Sari la conținut

LAURA 0749700375 O PREZENTA‚ NOUA‚ SI DISCRETA


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/laura-noua-in-oras/idie2541177g7022e5f5d39egi22778g.html

 

Bună dimineața și bine v-am regăsit!

Vin cu ceva nou,cu ceva ce poate fi de viitor, cu o fată care nu o să vă dea pe spate cu corpul ei,cu o frumusețe fizică ieșită din comun, acum să nu înțeleagă nimeni că fata nu are un corp frumos,dar nu e de "miss".

Când vorbim de frumusețe cu toții avem propriile criterii de a judeca frumusețea unei femei și o căutăm din unghiuri diferite și astfel decidem dacă este frumoasă sau nu. Numai că fiecare femeie este frumoasă și unică în felul ei.

Frumusetea fizica este doar un aspect, pe când personalitatea interesantă și fermecătoare reprezintă un amestec complet de caracteristici precum bunele maniere, comportament, zâmbet, inteligență, sens al umorului, valori sociale etc., toate creând o femeie atrăgătoare și frumoasă.

Imaginea exterioara este într-adevăr foarte importantă, dar trăsăturile interioare ale unei persoane sunt mult mai importante.

 

Cum ar putea fi definita frumusetea unei femei? În ce constă ea? La ce te gândești când auzi cuvantul “FRUMUSETE”? Când ți se spune despre o femeie ca este frumoasă, ce îți vine în minte? Ce o face pe o femeie să fie frumoasa?

Televiziunea, nenumăratele reviste de moda, anumite emisiuni sau programe, filmele…etc.toate astea ne sugerează într-o oarecare manieră că frumusețea unei femei este o combinație între structura osoasa, un ten perfect, un par mereu strălucitor, un corp perfect, fibrat, fără pic de grasime. Dar chiar avand toate aceste trasaturi perfecte, constati că în timp ele dispar, își pierd strălucirea și acele lucruri care ieșeau cândva în evidență, acum abia se mai observă..

Și totuși…o femeie poate să nu aibă niciuna din trăsăturile de mai sus, dar să atragă atenția ca și cum le-ar avea pe toate.

Care este secretul?

Frumusetea care se poate vedea in exterior e rezultatul razelor ce vin din interior. Oricat de apropiata de perfectiunea fizica ar fi o persoana, acele trasaturi, daca nu sunt “sustinute” din interior, isi pierd stralucirea. Vorbeam eu nu cu mult timp în urmă de "cutiile de valori", contează enorm ce și în interior. Interiorului schimbă radical o femeie. Să revenim la "oile noastre",cum spune o vorbă din străbuni.

Am vizitat-o pe Laura de două ori și apoi cum să spun,au fost câteva momente când strălucea cu adevărat, când parcă tot interiorul ei revărsa numai lumină,când parcă nu mai puteai vedea niciun defect la ea.Acele sclipiri m-au determinat să spun că e de viitor și unde mai pui că în câteva momente m-a făcut să cred că sunt în compania altei persoane, câteva gesturi, câteva priviri, parcă copiate la indigo. Cred că am găsit antidotul la o dependență căpătată în timp,vorba ceea _cui pe cui se scoate"

Am petrecut două ore frumoase în două reprize la diferență de două zile timp în care, după cum spuneam mai sus,mi s-a părut că am fost în compania a după fete. După cum se vede iar m-a prins dimineața. Legat de acțiunea în sine voi spune câteva cuvinte la strigarea catalogului, urmând să revin cu o recenzie dedicată în exclusivitate activității dintre și de pe lângă cearșafuri.

 

Locație:9,5 pot da și zece.Apartament nou nouț, în Metalurgie, lângă Sala Grădinari,de lângă cele două mai vechi.Frumos,curat,baie dotată corespunzător,prosop curat pe alese,cearșaf deasemenea curat,locuri de parcare în interior, ferită de ochii lumii.

 

Laura: o fată drăguță,165cm,180cm cu tocuri, subțirică, sâni mijlociii spre mici,dar tari și frumoși,care au scăpat până în prezent,nu i-a afectat gravitația, fundul potrivit, bombat,carne tare pe ea, puțină burtică, per total 8,5 spre 9, la față 8,iar atitudine 10 cu felicitări.

