alexprofu Reputație: 24 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Romford/Essex Oras:Romford/Essex Postat Iunie 30, 2020 Salut tuturor futaciosilor de aici, am si eu o intrebare la voi. Care sunteti din Arad bineinteles, in afara de cei doi oameni misto, jos palaria ce sunt sau stau in Micalaca, zona Aleea Voinicilor si aici ma refer la Andreea si Madalin, mai sunt oare si altii de genu prin Arad sau slab de tot?Intreb ca idee, fapt divers pt ca as vrea sa incerc si altceva, sa vad daca se merita sau daca e la fel de priceputa cum e Andreea, spun asta din proprie experiente desi am fost la ei de vreo 7 ori sau mai bine si nu exagerez deloc si de fiecare data a fost super pt mine cat despre ei, cine nu ii cunoaste si ii jigneste ii rog sa se abtina, nu ca le iau parte dar daca nu cunoti un om taci. noapte linistita sa aveti
ciuciuca Reputație: 169 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Romania/Arad Oras:Romania/Arad Postat Iulie 1, 2020 Noi nici nu stim cine sunt cei doi la care te referi, sa nu mai zic de altii.
alexprofu Reputație: 24 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Romford/Essex Oras:Romford/Essex Autor Postat Iulie 2, 2020 serios? sunt multi care ii stiu sau ii cunosc pe cei doi.
Postări Recomandate