Sari la conținut

Celine 0749808026


Vizitator noel_dwane

Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤

Bună dragi șogori!

Scriu despre vizita mea la Celine.

Contact: pe mobil, mi-a răspuns din prima. Într-adevăr are o voce mai groasă, pe mine nu m-a speriat, chiar din contră am realizat că am de-a face cu o ființă energică, activă. Comunicativă, te îndrumă ea cu precizie.

Locația: Nufărul, zona G. Moisil. Nu stă singură, mai are o colegă. Colega ei este la fel de prietenoasă, atrăgătoare și comunicativă.

Detalii: am fost primit de o domniță atrăgătoare, seamănă cu Lara Croft, numai că Celine este reală. Am început cu o reîmprospătare, baia este curată, cu gel de duș, apă de gură, prosop curat. Apoi am fost condus în camera de acțiune, unde spre marea mea bucurie am primit tot de ce aveam nevoie. Activă, în afară de anal face tot ce încape. E atractivă, ne-am tăvălit ca două pisici. La început folosește ulei de corp, mi-a plăcut mult. A existat o chimie puternică, ceea ce ne-a determinat să folosim timpul la maxim.

Ea este o femeie frumoasă, cu mișcări elegante de balerină, bronzată bine, curată, fără mirosuri suspecte. Săni de adolescentă, piersică frumoasă, se umezește natural, folosește saliva atât și așa cum trebuie. Chiar este preocupată de client, face ce îi ceri, dar mai mult o ajută experiența pe care are, știe cum să te excite la maxim.

Note. 10 pe linie.

Singurul lucru ce regret este faptul că am stat doar jumătate de oră. A fost prima noastră întâlnire, nu am vrut să risc. Mulțumesc lui Noel, Scemah și Rechinii, recenziile lor m-au determinat să o caut.

Dragă Celine ești tare faină. Mă bucur că te-am întâlnit, în curând dar de această dată o oră.

Până nu uit tarife 150/300. Spor.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator noel_dwane
Reputație: 0

 

 

Azi am ales să o revizitez pe Celine.

 

Programarea. La numărul din titlu pe wapp .. Ajuns la programare mă aștepta o fată bună rău, ok știam ce mă așteaptă , dar totuși, e faină rău.

 

Locația. Grigore Moisil,apartament cu două camere , la baie am avut prosop pregătit,gel de duș și tot ce trebe. Mai are două colege din care am văzut doar una blondă și faină.

 

Aspect. Fată tânără, frumoasă la față ,înălțimea undeva la 1,75 exact cum îmi place , bine proporționată, fund rotund , sâni frumoși.Ma așteptat fără sutien și chiloței , bombă :)

 

Am achitat încă de la început deoarece ultima întâlnire era să uit.

 

Acțiunea. După duș, am revenit in dormitor unde Celine mă aștepta în cameră cu muzica și îmi dansa lasciv, se freca de mine ba cu sânii ba cu fundul și a reușit să mă ducă și pe mine la un alt nivel de binedispunere :) A luat a sticluță de ulei pt masaj și își turna pe sâni așteptând să le masez :) apoi șia turnat pe fund unde mam conformat și continuam cu masajul , apoi șia turnat pe partea inferioară a abdomenului unde uleiul a curs la pizduca ei fainâ și da, am masato și acolo , timp în care ea se ocupa de junior. Spunând că aș fi vrut un 69 fără să gust și uleiul mia zis să o masez în continuare și se absoarbe uleiul :) așa și a fost. Are o pizducă frumoasă și gustoasă iar fata printre gemete puternice a început să îmi danseze cu pizduca pe gură. Am rămas mirat de fată și îmi plăcea stilul ei.

După montarea căciulei a venit lot și mia tras un călărit de care nu am avut parte de tare mult și gemea și gemea, la un moment dat aproape urla :)

Nu că îs io ceva mare futalău, doar că șia intrat fata în joc :) Schimbat apoi doggy unde avea un cur foarte mișto cu picioarele ei lungi și ne privem în oglindă cum neo tragem. La final am apucato de glezne și o pompan din răsputeri, fata dădea contre puternice și gemea tare în continuare, nu a durat mult și a venit finișul în balon.

 

Note.

 

Aspect 9 tânără,frumoasă la față, piesa de rezistență fundul, sâni frumoși naturali, acid în buze,înaltă, piele fină.

 

Oral 9 Fără grabă și o face bine, scuipă, atentă un pic la adiacente.

 

Normal 10 geme,te strage in brate, te săruta pe corp,pe buze, participă, dă contre.

 

Locația 10 apartament nou, curat, baie cu gel, prosop curat.

 

Igienă 10, impecabilă

 

Atitudine.9 Bine dispusă, plină de energie și toată un zâmbet.După acțiune am fost servit cu apă și invitat la țigară alături de colega ei Amira.

 

Gfe 9 sărutul e chiar foarte bun dar nu e susținută prea mult, prietenoasă, deschisă la minte.

 

Nu am fost grăbit deloc.

 

Eu am achitat 150 de ron nota 10. Foarte bună investiția.Dtd circa 20-25 minute

 

De recomandat un mare DA

 

De revenit DA, sigur.

 

Mulțumesc Celine pentru întâlnire, mi-a făcut plăcere să te revăd.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200203/1449/81b3430f0862a104c27b547b6063758f.jpg

Salutare Confrati!!!
Dimineata cand mam trezit am avut chef de o lovitura,ceva nou :Dsi am zis hai sa imi incerc norocu la Celine,ne de alta da am mai incercat de cateva ori si numa nu am prinso la tel nici cum :no2 mai ales ca am invitato la noi in oras pe vremea cand activa la Bacau B) si azi in sfarsit mi.a raspuns :ellao am stabilit ca ne vedem in 40 de min.

