Sari la conținut

NOUA IN TIMISOARA


rock10

Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Acum cateva zile dornic de ceva nou, rasfoiesc online publi24-le si dau peste anunt. Caut repede detalii despre fata si nu gasesc nimic pe forum. Zic sa o incerc.

  Sunat la tel. 0753954057  ( functioneaza si 0745466173 ). Raspunde o voce draguta, amabila. Intrebat daca pozele sunt reale, confirmat, servicii: oral np , np , cim, cof, tot tacamul. Desi in anunt scrie ca face si anal am omis sa intreb la telefon. Tarif 60 nr , 120 - 2 nr ( nu a specificat o ora ). Facut programare in 25 de minute, locatie zona Labirint, bloc de garsoniere.  

  In 20 de minute prezentat la usa, sunat la interfon, urcat la etaj. Imi deschide usa o domnisoara pe la 25 de ani, de etnie clar, cu burta, sani lasati , la fata nota 5-6/10. Locatie o garsoniera de maxim 10 mp, baie cu dusul la chiuveta, destul de curatica.  Intrebat din nou tarife, servicii, etc. Confirmat de catre dameza. Ce pot spune e ca pozele sunt reale, insa cu precizarea ca o avantajeaza mai mult decat realitatea. Facut o revigorare rapida, donsoara specificand ca nu are nevoie ca a facut deja. Bun, trecem la un oral finut, slabut, pentru unii poate slab bine, insa de apreciat ca foarte putina manutza. Pus vulcanizatul si dat drumul la treaba. Schimbam cateva pozitii , insa cu implicarea aproape de 0. Dupa vre-o 15 minute de la inceperea actiunii vazand ca nu merge asa o intreb de analul cu care se lauda in anunt. Greseala mare, ea nu face anal, chiar daca scrie in anunt. Zic bine, nu vrei anal, hai sa ma termin oral. Cand colo ce sa vezi, ea nu termina oral decat cu caciulita, dupa ce am intrebat expres la telefon si cand am ajuns acolo si mi-a confirmat ca face si CIM. Trecut la pozitie si dat ca surdu-n clopot. Terminat glorios, reimprospatat la dus, imbracat si donat halatul: 60 lei. Cred ca fata are toane, poate cu mine a fost obosita, fara chef, nu stiu ce sa zic. A sunat un telefon de vre-o 6-7 ori cat am fost acolo, nu l-a dat pe silentios. 

  Ca plusuri: pozele reale, oralul neprotejat ( daca si-ar mai imbunatatii tehnica ).

 Ca minusuri : restul :)

 Note: - locatie 6

          - aspect 5

         - GFE 3

        - onp 5

        - np 4 ( ridicat de faptul ca are un cur misto de la spate )

  Eu unul nu mai revin si nu recomand la nimeni.

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...