Sari la conținut

❤️✅ROXANA✅❤️


Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

Va mulțumesc mult pentru amabilitate și recomandări. In principiu voi veni in Timișoara la începutul lunii Iulie❤

@veresdan
Link spre comentariu

Dragul meu, eu am făcut doar o propunere. Dacă nu ma încadrez in standardele tale ma poți evita simplu și usor și cât despre mahalagioaica nu îți da cu părerea despre mine atâta timp cât nu ma Cunoști. Pot sa spun câte ceva și despre comparația care ai făcut o. Nu știu nimic despre acea tipa dar clar nu e locul ei pe topicul meu. Eu am făcut aceasta postare in scopul de a ne cunoaște. Dacă nu îți place de mine poți sa te abti și sa lași lumea care chiar dorește sa converseze cu mine.

 

Mai lasa-ne...

Link spre comentariu
  • Oras:Banatistan
  • Oras:Banatistan

Foarte corect, locatia respectiva ar fii o alegere inspirata. Sub acoperisul ala am cunoscut doar fete de calitate (cred ca proprietara le alege pe spranceana ).

Pt mine e cea mai de cosmar locatzie ever,acolo am luat tzeapa de la una ce bana userii acum 3 ani Tanya o chema.Am sunat-o pe una in o noapte a zis ca pleaca la ora 4,daca ajung pana la 3 e ok.Cum eu sunt alergic si la  masini,nu m-au fascinat niciodata,cand eram mic si o bagam la scorbura, ma uitam cu superioritate la prietenii de o varsta cu mine cum de jucau cu masinile si indienii,si de mic m-am jurat ca nu o sa-mi iau niciodata masina.

Link spre comentariu
  • Oras:Banatistan
  • Oras:Banatistan

Pt mine e cea mai de cosmar locatzie ever,acolo am luat tzeapa de la una ce bana userii acum 3 ani Tanya o chema.Am sunat-o pe una in o noapte a zis ca pleaca la ora 4,daca ajung pana la 3 e ok.Cum eu sunt alergic si la  masini,nu m-au fascinat niciodata,cand eram mic si o bagam la scorbura, ma uitam cu superioritate la prietenii de o varsta cu mine cum se jucau cu masinile si indienii,si de mic m-am jurat ca nu o sa-mi iau niciodata masina.Desi daca stau sa calculez cati bani am dat la taxi imi cumparam cateva.Asa ca ma iau frumos pe jos, dar pe la mijlocul drumului ma prinde o ploaie torentiala de vara, desi era septembrie,cand am ajuns s-a speriat saraca fata cand a vazut cum curgea apa din hainele mele.Am mers la baie sa-mi storc hainele au curs multi litri.De aia zic pentru pietoni nu e o solutie prea buna,e mult de mers si nici nu ai unde sa te adapostesti in caz de o ploaie venita pe neasteptate,sunt numai case prin zona

P.S. Asta e textul complet, nu stiu pe ce am apasat mai sus si nu am mai putut edita,s-a postat doar o parte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...