Sari la conținut

Topicul bunei dispozitii‚Se pot posta bancuri, proverbe, motto-uri,zicale din popor si vorbe cu umor

Postări Recomandate

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0

Ieri, 16-07-2019 , o femeie tânără, (între 22 și 25 de ani) era pe punctul de a sări de pe podul de la Cernavodă. Poliția era deja acolo împreună cu ambulanța, pompierii și un psiholog, dar nimeni nu s-a apropiat de teamă că va sări. La un moment dat, şoferul unei mașini ce oprise acolo, a coborât şi, cerându-i permisiunea tinerei să se apropie, i-a spus:

- Domnișoară, sunteți foarte frumoasă. Pot să mă apropii?

Era un tip pe la vreo 30 de ani. Ea i-a spus că da iar el a ajuns în fața ei, scena aratând exact ca în filme. Dar în viața reală e altfel. Când tipul a ajuns în fața ei, fata a izbucnit în plâns și s-a dat un pas în spate, spre balustrada podului. Tipul ii spune:

- Pot să te sărut înainte de a te arunca?

Luată prin surprindere de îndrăzneața întrebare, fata aprobă ușor cu o mișcare a capului. El o sărută lung și romantic de parcă se cunoșteau de multa vreme. După care, în timp ce o îmbrățișa pentru a o împiedica să sară, o întreabă de ce vrea sa se sinucidă. Ea ii răspunse:

- Pentru că părinții mei nu mă lasă să mă îmbrac în femeie. Nici măcar nu mă lasă sa-mi operez ouțele ca să scap de ele...

Pană la această oră încă nu se știe dacă persoana a sărit sau a fost împinsă de către șofer.

Vă mulţumesc pentru atenție!
Hai să exersăm treaba asta cu lectura zilnic. Cititul e bun! 
Viața bate filmul!😅🤣😂

Link spre comentariu
  • Oras:UE
  • Oras:UE

Intr-o noapte, un tip isi conduce acasa prietena. In timp ce o saruta lung de noapte buna, s-a excitat. 

Cu un aer de confidentialitate, se sprijina cu mana de perete si intreaba: 
– Draga, ai vrea sa o facem acum si aici?
Ea, ingrozita:
– Esti nebun, parintii mei ne-ar putea vedea!

El: – Hai tu, cine ne vede acum?
Ea: – Nu, te rog, poti sa-ti imaginezi ce se intampla daca ne prinde taica-meu?
El: – Oh, te rog, te iubesc atat de mult!
Ea: – Nu si nu din nou, si eu te iubesc, dar nu pot!
El: – Sigur poti. Te rog!
Dintr-o data luminile se aprind in casa scarii si apare sora mai mica a fetei, in pijama, clipind somnoroasa, care le spune:
– Tata zice sa o faci odata! Daca nu, poate veni mama s-o faca sau chiar eu. Sau, daca e neaparat necesar, coboara el si o face, insa, spune-i idiotului sa ia mana de pe interfon ca sa putem dormi si noi!😅😇😆
  • Haha 1
Link spre comentariu

Dupa nunta,tanara si prospata nevasta ii spune sotului:

-Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum incolo:Daca seara cand vii acasa si vezi ca am parul ordonat,atunci nu vreau sa fac sex cu tine,daca parul imi este putin dezordonat,atunci poate vreau sau poate nu vreau sa facem sex,iar daca parul meu arata complet dezordonat atunci sigur ca vreau sa facem sex.

-Bine draga mea,zice sotul,hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta:Seara cand vin eu acasa beau bere.Daca beau numai o bere,inseamna ca nu vreau sa facem sex,daca beau doua beri,inseamna ca ori vreau,ori nu vreau sa facem sex,iar daca beau trei sai mai multe beri,atunci sa fii sigura ca ma doare in p**a de parul freza ta !

• Haha 1
Link spre comentariu

O femeie isi facea de cap cu amantul,cand deodata aude cheia in usa,vine sotul !

Ce sa faca,unde sa fuga amantul?! Era la etajul 10.Femeia ascunde hainele amantului in dulap si il pune pe acesta sa stea ca o statuie.Intra sotul si cand da cu ochii de amant,cere explicatii.Ce,nu vezi?este o statuie,se poarta,este la moda ! Are si Aurica de la etajul 8,stie tot blocul ! Zilele astea o sa mai cumparam una,sa-ti pui si tu pe partea ta de pat.Sotul schiteaza un mic ranjet,dupa care cere ceva de mancare...mananca bine,desface o sticla de vin,se cinsteste omul,dupa care se apropie de "statuie" si o imbie cu un pahar de vin..

-Ia si tu un pahar,ca ti-o fi greu !

Ala nimic...

-Ia ma un pahar,ca nu o fi foc !

Ala tace mâlc !

-Ia ma o gura,ca si eu am stat la Aurica 4 ore,si stiu cum e !!!

• Haha 1
Link spre comentariu

Un pusti intra intr-o farmacie si intreaba:

-Aveti prezervative?

In primul rand,ii raspunde farmacista enervata,prezervativele nu sunt pentru copii,si in al doilea rand,sa-i spui tatalui tau sa vina ss isi ia singur,pentru ca sunt de diferite marimi !

Pustiul ii raspunde:

-In primul rand,prezervativele nu sunt pentru copii,ci sunt impotriva copiilor,iar in al doilea rand,nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama,care pleaca in delegatie si nu are de unde sa stie marimea dinainte !

• Haha 1
Link spre comentariu

Un calugar cade in mare.Vine o barca plina cu salvamari.

-Va simtiti bine,aveti nevoie de ajutor?

-Nuu,Dumnezeu ma va salva !

Se mai ineaca el putin,mai inghite niste apa...si mai vine o barca

-Nene,ai probleme,sarim sa te ajutam?

-Nuu,Dumnezeu ma va salva !

Nici nu termina de spus,si se ineaca.Ajungand in Rai,se duce plangand la Dumnezeu:

-Doamne,dar ti-am cerut ajutorul !

-Dar ti-am trimis 2 barci,tembelule !

Link spre comentariu

Fiule,tine minte,familia e ca un mic stat !

-Da?! Si tu cine esti?

-Presedintele !

-Dar mama?

-Mama e puterea !

-Bunica?

-SRI !

-Iar eu?

-Tu esti poporul !

A doua zi,fiul il suna pe tata la serviciu si cu vocea tremuranda ii zice:

-Domnule Presedinte,permiteti sa raportez ! La putere tocmai a venit al presedinte,SRI-ul doarme,iar poporul nu stie ce sa faca !

Link spre comentariu
  • Telefon: 0726179722
  • Oras:Constanta

Doi poliţişti găsesc patru grenade într-o groapă.
– Ce ne facem cu ele?
– Le ducem la secţie.
– Şi dacă explodează una pe drum? – Spunem că am găsit doar trei 😂😂

Link spre comentariu

Un batran era pe patul de moarte. Si cum tragea el sa moara, asteptandu-si sfarsitul, simte mirosul prajiturii lui preferate venind din bucatarie.
Se taraste omul, cu chiu cu vai, sa ajunga la masa, sa guste si el o prajitura.
Dar pana sa puna mana pe o prajitura, nevasta il pocneste cu un facalet peste maini si ii zice:
– Ia mana, ca sunt pentru parastas!

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...