Sari la conținut

Un salon bun unde se face masaj TANTRIC, pe BUNE? sau o fata care stie ce e aia masaj tantric?


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca a gasit cineva un salon bun unde se face masaj tantric PE BUNE, nu masaj erotic cu un alt nume sa para mai interesant pentru client, sau o fata care se pricepe la masaj tantric rog sa scrieti aici.

 

iTantric

TAO

Lucky Love(salonul de casa al yoghinelor MISA)

Zen Studio (Cleo)

Isis Masaj - 021 / 322.80.79 ; 0723 / 408.191

Temple of Bliss

 

 

Iti recomand iTantric. Aproape ca nu poti da gres daca doresti masaj tantric.

La TAO depinde pe cine prinzi, la fel la Lucky Love (care e un pic sub nivelul lui TAO).

La Zen Studio este doar Cleo care, da, știe ce este și știe să facă masaj tantric.

Isis Masaj avea pe vremuri fete foarte bune și drăguțe insa acum vreo 2 ani nu mai ramasesera decat cele mai slabe... ca masaj :D

La Temple of Bliss nu am fost, dar din ceea ce scrie pe site este masaj continent (nu e acelasi lucru cu masajul tantric, dar... pe aproape).

 

P.S: Am incercat să postez cu link-uri către site-uri, dar zice ca "nu ai permisiunea sa postezi URL extern". Sorry!

În rest, labe triste care folosesc termenul doar ca să fie mai interesantă prezentarea...

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Fara suparare la noi nu cred ca este 

salon bun unde se face masaj TANTRIC, pe BUNE?

O sedinta de Tantric masaj nu se poate face in 60 de minute . O sedinta de Tantric trebuie sa dureze minim 3-4 ore .

Ce avem si ce se ofera este Doar Marketing si un pic mai mare atentie fata de cei care cer asa ceva ... restul intelegem ficare ce vrea .