 

Oral/n/p cu finalizare orală în funcție de igienă 8,5-9 , acordă atenție deosebită împrejurimilor,dar tot în funcție de igienă (+epilat), destul de adânc,cu schimbarea ritmului, atentă la sugestiile venite din partea clientului.

 

Normal:+9 implicare, acceptă aproape orice poziție, îi place ,dar are un puternic autocontrol,nu lasă garda jos,se manifestă natural,nu mimează ,face totul natural.

 

Anal nu face.

 

GFE:9,5 voi puncta cu zece când voi reuși să i văd cu garda lăsată. Sărută, mângâie,te privește, acordă o grijă deosebită preludiului,nu grăbește,30 de minute finalizarea.

 

Igiena:10, impecabilă.

 

Cadoul:100/200. Raport calitate preț foarte bun.

 

Voi reveni cu siguranță.Cei care doriți pentru palmares să bifați fete de 18 ani și cu un corp perfect, ocoliți-o sunt fete suficiente pe Public24.O recomand celor care pun accent pe servicii.

 

Să aveți spor în toate și la toate!

 

PS: Un secret,dar nu spuneți la nimeni,a lucrat în Germania,în România e la început,se acomodează cu cerințele de aici care diferă puțin,are și o cunoștință plecată acum prin vestul țării,îndrăgită de mulți dintre voi.

post-252750-0-06821500-1593660631_thumb.jpg

post-252750-0-23899500-1593660648_thumb.jpg

post-252750-0-70111500-1593660663_thumb.jpg

  • Like 14

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
Vizitator internationall
Reputație: 0

vizitata si de mine acum 2 zile , laura este o fata foarte draguta care stie sa te faca sa te simti relaxat in prezenta ei zice ca e din ardeal si dupa accent cred ca chiar e nu ma grabit ba din contra am avut o socializare relaxata si placuta prestatia a fost pe masura de 9 as putea spune halatul 100 pentru un nr pozele sunt reale cu siguranta o sa mai trec pe la ea

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Pentru ca maestrul baron a ridicat mingea la fileu, confirm multe dintre spusele de mai sos, insa cu cateva amendamente:

 

Fata in niciun caz nu are 1.65 fara tocuri (cu tocuri nu e relevant, poate sa aiba cat vrea ea, sau cat vrea tocul), este miniona, are in jur de 1.55 maxim.

Este intr-adevar foarte scolita in ale meseriei, experienta de Germania isi spune cuvantul, vorbareata, volubila, mi-a destainuit ca ii merge chiar mai bine in Romania, e impresionata de curatenia si igiena romanilor (alta care ne credea niste mizerabili) si ca nemtii, multi dintre ei sunt nespalati. Are cica aparament cumparat in Germania, de aceea ar vrea sa se intoarca.

 

Este din Baia Mare, nu e niciun secret, a venit la indemnul unei prietene in Iasi si nu regreta.

 

Punctul pozitiv, daca ar trebui sa gasesc asa ceva, in ceea ce priveste corpul, este funduletul, sanii sunt foarte mici, lasati, sunt chiar uratei, ma mir ca nu a recurs la silicoane.

 

Atitudinea este cu adevarat punctul ei forte, eu ma grabeam, ea insa parca voia sa mai stea la taclale cu mine, ca atunci cand esti cu un prieten.

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Voi reveni cu siguranță.Cei care doriți pentru palmares să bifați fete de 18 ani și cu un corp perfect, ocoliți-o sunt fete suficiente pe Public24.O recomand celor care pun accent pe servicii.

 

 

Asa se face o recenzie, spui si minusurile si lasi solicitantul sa decida. Daca mai dadeai si o varsta aproximativa estimata, recenzia mergea spre completa.

 

De aici incolo fiecare decide daca vrea o excitare cu o fata de 20 sau ceva ce merge spre o pseudorelatie cu ceva mai matur.

 

Asa ca o obs,, din precizarile colegului Mazare se intelege ca ai plusat cam mult la niste aspecte. Mai ai  ceva-ceva pana ajungi la realismul lui moneyfucker sau pictorul. Dar oricum se sesizeaza un progres. Spor. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Asa se face o recenzie, spui si minusurile si lasi solicitantul sa decida. Daca mai dadeai si o varsta aproximativa estimata, recenzia mergea spre completa.