Asa ca am ajuns pe Grigore!!de mult nu am mai pus picioru pe acolo!Am urcat si inauntru ma asteptat o gazele bruneta cu niste picioare sexi,fundu obraznic si cu botox in buze......sigur iti rupi gatu daca o vezi pe strada :laugh2Avea doar un prosop pe ea,am fost poftit in camera!dar in living era si Amy in costumu lui eva :maninlove am facut cunostinta cu ea............asa ca ajuns o data in camera am fost servit cu un pahar de apa,Celine una doua a ajuns in costumul evei.........bn inteles ca mam dezbracat si eu si mam intins pe pat.
A luat ulei si a dat pe ea,pe sani dupa care a pus si la junior si a inceput sa se joace cu el,in timpu asta si eu ma jucam cu sanii ei si cu fundu.
La un moment dat a inceput cu un ON,umed,placut dar fara atentie la zone........privelistea ii de vis sa vezi iti ia cu buzele alea junioru in gura si sa nu imi dau drumu am luato la un 69 ca sa uit :laugh2 unde a inceput sa geme,cred ca ia placut.Pe urma a montat protectia si am inceput cu clasicul misionar unde ma tragea in ea :crazylove pe urma am puso pe o parte si bn inteles ca nu puteam rata :doggystyle din picioare...........dar inainte ea sa dat cu ulei pe fund iar eu mam jucat un pic cu mainile peste tot,am dat eu cat am dat dar la asa priveliste nu ai cum sa rezisti mult si din pacate a venit finishu moment in care mam lasat peste ea si ea sa lasat pe burta :inlovee am ramas asa un pic sa ne tragem sufletu dupa care am mai stat putin de vb,iam multumit frumos si dus am fost.
Notele mele is:
ON-9(fara atentie la zone)
NP-10(se implica 100%)
GFE-9(fara FK din pacate)
Locatie-10
Amenda-150 ron
De recomdat-DA-merita mandra bifata 
Iti multumesc Celine pt clipele petrecute cu tine,te pwp si ai gj de tine :kiss3  :hug1 
Fratilor ce pot sa va zic decat sa aveti parte de intalniri cat mai incendiare ca doar o viata avem :) 
Va salut cu stima si respecte :hihat

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201007/1808/db1fc72933454a0cdb53e4bb48acf242.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201007/1808/7ab2902ca1855daa4fe109232833a30d.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201007/1808/39fcd4668affd6403b3c86e880e8c3d1.jpghttps://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201007/1808/5777359d6a136e98ce68c01bdcc0c615.jpg

 

Ochii vad, Inima cere.. asa bunaciune mai rar.. de abia astept sa te cunosc!!! :kiss3  :kiss3  :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salut !

Ajuns prin Oradea, și căutând ceva mișcare, am văzut anunțul și surprins pentru ca o căutam de când încă era pe la Bacau, am încercat o programare, fiind destul de târziu mi-a răspuns politicos ca nu mai lucrează dar putem sa ne vedem a doua zi, stabilit ora pe a doua zi.

A doua zi mesaj cu adresa, și rugăminte sa nu întârzii.

Am urcat, Celine cu un prosop mic pe ea (poze reale, dar live e bine rău, corp ferm: sâni /fund ) in living era si colega ( foarte mișto de altfel) Am mers in camera, Celine dans lasciv intrebari de socializare cumulat cu un preludiu like she was with my gfe, ON spectacol cu atenție, Buzele o ajuta mult, cowgirl unde am am putut admira acel senzațional fund, lady on top foarte activa și jucăușa cu mult body touch. In liniște, fără graba foarte sociabilă !

 

După parerea mea :

ON-10 !

NP-10 !

GFE- 10 !

Locatie-10 ! ( apartamentul drăguț, curat)

Tarif 150 Nr / 300 H

 

Primul review, don’t judge me :)

  • Like 2
Link spre comentariu

Aseara un prieten de.al meu venit (dă pă Olanda ) m.a intrebat daca pot sa.i recomand ceva bun in oras. Bineinteles fiind inainte la Celine de cateva ori si de fiecare data a fost foarte placut fara a comenta nimic , am recomandat.o pe ea.

S.a programat amicu la ea undeva la 21:00. Ajuns la loc , a asteptat cam juma de ora pana i.a raspuns ca sta cu cineva mai mult. Nasoala experienta , eu nu am patit.o cu Celine dar am ramas de toata pula de fata cu tovarasu ca i.am dat un pont slab.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator bobby26
Reputație: 0

Va salut. Exeperienta care a patit-o prietenul tau syncmaster77 am patit-o si eu in urma cu 20 de minute. Dupa ce am vb si am programat intalnirea si am ajums la destinatie cand am fost in fata blocului mi-a spus ca coboara ea sa-mi deschida ca este stricat interfonul iar apoi nu a mai raspuns la tel....

Link spre comentariu

Păcat de ultimele postări pe aici legat de atitudinea față de programări

Pentru mine în schimb, Celine a fost pana la momentul cea mai buna experiența de escorta, găsind la ea exact ce am căutat: corp, atitudine deschisă pro client și servicii foarte bune.

Ești 🔠!

De-abia aștept să îți mai trec pragul 👌ðŸ¼

Link spre comentariu
Vizitator noel_dwane
Reputație: 0

Am fost decat de 3 ori la Celine si tot timpul a fost totul perfect. Ca si atitudine nu am ce sa ii reprosez, de servicii nici atat iar de aspect ce sa mai zic , e bomba fata.

Pt mine fata e in top 10 personal si pot vorbi doar de bine despre ea.

It’s my opinion. Bafta la fete faine.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...