Text preluat 

Masajul erotic tantric are la baza nevoia profundă de atingere și interacțiune umană la toate nivelele: fizic, social, afectiv- emotional, mental- intelectual, spiritual. În tradiția tantra există o categorisire a corpului uman în trei centri divini denumiti tan t’ieni astfel:
– tan t’ien inferior localizat în partea pelviana a abdomenului; aici se păstrează si se creează energia noastră sexuală, vitalitatea și puterea.
– tan t’ien mijlociu cuprinde centrul pieptului, partea superioară a abdomenului si cea inferioară a toracelui; acestă zonă stochează și regenerează pasiunea, curajul și puterea de comunicare, iubirea.
– tan t’ienul superior situat în regiunea creierului mijlociu; aici se afla conștiința spirituală, inteligența, intuiția superioară.
Pentru practicanții sistemului tantra, nu există separare între toate cele trei nivele ale ființei umane iar armonia acestor aspecte este esențială pentru sănătate; conflictul dintre ele, manifestandu-se ca boală. Scopul,calea și căutările practicii sexuale pe calea principiului tantric este integrarea tuturor aspectelor funcțiilor conștiinței, a corpului fizic pentru ca noi să acționăm ca o ființă unificată trăind astfel, o stare de extaz și plăcere la toate nivele ființei dincolo chiar de corpul fizic.
Masajul erotic tantric este denumit erotic pentru că energia fundamentală cu care se lucrează în timpul masajului erotic este energia sexuală,care ne parcurge corpul sub forma de energie yin, feminină, rece, receptivă, pasivă, îndreptată spre interior și energie yang, masculină, fierbinte, emisivă, îndreptată spre exterior. Tantrismul a condus la înțelegerea faptului că existența nu se poate sustrage dualității acestor doua forțe cosmice, opuse,complementare, ele fiind componentele oricărui aspect al existentei, jocul lor relativ cauzând noi evoluții iar armonia lor, liniștea deplină.
Pentru înțelegerea întregului potențial al masajului erotic tantric este esențial să cunoaștem noțiunea de câmp energetic care străbate întregul corp sub formă de canale energetice sau meridiane. Prin deblocarea acestor meridiane cu ajutorul masajului tantric erotic se poate elibera energia sexuală care se poate astfel difuza în întregul corp, aducând plăcere, orgasm la nivelul întregului corp. În cursul circulației ei prin corp, energia sexuală este transformată în alte tipuri de energie: afectivă, mentală, și ca ultim scop în energie spirituală.
Ca și efecte imediate și gradate- obținute în timp, menționăm:
– relaxarea profundă la toate nivelele ființei: fizic, afectiv, mental,spiritual;
– obținerea unui control foarte bun al energiei sexuale ceea ce va duce la performanțe suficient de satisfăcătoare pentru partener;
– ameliorarea gradată a ejaculării precoce ( metode si tehnici ajutătoare);
– folosirea energiei erotice ca și forță vindecătoare;
– alchimizarea impulsului sexual și transformarea energiei sexuale în sentimente amplificate de iubire, inteligență, chiar genialitate, intuiție, perceperea frumuseții înconjurătoare, chiar aspirație de a ne transforma în bine viața, dorința de a crea propriul destin și de a-l direcționa la propria voința si nu a altora, dorința de a ieși din subconștientul colectiv, așa cum mai este denumit in tradiția populară,,toți o apa si un pământ”.
– amplificarea energiei sexuale și forța de a o controla, ceea ce va determina o putere extraordinară în ființa noastră, încredere in propriile capacitati de a ne schimba așa cum dorim viața, optimism, buna dispoziție, bucurie, fericire.
– deblocarea canalelor energetice și difuzarea energiei sexuale în întreg corpul fizic și energetic ceea ce va duce la un orgasm de tip imploziv, total opus unei descărcări obișnuite;
– reformularea experienței sexuale: mulți oameni abordeaza relațiile sexuale conform unor așteptări ce își au originea în experiențele anterioare proprii sau preluare din filme, cărți, fantezie. De cele mai multe ori, lipsa de timp, a entuziasmului și apariția obișnuinței, fac din actul sexual ceva peste care vrei sa sa treci cât mai repede,dispare frenezia începutului și în cel mai bun caz, el satisface necesitatea unei ejaculări rapide care lasă în urmă cei doi parteneri frustrați, nesatisfăcuți, cu nostalgia unei dorințe de împlinire undeva, cândva, cu sentimentul de regret că ceva s-a pierdut sau lipsește cu desăvârșire. Rolul tantrismului este de a găsi pacea și relaxarea interioară, contemplarea calmă a bucuriei suișurilor și a coborâșurilor sexuale și la împărtășirea cu partenerul a acestei bucurii reciproce. Ei rafineaza mai departe acest simțământ prin circularea energiei libere între parteneri care va avea ca efect o stare prelungită de extaz sexual, înaltă exaltare.
Implicațiile reformulării sexuale are un impact asupra schimbării conceptului sexualitatii obișnuite prin mutarea concentrării de la abandonul animalic al unei ejaculări necontrolate care risipeste întreaga energie, spre observarea cu blandețe a deplasarii,a curgerii energiei sexuale prin corp. Astfel, un alt scop al masajului erotic tantric este a arata cum să percepem curgerea propriei energii sexuale, învățând să fim conștienți de ea, să controlăm creșterea și descreșterea excitării fiind pregătiți pentru o mai plină experiența extaziantă în timpul actului sexual cu persoana iubită.
 
 
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

wildfire33

Multumesc pt recomandari! nu stiam de iTantric.

si ce fete imi recomanzi de la TAO?

 

 

>alon000<

ai dreptate, nu exista asa ceva in Romania, nu te contrazic.

Cand am intrebat ma refeream la saloane/fete care respecta "cat de cat" masajul tantric, ca stiam deja ca nu o sa gasesc ceva pe bune in Romania

 

Foarte Mult  Marketing .... Mult film multa informatie cand cauti Tantric pe net  ... realitatea la acest serviciu la noi doar dezamagire,parerea mea  :hihat 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mai exista Isis masaj ?