 

De aici incolo fiecare decide daca vrea o excitare cu o fata de 20 sau ceva ce merge spre o pseudorelatie cu ceva mai matur.

 

Asa ca o obs,, din precizarile colegului Mazare se intelege ca ai plusat cam mult la niste aspecte. Mai ai ceva-ceva pana ajungi la realismul lui moneyfucker sau pictorul. Dar oricum se sesizeaza un progres. Spor.

 

Din poze arata bine, se poate o varsta aproximativa? 20-25-30-35?

Vă rog opriți-vă,nu mai poluați topicele fetelor.Acest topic este deschis pentru recenzii sau postări în care se aduc informații, pozitive sau negative despre titulara acestuia,nu de pus întrebări,care de care mai puierile.Nu este un topic de întrebări și răspunsuri. Mulțumiți-vă cu ce v-am spus, mergeți și voi la ea sau la alta, după care scrieți recenzii mai "realiste", mai bune și mai complete ca ale mele.Dar pentru aceasta e musai să vizitați!

Colegule @>valtoggle<,de când ai atribuții de evaluare a recenziilor, nu-i nevoie să scrii evaluări,e foarte simplu pe forum, conform prevederilor regulamentului, evaluările se fac cu puncte pozitive sau negative, fără a polua de prisos topicul. Uită-te câte puncte primesc eu și câte tu. Nu-i nevoie să răspunzi, poți să dai + sau - la recenzie și la această postare și am încheiat subiectul.

 

Referitor la afirmația legată de sânii Laurei, cu părere de rău pentru colegul Mazăre, nu are dreptate, rămân la cele spuse în recenzie, "mijlocii spre mici,tari, viguroși și chiar frumoși", această părere a mea mi-a fost confirmată de colegul@Moneyfucker,care chiar a fost mai generos ca mine în notele acordate. Să știți că unii dintre noi mai au și telefon,mai comunică și în PM, chiar bem și o cafea.

A început și la noi,ca de altfel și în alte județe, recenziile în PM.

În ceea ce privește înălțimea, cred că adevărul e la mijloc,160cm., mă bazez iarăși pe părerea unui alt coleg care a vizitat-o.

 

Foarte important,pe un topic de recenzii, e un lucru de bun-simț ca să scrie pozitiv sau negativ numai cei care au vizitat fata. Părerile celorlalți sunt de prisos,sunt de umplutură,de a se băga în seamă, pentru a demonstra ce activi sunt ei și foarte buni experți,care vizitează fete din an în Paști. Vizitați și povestiți în cunoștință de cauză. Nu-i nevoie să răspundeți, dați puncte negative.

  • Like 5

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Post dublul!

  • Like 1

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Post editat:

 

Vă rog opriți-vă,nu mai poluați topicele fetelor.Acest topic este deschis pentru recenzii sau postări în care se aduc informații, pozitive sau negative despre titulara acestuia,nu de pus întrebări,care de care mai puierile.Nu este un topic de întrebări și răspunsuri. Mulțumiți-vă cu ce v-am spus, mergeți și voi la ea sau la alta, după care scrieți recenzii mai "realiste", mai bune și mai complete ca ale mele.Dar pentru aceasta e musai să vizitați!

Colegule @>valtoggle<,de când ai atribuții de evaluare a recenziilor,ce te recomandă, numărul mare de recenzii,ce te face pe tine mai competent decât alți? Nu-i nevoie să scrii evaluări,e foarte simplu pe forum, conform prevederilor regulamentului, evaluările se fac cu puncte pozitive sau negative, fără a polua de prisos topicul. Uită-te câte puncte primesc eu și câte tu. Nu-i nevoie să răspunzi, poți să dai + sau - la recenzie și la această postare și am încheiat subiectul.

 

Referitor la afirmația legată de sânii Laurei, cu părere de rău pentru colegul Mazăre, nu are dreptate, rămân la cele spuse în recenzie, "mijlocii spre mici,tari, viguroși și chiar frumoși", această părere a mea mi-a fost confirmată de colegul@Moneyfucker,care chiar a fost mai generos ca mine în notele acordate. Să știți că unii dintre noi mai au și telefon,mai comunică și în PM, chiar bem și o cafea.

