Sari la conținut

0770573066 Ramona


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

hei Ramona, crezi ca se poate o vizita in care dupa masa de masaj de relaxare, in loc sa mergem in pat, sa mergem in aceasta cada draguta in care sa ne pupam si sa ne mangaiem si sa ejaculez pe sanii tai? multumesc, daca accepti aceste fatezii te rog sa-mi raspunzi.

 

si masajul e minunat daca stii sa-l apreciezi, astept sa-mi raspunda si mie sa-mi zica daca se poate giugiuleala in cada

desigur

Link spre comentariu
Reputație: 24009
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

nu sunt nevorbita ,dar gandeste ce dimensiune au aceste acuzatii publice (negi la fund si hpv) tu ce ai face in locul meu ????????????????

M as duce in locul tau la un dermatolog iar documentul cu concluziile examinarii sa il pui poza aici ca sa inchizi gura targului.

Vaicarelile nu te ajuta sa iti cresti imaginea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Felicitări Ramona pt tot ce ai descris despre Tine si despre cei ce iti calcă în superba ta garsoniera.Trebuie să recunosc că tot ce a zis fata este Adevărat,,Am fost curios,am ajuns cu ceva timp in urma si sincer chiar nu imi pare rau după 250 lei,,A fost o oră de răsfăț pt mine cu o superba olteanca focoasa!O fata de muult bun simț,chiar atat face exact ce zice,fără sex,poti sa o atingi peste tot,cada,lumânări, muzica relaxanta, prosop impecabil,totul este nou nout,si garsoniera noua,o km:))Cat despre Ramona pot spune ca am intorso pe toate partile si sincer nu am vazut sa aiba vre,un neg,Ce zice domnul de mai sus este o acuzație nefondată, stiu ce vrea sa faca, am mai vazut la viata mea oameni care vor sa defaimeze escorte ca nu se culca gratis cu ei, sau nu vor sa faca unele chestii legate de sex,dar lumea care stie cu ce mănâncă jobul asta nu intra asa usor in jocul lor.(Laury,stii ca am zis ca nu merg,dar curiozitatea m.a trimis si uite asa am descoperit o Doamna cu muult bun simț, ceea ce rar găsești pe aici.)Felicitari Ramona pt ceea ce faci,cu toate ca este doar masaj, stie Doamna sa nu pleci neterminat de la Ea,Scuze daca am deranjat pe cineva!!Ps,decât să merg la vre,o nespalata cu 200,mai bine merg o data pe luna la super lux Ramona ,cada ,spuma,șampanie lumânări,alb impecabil si un Om inteligent!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da

Asa este

1 masaj si laba naspa

Nu recomand...

Neata!Am priceput sprijinul adus societati,iti multumesc si apreciez loialitatea de care dai dovata.Desi nu ai fi crezut ,aceasta vine si in ajutorul meu la procesul de selectie al calitati vizitatorilor,caci  daca mi as fi dorit un post de pedagog m as fi adresat ministerului invatamantului,insa eu sunt aici penru oameni din alta categorie (fie ei si mai putini) care inteleg ce am eu de dat.Te imbratisez cu drag si fara nici o urma de suparare :kiss3

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:tgv
  • Oras:tgv

Vizitat si de mine dameza, cred ca de doua sau trei ori.

Prima vizita, contact whatsap, stabilit detaliile si programat cu usurinta.

Locatia, stie GPSul zona, oarecum centrala. Garsoniera cocheta dotata cu absolut tot ce trebuie, inclusiv pat de masaj, insa usor prea calduroasa, vara.

Dameza, exact ca in poza, o figura tipica de romanca adevarata in zona 40 ani, numai buna sa i-o tragi - aspect/atitudine Maia Morgenstern - cu un specific aparte. Corpul arata excelent, igiena impecabila.

Actiunea - ma pune sa intarzii pentru a se improspata, sui in locatioe, dameza oarecum pitita dupa usa. Cateva vorbe frumoase de introducere, pret de o apa rece oferita de ea, vizitat dusul unde am primit papucei noi, prosop curat, apoi in pat. Masaj de relaxare corect efectuat, cu atentie, masaj erotic foarte bun, senzual, atenta la detalii, se joaca cu instrumentul intre fese, intre barbie si gat, respiratie si gemete provocatoare, finalizare ce imita decent un act sexual. E ce trebuie.