Era pe Splaiul Unirii cumva ?

Nu am reușit să ajung la el.

i Tantric pe unde este ?

Mulțumesc....

 

Da, Isis era pe lângă Camera de Comerț pe Splaiul Unirii. N-am mai fost de vreo doi ani când mai erau Gabriela și Petronela.

 

iTantric este peste drum de Tao, pe Calea Victoriei nr. 100, etaj 3, 0736.368.221. Nu știu cine mai e pe acolo, dar îți recomand (în ordine) pe: Luciana, Angelica, Aline, Lori.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 

Fara suparare la noi nu cred ca este 

salon bun unde se face masaj TANTRIC, pe BUNE?

O sedinta de Tantric masaj nu se poate face in 60 de minute . O sedinta de Tantric trebuie sa dureze minim 3-4 ore .

Ce avem si ce se ofera este Doar Marketing si un pic mai mare atentie fata de cei care cer asa ceva ... restul intelegem ficare ce vrea .

Text preluat 

Masajul erotic tantric are la baza nevoia profundă de atingere și interacțiune umană la toate nivelele: fizic, social, afectiv- emotional, mental- intelectual, spiritual. În tradiția tantra există o categorisire a corpului uman în trei centri divini denumiti tan t’ieni astfel:
[...]

 

 

O să zic câteva vorbe mai pe larg pentru că nu există masaj tantric "autentic". Tantra e cu totul altceva decât sublimarea energiei sexuale. Curentele neo tantrice (de unde s-a inspirat și MISA) au apărut prin anii '60 fiind "teorii" de evoluție spirituală prin babardeală. :))) Energie sexuală, continență, sublimare și alte vrăjeli new age... E plin de secte care s-au adăpat de la izvorul ăsta destul de mișto... te fuți, dai o muie și mai ești si super-spiritual. Meserie!

 

Așadar putem încerca să spunem ce-ar fi ăla un masaj neo tantric, new age "autentic", adică un futai cu mari pretenții. Masaj tantric autentic nu există așa cum nu există nici masaj ortodox, protestant, reformator, musulman etc. autentice. :D

 

Anyway textul copiat mai sus este un talmaș-balmeș. Cei trei centrii tan tien menționați sunt preluați din Tai Chi. În practica tantrică sunt (de regulă) 7 centri (pot si 6, pot fi și 5, depinde de sistem - la MISA sunt 7). Nu insist cu denumiri și funcționalități... Cam tot ce e scris mai sus n-are nicio treabă cu Tantra (ca practică spirituală autentică) ci provine din varza Neo Tantra.

 

---- mai jos sunt informații "tehnice" despre Tantra în forma sa autentică; nu citiți dacă nu vă interesează asta ----

 

Tantra (la origine: textură, țesătură, structură, doctrină) ca practică spirituală tradițională a desemnat o colecție de practici spirituale care erau răspândite în estul și centrul Cașmirului și actualul Pakistan. Era un termen generic. Ca și când ai spune "literatură". De care? De oricare: medievală, SF, biografică, reportaj etc. Toată. Asta e "tantra" autentică. Tot ce se practica într-o zonă geografică foarte largă.

 

Din totalitatea din curente care compuneau tantra, undeva 0,1% din ele aveau referiri la practici sexuale. În sensul ăsta celebru este ritualul Maithuna. Pe scurt ritualul presupunea 12 ani de practică spirituală crâncenă cu post, meditații, izolare treptată până la asceză. Când maestru considera că discipolul este pregătit îi dădea examenul de capacitate. :)) Inițierea Maithuna.

 

Nu intru în detaliile ritualului. Se desena o mandala pe pământ/nisip, intra acolo candidatul pentru a i se evalua nivelul spiritual și, eventual, pentru a fi inițiat. După mai multe ore de meditație (încremenit în poziție), după derularea altor etape... se ajungea la unul dintre teste pentru care se apela la o prostituată sacră (i se spunea așa nu pentru că era sfântă ci pentru că trăia pe lângă templu/ashram și avea un job mai special... după cum se va vedea. :D ) Prostituata trebuia să încerce și să facă tot ce știa ea mai bine (și se spune că fetele știau multe!) ca să-l facă pe discipol să-și piardă controlul. Adică să ejaculeze. Putea să-l atingă, să-l excite cu mâna, gura, limba, să i-o sugă, să facă orice, oricât de mult timp. Cu cât îl făcea să ejaculeze mai repede cu atât prestigiul ei creștea.