A început și la noi,ca de altfel și în alte județe, recenziile în PM.

În ceea ce privește înălțimea, cred că adevărul e la mijloc,160cm., mă bazez iarăși pe părerea unui alt coleg care a vizitat-o.

 

Foarte important,pe un topic de recenzii, e un lucru de bun-simț ca să scrie pozitiv sau negativ numai cei care au vizitat fata. Părerile celorlalți sunt de prisos,sunt de umplutură,de a se băga în seamă, pentru a demonstra ce activi sunt ei și foarte buni experți,care vizitează fete din an în Paști. Vizitați și povestiți în cunoștință de cauză. Nu-i nevoie să răspundeți, dați puncte negative.

  • Like 1

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
Vizitator costichelg
Reputație: 0

Din poze arata bine, se poate o varsta aproximativa? 20-25-30-35?

Tu n-auzi ca e interzis sa intrebi , sa comentezi si sa te interesezi? Citesti ce spune mosul, o iei de buna  si scoti banul. 

Daca intrebi poluezi topicul.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator costichelg
Reputație: 0

Din poze arata bine, se poate o varsta aproximativa? 20-25-30-35?

Eu cred ca nu ar deranja-o pe doamna sa ii stim varsta, dar asa spune stapanul inelelor : nu poluati, nu intrebati.

Arata binisor si oricum ar avea clienti si fara nuvelele lui Baron, dar noi asa trebuie sa intelegem : e meritul lui total daca ajunge cineva la ea.

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator costichelg
Reputație: 0

 fiecare femeie este frumoasă și unică în felul ei.

Frumusetea fizica este doar un aspect, pe când personalitatea interesantă și fermecătoare reprezintă un amestec complet de caracteristici precum bunele maniere, comportament, zâmbet, inteligență, sens al umorului, valori sociale etc., toate creând o femeie atrăgătoare și frumoasă.

Imaginea exterioara este într-adevăr foarte importantă, dar trăsăturile interioare ale unei persoane sunt mult mai importante.

 

Cum ar putea fi definita frumusetea unei femei? În ce constă ea? La ce te gândești când auzi cuvantul “FRUMUSETE”? Când ți se spune despre o femeie ca este frumoasă, ce îți vine în minte? Ce o face pe o femeie să fie frumoasa?

Televiziunea, nenumăratele reviste de moda, anumite emisiuni sau programe, filmele…etc.toate astea ne sugerează într-o oarecare manieră că frumusețea unei femei este o combinație între structura osoasa, un ten perfect, un par mereu strălucitor, un corp perfect, fibrat, fără pic de grasime. Dar chiar avand toate aceste trasaturi perfecte, constati că în timp ele dispar, își pierd strălucirea și acele lucruri care ieșeau cândva în evidență, acum abia se mai observă..

Și totuși…o femeie poate să nu aibă niciuna din trăsăturile de mai sus, dar să atragă atenția ca și cum le-ar avea pe toate.

Care este secretul?

Frumusetea care se poate vedea in exterior e rezultatul razelor ce vin din interior. Oricat de apropiata de perfectiunea fizica ar fi o persoana, acele trasaturi, daca nu sunt “sustinute” din interior, isi pierd stralucirea. Vorbeam eu nu cu mult timp în urmă de "cutiile de valori", contează enorm ce și în interior. Interiorului schimbă radical o femeie. Să revenim la "oile noastre",cum spune o vorbă din străbuni.

 

 

Bac-ul la limba romana parca a trecut. Daca se dadea definirea frumusetii , luai 10.

 

Ar trebui sa intelegi ca nu patronezi topicul oricarei fete, ca exista dreptul de a intreba si cu nu mergem toti la o fata pentru ca definesti tu frumusetea. 

Eu daca voi merge la ea e pentru ca in recenzia realista a colegului Mazare scrie ca face treaba buna. 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna dimineata si bine v-am gasit,

 

Ieri am avut ocazia sa o cunosc pe Laura. Dupa usa de la intrare ma intampina o creata simpatica careia ii iesea fundul in evidenta, imbracata cu un body negru si care a inceput socializarea inca de la intrare.Dupa un pahar cu apa si un dus ne-am indreptat spre pat unde Laura a facut ce-a stiut ea mai bine.

