Sari la conținut

Celine 0749808026


Vizitator noel_dwane

Postări Recomandate

  • Oras:China
  • Oras:China

Vizitat domnisoara. O traire superba..... Programat cu cateva ore, ajuns usor la locatie, invitat in camera de "tortura", servit cu un pahar de apa. Imi place de obicei sa dezbrac eu fata si i-am comunicat la inceput , s-a conformat. Un corp foarte frumos sunt fan picioare lungii!! Mama cum arata fata asta si cu fundul si cu buzele..inceput sarutat corpul acela frumos de sus pana jos,unde am continuat sa ii fac un oral jucandu-ma cu piercing-ul ei. Pe urma s-a folosit de ulei implicanduma si eu .Dupa un oral perfect ,cu atentie la"globuri" Am trecut in pozitia pe la spate, cu cate o palma usoara peste fese si mangaindui spatele acela frumos.

Mai bifat si pozitia misionar, putin pe lateral si finalizat pe corp. Foarte deschisa am facut-o sa rada de cateva ori, nu am simtit tensiune sau  graba,cum se mai intampla.

O fata dezinvolta,cu un corp frumos si f comunicativa. Pt. mine a devenit nr.1 usor si am sa mai revin.

PS: Si acum ma gandesc la gemetele ei frumoase...

ON-10

NP-10

GFE-10

Am stat un numar deci 150

Mersi,Celine esti de vis.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Poate ca numai eu observ si sunt contrariat de aceasta situatie, insa dupa ce se plang unii colegi de vreo fata din varii motive, in acest caz neseriozitate legata de programari, apar cai albi calariti de cavaleri ai dreptatii care o lauda pe acea faptura frumoasa si tepara. 

Dupa 7 ani de forum a venit randul lui Mitanakis sa ne faca o recenzie de 10 curat.

Sa fie primita cu drag si multe aprecieri.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator noel_dwane
Reputație: 0

Daulabuci , eu povesteam din propria experienta si daca am fost de trei ori la ea iti dai seama ca mi-a placut. Nu o apar pentru nerespectarea programarilor, doar am zis ca era foarte ok cu mine.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Nu m-am referit la tine, chiar daca dupa cateva recenzii cu note imense am incetat sa te mai citesc, sorry. Cand vei mai da note de 6,7 si 8(atentie, astea nu-s note mici) voi reincepe sa-ti citesc experientele cu mai multa atentie, nu asa in viteza.

Era vb de colegul pe care l-am mentionat si care, dupa 7 ani de forum fara contributii, vine cu 10 curat si valuri de dragoste sincera tocmai cand se exprimau niste nemultumiri reale.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Poate ca numai eu observ si sunt contrariat de aceasta situatie, insa dupa ce se plang unii colegi de vreo fata din varii motive, in acest caz neseriozitate legata de programari, apar cai albi calariti de cavaleri ai dreptatii care o lauda pe acea faptura frumoasa si tepara. 

Dupa 7 ani de forum a venit randul lui Mitanakis sa ne faca o recenzie de 10 curat.

Sa fie primita cu drag si multe aprecieri.

Ar trebui sa ma simt si eu Daulabuci :rax2  :laugh2

Eu nu cred ca is cavaler...............is rechin :laugh2

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

  Salutari !

Am cunoscut-o si eu pe Celine ! Recunosc ca mi-au trebuit cateva zile , asta nu din cauza ei, pur si simplu nu s-a potrivit .

Azi i-am vazut anuntul si am contactat- o pe WatsApp asa cum am facut si zilele trecute !

Am fixat o intalnire , care s-a materializat de data asta , fara nici o problema . Mi-a comunicat adresa, Nufaru Plazza , am incurcat un pic blocurile, desi cunosc zona 

Am ajuns cu cateva minute intarziere , mi-a deschis usa Celine , asa cum ati descris-o si voi , o domnisoara frumoasa, chip frumos, un corp slim ca de felina , inalta , bronzata,sani frumosi , un corp bine proportionat .

