine =9 (a fost jovială, prietenoasă; ca majoritatea escotelor, mi-a dat de înţeles că vrea să trec la sex normal, dar la cererea mea, spre deosebirea de majoritatea escotelor, continua cu sex oral la fel de plăcut; altfel nu m-a grăbit în nici un fel)

>Sex oral =9 (fără prezervativ; linge şi ouăle)

>Sex normal =9,5 (nu mă aşteptam să fie aşa de strâmtă şi, in plus, se mişcă foarte bine, greu de rezistat :huh: , senzaţiile sunt foarte intense; admit că am fost cam brutal ,dar eram foarte înfierbântat :rolleyes: )

>GFE =9 (am vrut şi un pic de preludiu la început şi mi-a plăcut)

 

Durata vizitei:25 minute.

Concluzia este că pentru 60 lei am primit servicii foarte bune. Când voi mai avea chef de o milfetă pentru o finalizare, ea este prima opţiune.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Va salut,

 

Am sa fac o descriere scurta intrucat mi se pare foarte relevanta prezentarea colegului rafa121 care seamana foarte mult si cu experienta mea. Am sa adaug insa cateva lucruri care mi-au placut si care nu mi-au placut. Sa incep cu lucrurile bune: La inceput mi-a placut ca m-a servit cu o bere, si a luat si ea una si a incercat sa degajeje atmosfera, apoi faptul ca are un corp bine intretinut dupa parerea mea, iar apoi modul in care am reusit sa trecem de la o pozitie la alta, foarte natural si tipa a avut initiative foarte bune,  Ce nu mi-a placut a fost ca la baie era un singur gel de dus, iar al doilea lucru ca locul de actiune e separat de o perdea de hol si nu e o camera separata.

 

note:

 

locatie 8

sex oral 9 

sex normal 9

masaj 9

aspect 8

gfe 8.5 

halat 150/ora

 

Nu ma pricep la recomandari, dar eu cred ca o sa ma mai duc pe la ea. E pe lista, doar ca nu e printre primele la care o sa incerc sa sun data viitoare.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am vizitat-o si eu pe doamna sapt trecuta fiind in zona si curios sa incerc o milfeta low budget......voce placuta la telefon .....mi-a expus lista si tarifele si fiind in zona am ajuns imediat la dansa!

doamna este cea din poze insa o avantajeaza ffff mult......in realitate este f mica de inaltime cu o fatza destul de turtita si nu am observat acel fund laudat aici ......el fiind unul destul de plat si lasat ......sani f mici

atitudinea ok insa destul de grabita

am inceput cu un oral neprotejat si dupa vreo 5 min nu stia cum sa puna mai repede prezervativul......nici eu nu eram dornic sa stau prea mult la dansa in special din cauza atitudinii distante si grabite ,asa ca am acceptat si am terminat f repede sa scapam unul de altul!

toata actiunea a durat 20 min si m-a costat 60 lei pe care i-a cerut inainte asta fiind alt punct in minus pt stimabila

 

locatie - 7

sex oral -7

sex normal -6

aspect -6

gfe-6

halat- 60 ron / finalizare

 

din punctul meu de vedere nu merita decat pt un oral in fuga si doar daca esti in zona!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...