 

Trecem peste detalii direct la note :

 

- Locatie : 9 - cu exceptia santierului din imprejurimi eu nu am nimic impotriva zonei

- Fizic : 9 - nu stiu sa aproximez inaltimea corecta, sa zicem un 1.55 fara tocuri, sani faini, fund mirific, foarte putina burtica, carnita tare, fata se tine bine

- Oral : 9 - umed, cu schimbari de ritm, atentie zonelor vecine

- Normal : 8 - nu am incercat decat o singura pozitie dar ma revansez la vizitele urmatoare

- GFE : 10 - stie sa socializeze cand trebuie si sa iti fie amanta in pat

- Igiena : 10 - fara repros

 

Asadar, eu voi reveni cu placere la Laura, e gura de aer proaspat de care avea nevoie de mult Iasul.

 

Pe Laura o pup iar pe voi, colegi de forum, va salut. Sa aveti o zi faina.

 

Stima.

  • Like 8
Link spre comentariu

Colegu Costi....pastreaza umpuc de respect pt persoanele mai varstnice si care ne depasesc prin talent , eruditie. Dl baron scrie mult mai frumos decit tine si debordeaza de talent .

Ps. Noroc ca face topice si stiu ce trebuie sa evit.

Ps2. Noroc ca sunt si colegi echilibrati care nu fantazeaza si teusesc sa imi dau seama cum sunt vizitele.

Ps3. Daca ai chef de - mai scrie de nenicu asta si sa vezi ce educative iti iei. Fii mai civilizat.

 

Merci. Sunt in asentimentul tau

Bac-ul la limba romana parca a trecut. Daca se dadea definirea frumusetii , luai 10.

 

Ar trebui sa intelegi ca nu patronezi topicul oricarei fete, ca exista dreptul de a intreba si cu nu mergem toti la o fata pentru ca definesti tu frumusetea. 

Eu daca voi merge la ea e pentru ca in recenzia realista a colegului Mazare scrie ca face treaba buna.

 

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle
Reputație: 0

Post editat:

 

 

Foarte important,pe un topic de recenzii, e un lucru de bun-simț ca să scrie pozitiv sau negativ numai cei care au vizitat fata. Părerile celorlalți sunt de prisos,

Deci si negativ, asta era si ideea, de obiectivitate, nu de eseuri literare a la Cehov si Turgheniev.

Mai corect era "alte pareri decat ale mele sunt de prisos". Am avut o singura postare, in care am zis ca in sfarsit spui si un aspect negativ de una care ti-a facut mendrele, si ca e o recenzie mai buna ca altele. Dar cred  ca ai dreptate, e la fel de siropoasa . 

Apoi m-am interesat de varsta, dar daca o fi colega de scoala cu tine, inteleg aspectu. (Am glumit)

 

Mersi de reply, oricum eram obisnuit cu, deja traditionalele,  barbi in oua.

 

Tolereaza si tu , ca fiinta superioara care esti, intrebarile astora mai neinstruiti.

(Iar baiatu ala pe care l-ai apostrofat, tot de varsta a intrebat. De ce te-ai luat de el? Esti iritat jos de la caldura? )

 

 

 

 

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Acum 2 zile aveam intenția să fac o escapada la fete, ma tot frăsuiam de cu o seara dinainte in ce direcție să o iau,  să mă duc din nou la cele din top pe care le cunosc (Andreea si Ema), să o testez pe Serena, sau altă fată nouă pt mine, dar la cele necunoscute găseam tot felul de recenzii negative și nu aveam nici o inspitație. Și surpriză: Baronul are o recomandare nouă, cald scrisă la 5 dimineața, pun mana pe telefon, obtin legatura cu Laura de la primul apel și fac o programare pt dupăamiaza fără prea multe dicuții, o ora, cum îmi place întotdeuna.