 

Astfel candidatul era declarat absolvent dacă își controla energia sexuală și primea inițierea, sau, după caz, mai presta 12 ani până la următoarea extragere. Păi, cum dacă azi nu-ți poți controla energia sexuală, o să poți mâine, i se spunea? Mai bagă o tură de 12!

 

Cam ăsta e unul dintre singurele ritualuri Tantra în care se întâlnesc practici sexuale din toată literatura de mii (zeci de mii de pagini) care consemnează multitudinea de practici denumite generic Tantra. Vezi și influențele pe care le-a avut Tantra în Buddhism (Vajrayana) etc. Acică tot practici caste care presupun asceză, meditații prin cimitire, devorare de cadavre... ritualuri cu mercur (da, înghițeai mercur și trebuia să-i controlezi energia "distructivă"... crăpai, ghinion, n-ai avut nivelul necesar, next life!) și altele asemenea. Un amalgam de zeci de practici cu zeci de terminologii și moduri de funcționare... denumite generic Tantra.

 

Eh, în zilele noastre niște băieți întreprinzători au luat-o pe asta cu Maithuna mai într-una! :))) Adică, lasă că evoluăm mai repede. N-am reușit azi, mai încercăm mâine! De unde Tantra însemna 12 ani de asceză și un futai, acuma... cam futaiul e baza. :))))

 

Bine, să nu se interpreteze greșit că aș avea ceva împotrivă. Nu mă deranjează chiar deloc! :D

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

wildfire33

Multumesc pt recomandari! nu stiam de iTantric.

si ce fete imi recomanzi de la TAO?

 

 

N-am mai fost de mult pe la Tao. Însă am fost pe acolo de la înființare, din 2004 parcă, (atunci când aveau salonul în Carol 60), apoi când s-au mutat pe 13 Septembrie și am mai fost în Calea Victoriei până acum vreo 2-3 ani. În toată perioada asta au menținut un nivel constant. Adică un nivel ok. Nu senzațional, dar nici bătaie de joc. Sigur, poate deveni senzațional prin dezvoltarea, cultivarea unei relații cu o maseuză cu care există "chimie"... etc. așa cum e la masaj de regulă. :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut! Ce preturi se practica la itantric? Am intrat pe site si nu am gasit nicio rubrica cu preturile.

Salut!

Eu le-am scris si ei recomanda masajul de 90 min la pretul de 300 lei.

Inca nu m-am decis...

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Na ca am gresit si idul

Revenind la ...

Masajul tantric...

Esteeeeeee

 

complex iar cea care il face trebuie sa stie bine tehnicicle. Deasemenea,cel care primeste acest tip de masaj trebuie sa stie ca exista niste "reguli" daca vrea eficienta.

Am facut masaj tantra de la mama lui ani de zile. Era foarte greu, consuma foarte multa energie erau necesare rabdarea, timpul,implicarea. Accentul se pune pe atingerile si imbratisarile foarte delicate si pe relaxarea completa a corpului. Scopul nu este finalizare ci relaxarea totala a tuturor simturilor. Nu poate oricine sa il faca si nu poate oricine sa il primeasca.

In Romania ma indoiesc ca il face cineva, e doar marketing. O sesiune de masaj tantra fara baia relaxanta este inexistent si nu am mai vazut fete sa faca asta. Apoi, fara finalizarea TAO..iar e wax. Nu poate dura 30 40 de minute, ai nevoie de minim 90 de minute,uneori 2 sau 3 ore. Nu are cum sa coste 2 300 ron sau mai putin si nu ai cum sa faci mai mult de doua sesiuni pe zi. Chiar si 2 sesiuni inseamna enorm,maxim 1 ar fi ideal.