Celine e o persoana foarte sociabila si relaxata ! Am socializat f. putin ,intarziasem si nu am avut foarte mult timp ! M-a prezentat-o si pe Amira , prietena si colega ei , la fel de frumoasa si sociabila !Era imbracata intr-o tinuta lejera , arata bine !

Apartamentul, curat , baia curata ! Am vizitat baia pt. o igienizare, facusem dus inainte de a pleca de-acasa ! Si-a cerut scuze pt lipsa prosoapelor uscate , fiind plecata ultimile trei zile , am inteles situatia !

Nu o sa descriu actiunea in detaliu !

M-a facut sa ma simt ca si cu o prietena , totul vine de la sine , oral neprotejat, mangaieri , sarutari , stie sa te faca sa te simti minunat !

La normal protejat am facut o singura pozitie , ea deasupra , a fost prea frumos ca sa mai schimb !

Daca ar fi sa dau nota, ar fi una maxima ! Relatiile intime tin de perceptia fiecaruia , de cat de pretentiosi si ce asteptari avem !

Raport calitate pret , foarte bun . 150/250

De vizitat , pt. mine cu siguranta !

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator sanyi2020
Reputație: 0

Celine și pe tine a-și vizita daca nu ai fi pe Grigore Moisil.Zonele mele preferate prima Universității,prima Oneștilor,luceafarul și ARED.evit Grigore Moisil și prima nufărul str nucetului.imi pare rau

Link spre comentariu

Salutare futăcioșilor! Respect încă odată comunității!

 

Am fost și eu acum ceva timp pe la Celine și am rămas super plăcut surprins de ce am văzut și am experimentat!

 

Programarea făcută destul de repede pe WhatsApp. Fără să mă complic foarte mult fata mi-a spus foarte ok locația.

 

Strada Grigore Moisil Nr 9. O luați pe lângă piața Nufărul dreapta până când dați de ceva salon sau naiba știe ce o fi acolo numit Yoko parcă.

 

Am ajuns acolo, am înștiințat-o pe fatã că am ajuns, spune să mă apropii de interfon să mă vadă pe camera să îmi deschidă direct că nu merge ceva la interfon când suni.

 

Fac ce mi se spune urc sus și mă duc la ușă care mi sa spus să mă duc. Unpic crispat că nu prea știam ce mă așteaptă dupa ușă... ÃŽmi deschide o brunetă focoasă cu forme și tatuaje distincte pe piele. Cei drept a exagerat puțin cu botoxul in buze dar pe mine unul personal nu m-a deranjat. Plus de asta cine sunt eu să o judec pe fata atât timp cât pertotal arată senzațional.

 

Când intru mai bine ce sa vezi...? Avea și o colega de apartament. Amira parca... Dar nu sunt sigur plus că eu nu știam de acesta pentru că nu am citit tot forumul despre domnișoara sa fiu sincer cu voi.

 

ÃŽnsă... Și colega, chiar daca nu pare știu eu ce in pozele de pe forum să știti că îți stârnește destul de mult imaginația după ce o vezi in carne și oase.

 

Celine îmbrăcată într-o lenjerie neagră mă poftește in camera in timp ce eu inca o mai măsor din priviri pe colega ei îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți etalânduși sânii obraznici la vedere fără jenă.

 

ÃŽntru in camera... Mă servește cu un pahar de apa. ÃŽntre timp las subtil banii pe noptiera de langa pat. ÃŽi spun că aș vrea să stau două ore pentru că sunt o persoană care se termină foarte greu, însă ajungem la un consens sa stăm o oră să vedem cum ne potrivim in pat iar după mai vedem pe parcurs.

 

Ce sa spun.. când i-am dat drumul la treabă... Experiența pe care o are această domnișoară s-a vazut.