Ajung mai repede in zona (in spatele sălii de sport Gradinari), inițial Laura nu raspunde, normal, are client, dă sms și revine cu apel la fix.  Mă încurc un pic printre blocuri, era pt prima dată când pun piciorul pe acolo, nici Laura nu e foarte familiarizată cu direcțiile și reperele, e nouă in Iași. In fine, cu o mică întarziere ajung în cuibușor unde mă întampină Laura: relativ minionă, dar foarte bine proporționată, talie super, sânii mici, dar nu minusculi, se așează natural pe bustul ei și un funduleț   ...  mmmm ...un deliciu să-l stângi în palmă. Laura are 30 de ani pt cine vrea să știe exact și cred ca arată la corp bine pt această vârstă.  Fața are trasături frumoase, dar e posibil ca pe unii să-i deranjeze petele pigmentare care le are pe ten, cred că sunt urmarea expunerii prelungite la soare și mai ales solar, activități pe care Laura le consumă intens, corpul fiind frumos bronzat, fără urme, dungi.

Discuțiile au fost spontane, naturale și plăcute, are acea politețe pe care am intalnit-o și la Roxyyyy, urmare a anilor de lucrat in Germania și poate și datorită faptului că încă tatonează piața de aici. De fapt chiar Roxyyyy e cea ”vinovată” de prezența lui Laura pe meleagurile noastre, ea la origine fiind din Baia Mare.

Baia curată, prosop curat si uscat chiar daca sa plâns de dificultatea de a usca prosoapele in această perioadă. Camera ok, luminoasă (! așa îmi place, nu in obscuritate cum mai practica unele fete), pat larg și care nu scârție!

Despre sex multe amănunte nu am să dau, dacă vreți musai o notă: 9. Oral N și normal P, poziții multiple, se adaptează solicitărilor și sugestiilor, e strâmtă, mai o picătură de lubrefiant, ce mai...   e super, finalizare CIM, dar cu extra tarif (50)!!

Cadoul 100/nr sau 200/ora, dar e posibil cu extratarife, vedeți voi.

 

Ps.1 Laura - sărumana, stiu că citești aici, când eram in toiul acțiunii mi-ai spus ceva în argoul tău de maramureșeancă și după ce am plecat mă tot gândesc ce o fi însemnand. Trebuie să te vizitez.

 

Ps.2 Baroane, o bere de la mine cand am ocazia

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator p1ctorul
Reputație: 0

Buna ziua sau buna seara tuturor….in functie de cum cititi recenzia mea :)

 

Incantat de recenziile pozitive din ultimele 2 zile, mi-am propus sa fac si eu o vizita Laurei, fata despre care vorbim in acest topic.

 

Programarea a fost respectata intocmai de ambele parti, Laura mi-a lasat, de la inceput, o impresie buna. Stie sa se faca placuta, are experienta cu barbatii si face ca atmosfera sa fie una placuta. Mentionez ca, la notare, voi scadea la GFE. Cu mine nu a facut FK, desi mi-as fi dorit. Asta este, nu este nicio tragedie. In schimb la oral si normal s-a vazut ca are experienta. Practic ea a condus ostilitatile, dar nu m-a deranjat in niciun fel. Cand merg la escorte, prefer ca fetele sa conduca meciul :).

 

Legat de actiunea in sine, eu am avut parte de o ora cu 2 finalizari. Laura a inceput cu un oral, care a fost adanc, a acordat atentie satelitilor, nu s-a grabit, dar nici nu a fost lent, apoi a pus prezervativul si am finalizat ambele numere in normal. Primul numar a fost finalizat in pozitia femeia deasupra, iar al doilea numar l-am finalizat in pozitia doggy.

 

Voi striga catalogul iar notele mele pentru Laura sunt:

Aspect fizic: 9

Locatie: 9

Oral: 9

Normal: 10

GFE: 8,5 (fara FK, dar totusi o prezenta placuta)

Igiena: 10

Tarif: 200 lei, o ora, 2 finalizari, ambele in sex normal

 

Consider ca Laura este o prezenta foarte buna pentru Iasi, sper sa mai ramana la noi in oras. Cum a spus colegul coldfusion, este o gura de aer proaspat pentru orasul nostru. Nu am indraznit sa o intreb cat timp va sta la noi. Cu siguranta eu voi reveni cat mai curand posibil, am toate motivele sa o fac: experienta, tarife ok, raportul pret – servicii oferite foarte bun si o atitudine pozitiva si apropiata de client.

 

Va doresc toate cele bune si un week-linistit.

  • Like 4
Link spre comentariu

 Salutare,

 

Urmare a acestui topic, am vizitat-o si eu pe Laura.

Seamana foarte mult cu Ina, cea care s-a retras, si la fizic, atitudine, actiune si chiar ca si locatie.