Cine a facut.masaj tantra cu mine stie ce vorbesc.

Nu cautati la saloane, trebuie sa fiti prea naivi sa credeti ca in saloane se poate face masaj tantra.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Na ca am gresit si idul

Revenind la ...

Masajul tantric...

Esteeeeeee

 

complex iar cea care il face trebuie sa stie bine tehnicicle. Deasemenea,cel care primeste acest tip de masaj trebuie sa stie ca exista niste "reguli" daca vrea eficienta.

Am facut masaj tantra de la mama lui ani de zile. Era foarte greu, consuma foarte multa energie erau necesare rabdarea, timpul,implicarea. Accentul se pune pe atingerile si imbratisarile foarte delicate si pe relaxarea completa a corpului. Scopul nu este finalizare ci relaxarea totala a tuturor simturilor. Nu poate oricine sa il faca si nu poate oricine sa il primeasca.

In Romania ma indoiesc ca il face cineva, e doar marketing. O sesiune de masaj tantra fara baia relaxanta este inexistent si nu am mai vazut fete sa faca asta. Apoi, fara finalizarea TAO..iar e wax. Nu poate dura 30 40 de minute, ai nevoie de minim 90 de minute,uneori 2 sau 3 ore. Nu are cum sa coste 2 300 ron sau mai putin si nu ai cum sa faci mai mult de doua sesiuni pe zi. Chiar si 2 sesiuni inseamna enorm,maxim 1 ar fi ideal.

Cine a facut.masaj tantra cu mine stie ce vorbesc.

Nu cautati la saloane, trebuie sa fiti prea naivi sa credeti ca in saloane se poate face masaj tantra.

Bun marketing.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu am fost la itantric unde am gasit ceea ce cautam.

 

Carina daca imi aduc aminte s-a ocupat de mine, masajul este 300 de lei timp de o ora si jumatate.

 

Baia este ok, curata, camerele obscure insa ceea cs trebuie.

 

Pentru banii dati a fost o experienta foarte placuta, maseuza stiind sa se muleze pe energia mea.

 

Din ce stiu eu, intradevar masajul tsntric ar trebui sa contina mai multe imbratisari, si tensiune erotica care ulterior trebuie distribuita in tot corpul.

 

E o experienta inedita, am inteles insa ca nu toate domnisoarele isi dau interesul.

 

Eu va recomand insa ca ceva ce trebuie facut in viata.

 

Nota 9 overall

Link spre comentariu

Salutare.

 

 

Am desoperit-o de curand pe Lia de la masaj divin.

Cautati pe google si pe facebook. Are descrieri foarte amanuntite ale serviciilor.

La telefon mi-a inspirat incredere. Pare ca stie ce face. 

Momentan nu am fost la ea. Merg sapt viitoare si revin cu o recenzie.

 

Bafta

P2

Link spre comentariu

Salutare.

 

 

Am desoperit-o de curand pe Lia de la masaj divin.

Cautati pe google si pe facebook. Are descrieri foarte amanuntite ale serviciilor.

La telefon mi-a inspirat incredere. Pare ca stie ce face. 

Momentan nu am fost la ea. Merg sapt viitoare si revin cu o recenzie.

 

Bafta

P2

 Asadar am vizitat-o pe Lia.

 Apartamentul este in zona Aurel Vlaicu.

Lucreaza doar pe baza de programari.

Face exclusiv masaj tantric, nu se pune vorba de nici macar de finalizare, asadar orice serviciu de natura sexuala e exclus.

Masajul e foarte bun. Lia iti propune un drum alaturi de ea, pe care il incepi cu masajul initiatic, continui cu masajul senzual si marca inregistrata e masajul divin.

Pentru cine cauta masaj tantric in adevaratul sens al cuvantului - o recomand.

Igiena ireprosabila,

Tarife intre 160 si 220 de lei sedintelede 60 respectiv 90 de minute. 

tel -0725635566

Bafta

P2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...