 

Clasicul dans lasciv cu ulei dat pe corp, citit aici pe forum. Sărutări, iar după ce mi sa trezit piticul... ÃŽncepe cu un ON bine executat cu mine peste ea. După nu mai am răbdare si îi propun 69. Accepta, și încep sa îi mănânc piersicuța aia că pe o savarină in timp ce ea își continuă treabă cu profesionalism. ÃŽntre timp incepe sa se miste lasciv cu fetița de gura mea. Ceea ce mă intrigă și mai tare pe lângă gemetele ei. Nu știu dacă erau de plăcere sau nu.. însă foarte hot!! Te lasă să îi bagi degețelele pe unde vrei dacă ești corespunzător.

 

Incepem sa ne futem in draci in diferite poziții. LOT, misionarul cu diferite variații a picioarelor ei flexibile, doggy style simplu, din picioare in timp ce ne uitam in oglindă.

 

Sa fiu eu.. oglinda aia chiar m-a făcut să fiu un futăcios mai bun 😂😂

 

După o pun întinsă pe burtă sau ventral că să fiu academic și încep să îi dau ca turbatul pe la spate in timp ce îi admiram posteriorul ăla bine proporționat.

Simt că mă termin și îi propun să o facă în guriță. Accepta dar contra const. O suge cu patos atentă și la biluțe. ÃŽnsă spre ghinionul meu când să îmi vină apogeul domnișoara a făcut o mișcare ceva cu limbuța și mi sa întors înapoi ceea ce trebuia să iasă afară.

 

Ghinion, însă așa sunt eu... Nu o judec pe fatã, pentru că eu mă cunosc pe mine. Probabil la 8 din 10 de aici sigur va termina dintr-un număr la cum se mișcă gagica.

 

ÃŽi mai propun o oră. ÃŽnsă spune că e obosită pe sfârșit de program și nu mai poate. ÃŽnsă mi-o propune pe colega ei sa termine ceea ce a început ea. Colega ar fi acceptat însă a a spus că deja așteaptă cineva jos și oricum îl lăsase să aștepte jos pe tip încă vreo 20 de minute cat timp am fost eu acolo.

 

Am propus că îi plătesc mai mult ora numai că să mă ia pe mine insa fata a spus că nu își permite să tragă în piept clienții deja programați și să o facem altă dată. Lucru ce îmi indică seriozitate față de noi, de clienți.

Din ce am înțeles e noua fata în domeniu și probabil vrea să își facă reputație buna.

 

Mă conformez fac un duș. Sunt condus politicos la ușă și dus am fost.

 

De regretat nu regret nimic pentru că eu chiar fut de toți banii când mă duc la domnișoare și după cum am spun eu mă termin greu in general.

 

De reținut după atâta roman !!!

 

*Fetele arată demențial amândouă și merită bifate una după alta daca te ține

*Celine excelează la toate capitolele și pentru o persoana fara probleme de genul meu probabil e mai mult decât excelenta la pat.

* Locația v-am spus-o

* Ora 300 de Ron la ambele gagici. Extra pentru finalizarea aia orală la care toți visăm.

 

De revenit... Cu siguranță! Mai ales eu care trebuie sa îmi închei o treabă cu fetele. Doar sper sa le mai prind pe aici.

 

Până data viitoare... Spor la femei!

 

* PS: Romanul e puțin cam lung dar nu ma pricopsesc prea tare pentru că aici e singul loc unde pot să îmi etalez latura porcoasă din gandire.

 

Deci citește cine dorește! ðŸ–ï¸

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator bobby26
Reputație: 0

Va salut colegi de forum. Aseara am vizitat-o si eu pe Celine, ce as mai putea sa va mai spun comparativ cu ce au scris cei dinaintea mea... A da,... locatia de data aceasta este in Prima Onestilor, in rest 10 pe linie la locatie, on, np, atmosfera... Abia astept sa merg din nou

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...