Sari la conținut

Buna - Am 27 de ani sant blonda.......- 0721133699


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Anuntul este din http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Buna/27150.

 

 si zice: Am 27 de ani sant blonda si ofer pt domnilor stilati si manierati sex oral sex normal in diferite pozitii,discretie totala exclus romii pt mai multe detalii tel 0721133699 va pup dulce.

Si,  ca la televiziune, FARA IMAGINE, adica fara poze.

 

De curiozitate am sunat la numarul respectiv; mi-a raspuns chiar ea: tarife 70 lei jumatatea de ora, 120 lei ora. Ca este oral, ca normal, la ora este treaba. A afirmat ca are 1.70m, 55 kg.

Am intrebat-o de locatie - undeva pe la Sud, intr-un motel/hotel, unde are inchiriata camera, adica acolo sta....

Curios, pt ca imi plac blondele !, mi-am dat intalnire cu domnisoara. Indrumat prin telefon am ajuns la locul cu pricina - nu va dau mai multe amanunte intrucat m-a rugat sa nu divulg locatia, cei de acolo nu stiu de activitatile ei.

Am urcat la camera ei( na ca va spun totusi, era la etajul I...)). O camera de motel cum nici comunistii nu au facut, cam 2m / 2.5 m, jumatate din micul meu dormitor de la bloc.....Acea loc doar putin mobilier, adica un sifonier cu niste rafturi inclusiv exterioare pe care era asezat TVul, un pad dubu, de cca 1.2 m latime si atat.

Fara baie. Ori sosesti curat, ori faci ce faci in sus propriu. Ne-am dezbracat, am trecut la o oarece pipaiala, dupa care s-a trecut la oral protejat si terminat cu normal.

Sters bine cu servetele, dupa care imediat imbracat si plecat.

Deci:

Locatie: 4 m-am simtit ca in liceu, cand o faceai daca aveai ocazia si in debaraua de la scoala...TV dat tare ca deh, peretii sunt din rigips si se aude orice ! Fara baie ( ce sa mai zic de prosoape, geluri, sprayuri...deja lux. saraca fata nu acea macar un scaun, pe perioada luptelor am pus hainele pe un raft in sifonier.

Aspect: 8.5 fata blonda, tinerica, frumusica, corp frumos, fundulet obraznic, este OK..

Oral: 5.5 cu prezervativ, mai mult cu dintii, fara arabescuri, fara .........adica sec Daca o vedea dna profesoara G, o lasa corigenta ...:).

Normal: 8 cand am vazut ca ORLul nu merge, i-am zis: : i-a urcate fata pe creasta, sa te vad deasupra mea !. Si a mers oK. Am mai incercat pe la spate, ea in pat eu in picioare dar nu a mers, patul mic de inaltime, picioarele ...mele obisnuite, nu ne potriveam la inaltime, gaura era prea jos, asa ca am revenit la lady on top, unde am terminat in caciulita. Trebuie sa precizez ca nu trebuia sa gafai, patul sa scartaie cat mai putin, zgomote cat mai putine...

Anal: sincer, nu am intrebat....

GFE: 5  fata comunica, conlucreazaeste amabila, dar ..

Halatul: 70 lei,

Tot acolo, la motel/hotel nu ma mai duc- in alta parte, intr-o locatie sigura, cred ca da.

Oricum, nici ea nu era multumita de locatie, de conditii...

Ceau, ceau

 

 

 

 

 

 

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...