 

Aspect fizic: 8

Locatie: 8 (santier + 1 paznic bagacios..)

Oral: 7

Normal: 9

GFE: 8

Igiena: 10

Tarif: 100 finalizarea

 

  Mentionez ca nu am fost grabit deloc, mare  lucru avand in vedere ce avem in Iasi si eu cel mai mult il urasc.

Sper ca va mai sta pe meleagurile noastre.

  • Like 3
Link spre comentariu

o întrebare dacă se poate

“ Locatie: 8 (santier + 1 paznic bagacios..)”=rivers din Tudor???

 

recunosc nu prea am citit ce-i pe aici dar am prins ideile principale: multe poezii, mult orgoliu, n-aveam voie sa punem întrebări, domnisoara cel puțin coaptă, din baia mare, servicii bune, mult respect etc

  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna seara

Astăzi am fost in locație și totul a fost la superlativ

- Locatie : 10 eu nu am nimic impotriva zonei

- fizic sa zicem un 1.60 fara tocuri, sani faini, fund mirific, foarte putina burtica, carnita tare, fata se tine bine pentru noi

- Oral : 10- umed, cu schimbari de ritm, atentie zonelor vecine

- Normal : 10 - am incercat doua poziții și ma revansez la vizitele urmatoare

- GFE : 10 - stie sa socializeze cand trebuie si sa iti fie amanta in pat

- Igiena : 10 - fara repros

 

Asadar, eu voi reveni cu placere la Laura

 

Pe Laura o pup iar pe voi, colegi de forum, va salut. Sa aveti un Weekend cu de toate!

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare! Vizitat fata si pot confirma ce au spus si colegii mai sus Laura este o fata draguta si placuta , sa stea cat mai mult in Iasi!

Ca note

Fizic 9 daca avea sani dadeam 10

Atitudine 10

Oral 8,5 soft

Normal 9

Per total e o fata ok socializeaza cu tine e deschisa la orice are corp frumos piesa de rezistenta fiind fundul cum s a mai spus.

Zile bune sa aveti!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator expy
Reputație: 0
M-am intalnit sambata trecuta cu Laura.

Am vorbit prin mesaje cu o seara inainte si i-am zis ca vin de la 100km si vreau sa fiu primul la ea in ziua aia.

La ora stabilita am ajuns prin zona la ea si nu gasisem locatia, am parcat ceva mai departe si am luat-o la pas, dupa 20min si vreo 2km de alergat gasesc blocul (dupa ce m-au indrumat minute bune Laura si portarul).

Pentru ca am intarziat destul de mult mi-a zis ca are timp doar o finalizare si am zis bine.

Locatia: 10

Aspect: 9 (1.55 inaltime mi-a zis, bronzata frumos, vreo 6-7 tatuaje care nu se vad in poze, fund misto)

Normal: 8 (Am incercat doar doua pozitii apoi a urcat ea peste)

Oral: 8 (Lent)

Atitudine: 10 (Chiar daca aproape i-am stricat programarile a fost friendly si a facut cateva glumite, am mai vorbit vreo 10 minute pana i-a venit urmatoarea programare).

Igiena: 10

 

Inainte sa plec i-am zis ca o sa revin peste cateva ore, peste vreo doua ore am vorbit si mi-a zis ca mai are pe cineva, sa vin peste o ora, peste o ora nu mi-a mai raspuns si am plecat.

A zis ca a fost sa plateasca o chirie si nu avea telefonul de munca la ea, banuiesc ca suntem even acum, nici eu nu am respectat programarea.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Bună dimineața!

De data aceasta foarte scurt.

Am revizitat-o seara trecută,nici nu mai știu exact,a patra,a cincea oară, parcă.Notele acordate inițial mi se par mici, voi reveni cu o recenzie regulamentară.

Spre bucuria unora,cred că mi-am găsit nașul. Vestitele mele "+40 de minute" sau micșorat vizibil.Nu știu cum și ce face,dar m-a "îmblânzit" foarte mult, îmi este teamă că mă aduce la "sapă de lemn", adicălea la 5-10min.

Bravo ei!,dar nu pentru mult timp,trec pe o cură de spanac.

Să ne auzim cu bine!

  • Like 5

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...