Sari la conținut

Alina 0755605796


Postări Recomandate

  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat

Salut si pupici la mafioti. 

Stiam ca suna gay, dar nu ma puteam abtine sa fac caterinca 🤣🤣🤣

Am vizitat-o pe Alina. 

O adevarata capodopera feminina la aspect in clasa minion-mid. Servicii decente. 

Aspect: 

Chip - 9. Simpatica. Heh. Stim ca nu e fata, ci femeie. Cu roscatul ii sta fain rau.

Corp - 10+. Deci, Wow. Are niste dezvoltari proeminente pe care nu le-am vazut la alte fete/ femei, cur f bombat, putin grasuta, dar grasimea pusa pe unde trebuie, din punct de vedere genetic e o diva. Deci, serios, WOW. Probabil face si fitness, ceva, dar la cum are sunca bine pronuntata, ar putea fi si genetic. Nu e fatty, ci e mega fit. Se poate vedea si in poze.

Oral - 8. Placut. Nu am avut parte de foarte mult oral sa pot comenta, ca am fost pe fuga, dar decent, as putea zice. 

Igiena - 10. Mi s-a parut ok. La 69 a fost miezul din fanta. Pffff Pasarica moale si pufoasa, as reveni doar sa-i fac oral. Ahaha

Normal - 8.5. Capra. Mie mi-a placut, dar cu puloiul meu de 2 km diametru m-am simtit foarte subtire ... Cringy sa scriu despre asta. 

GFE - 7. In limita nevoii. Raspunde la alti clienti in timp ce e cu tine in camera. 

Nr tel: 0758217869

Locatie: Mazepa G-uri. 

Tarif: 100/ 200

Mi-a placut vizita la ea, dar pentru info, domnisoara Alina a fost foarte adaptabila la fast fuck-ul de care aveam nevoie. Ceea ce ma face sa ma intreb cat de adaptabila ar fi la o vizita de peste 10 minute. 

Pentru moment o pot recomanda pentru vizite de zile lucratoare. 

De recomandat? Macar o vizita ar fi obligatorie, parerea mea. Cu siguranta iti da senzatia a ceva fff exotic, pentru raportul de pret. Desigur. Am fost acuzat de recomandare proasta in trecut, daca aveti impresia ca mananc gogosi puteti sa faceti ce doriti. Eu doar descriu lucrurile tehnic analizate si trasaturile unei vizite din punctul meu de vedere cu ce cred eu a fi plusuri sau minusuri.

De revenit? Meh, ca sa zic o parere mai delicata ar trebui sa o vizitez la o intalnire mai lunga, dar nu simt ca e susceptibila la asa ceva... Mi se pare buna de vizitat in zilele de lucru, nu weekend, daca intelegi la ce ma refer.

Sa fiti cuminti si cu minti, copii.

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽn găuri
  • Oras:ÃŽn găuri

Revizitat pe Alinuța,

Superbă femeie, nota 10, bună de pusă pe pul, pardon rană.

Programat înainte, în Mazepa pe la gheuri, plecat stors direct la somn.

E supărată că nu-i atașează nimeni pozele noi pe forum.

  • Like 2
Link spre comentariu

După ultimele două rebuturi menționate pe forum, pot spune ca am nimerit ce voiam. Am fost mulțumit de tipa asta, Locație G.uri, după usa observ făptura, gagica ma așteaptă goala, exact cum apare în tatuajele ei, poze reale! Nu comentează, îi place ce face, e porno rău. Am legat o discuție înainte de.a începe și ne.am apucat de chestiunea pt care plătisem. Oral bun, lins sateliții bine, cu scuipat, o ia în gât adânc, în toate pozițiile cerute la oral și am observat ca ii place, n.o făcea ca doar ii cerusem eu. balon și trecut la fapte, "mama iezilor", cur super ferm, tragi de el cât vrei, îi place gagiicii maxim.,contre. Pe urma trecut la misionar unde și.a pus mâinile sub perna și am i ceput sa pompez de zburau sânii aia urasi m am jucat cu ei bine... , îi place să fii perves cu ea, a fost tot ce a trebuit. Fără ifose și graba, o tipa care știe ce face și o face bine la scorul ei, părerea mea. Singura parte mai puțin plăcută e burtica, dacă aveți gusturi de pătrățele nu recomand, e destul de corpolenta dar nu deranjant.

Oral 9

Normal 9

Igiena 9

Locatie 8

100/200

  • Like 6
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
La 14.05.2021 la 12:38, Coco91 a spus:

Salut la futaciosi,sau chiar și la futacioase.mai stie cineva ceva de fata asta,mai lucrează în galati,tare îmi doresc sa o mai revăd încă o data,femeia e forta arata beton.

mai lucreaza, parca vazusem zilele trecute un anunt pe publi24. cred ca poate sa ne anunte chiar si ea cand revine ca parca are cont pe aici  

  • Like 5

 

Link spre comentariu

  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat

Are anunt, dar nu-l mai pun 🤣 in maxim 2 sapt oricum il sterge si isi creeaza altul. Oricum, nu stau sa verific daca e si nr de tel schimbat...🤣 Norocioc

  • Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...