Note.

Locatie - 9.5 - usor depunctata datorita caldurii, nerezolvata nici la vizita ulterioara desi incerca sa raceasca cu un AC portabil.

Dameza - aspect si atiturdine - 10 - romanca adevarata, frumos conturata, orientare excelenta spre client

Masaj de relaxare - 9.5 - misto insa nu foarte efiecient

Masaj erotic - 10 - nu intru in detalii, mai sunt unele aspecte de imbunatatit, dar pe Bucuresti intra in top 3.

Pret - 250 lei - usor cam sus comparativ cu un masaj de salon, dar suntem o piata libera.

 

De revenit, pentru mine categoric da, cum spuneam, e ce trebuie, fara ifose si diverse ciudatenii.

  • Like 3
Link spre comentariu

Sautare,

 

Având in vedere ca sunt un fan masaj ca sa zic așa, i-am făcut și eu o vizita Ramonei 😅

Locația este după cum s-a spus și mai sus pe Calisei, nu face nimic altceva afara de masaj și finalizare manuala “prin tehnici†😬

Pozele sunt reale, din ce am înțeles a lucrat foarte multi ani într-un salon, nu-i mai rețin numele, sunt fan masaj dar nu și saloane..

 

Prețul de 250 cerut din punctul meu de vedere este justificat datorită condițiilor, papuci noi ( nu porcarii cum am mai văzut) 🤭🤣🤣, prosoape și alea erau impecabile, Curatenie cum rar mai găsești... pana mea dacă făcea și oral clar ma făceam client fidel...

 

Locație 9 - scad un punct datorită căldurii din garsoniera bine aici nu are ea nici o vina

Aspect - 8 nu este slim fit

Masaj relaxare 9

Masaj erotic - 8

 

Halat 250

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la Ramona. Personal, nu mi s-a parut cine stie ce. Locatia e undeva pe Calusei, bloc nou, o garsoniera, cu pat si masa de masaj. Tipa arata decent, e draguta, vorbeste frumos. Pozele sunt reale, dar are un pic de burtica. Nederanjant pt mine. Dar serviciile prea slabute sa revin la ea din punctul meu de vedere, la banii astia. Masajul de relaxare era ori prea tare ori prea usor si nu simteam nimic. Cel erotic nu m-a dat pe spate, se freaca goala de tine, cu finalizare prin tehnici.

La 250 lei ar trebui pe langa masaj, sa faca si sex normal cu finalizare orala ca sa merite sa revin la ea.

Am optiuni mult mai bune in banii astia. Sorry Ramona.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va pupacesc si va multumesc pentru vizita,dar si pentru parerea voastra sincer exprimata(fapul ca ati scris exact ce ati vazut si ce ati simtit este foarte important )asa eu pot intelege plusurile si minusurile si pot imbunatati serviciile  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

buna!

esti ok cu o persoana mai introvertita ?

Buna dimineta! Imi pare rau nu am fost atetenta sa ti pot raspunde eu la intrebare dar sper ca nici acum sa nu fie tarziu. Sunt foarte ok si cu persoane introvertite.Este foarte adevarat ,asa cum a spus  blondul mai sus ca eu sunt aici pentru bani dar asta nu semnifica ,ca bani pot cumpara chiar toate  sau ca cu bani nostri dorim musai sa cumparam servici sexuale.Probabil ,ca  si mine dealtfel  ai momente in care iti doresti sa relationezi putin diferit si deloc mecanic si iti doresti sa cheltuiesti o suma pentru care  in primul rand esti respectat  si inteles  in functie de pesonalitatea ta de un om care poate da dovada de rabdare si intelepciune,care nu ti judeca nici personalitatea nici comportamentul ci te poate determina sa te deschizi cat mai mult pentru a explora si alte coltisoare ale minti  tale si te poate ajuta sa le exprimi in cuvinte pentru a pune in practica si pentru a ajunge sa indeplinesti diferite fantezii care te pot conduce pe niste culmi ale placeri pe care nu multi le inteleg. 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...