Sari la conținut

0790314463 - reala 10044


Postări Recomandate

  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

??????

Fii serios! Isi schimba pozele, nu sunt reale. a fost luata in colimator de statistics. Asa ca nimeni de pe aici nici macar nu suna, ce sa mai si mearga. Probabil nefericitii care nu stiu de site-ul asta merg la ea si asta e.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras

yep, statistics urmareste toata scena din TM si posteaza ce poate fi relevant pt voi, in special potentiale tzepe

asa cum probabil a observat fiecare pana acum, o tzeapa incepe intotdeauna cu o minciuna. Daca reusesti sa prinzi minciuna, ai sanse sa eviti tzeapa

chiar daca asta inseamna ca te decizi sa mergi la risc, pentru adrenalina sau alte motive

Exista si minciuni care nu duc la tzepe, dar sunt mult mai rare

bafta la detectat minciuni :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:isoara
  • Oras:isoara

Ceao confutadores,

Am mers eu la zdreanta asta de Europa, recomand la "de evitat".

Sun la anuntul https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/poze-reale-100/7gde138d404g7e9fd6idd83fg285i0f5.html adresa Circumvalatiuni nr.27, vis-a-vis de kaufland,sun ajung sus cand deschide usa o blonda cu totul diferita de anunt si la care am mai fost cand stateaua undeva cum mergi spre pta. Traina vis-a-vis de parcul poporului.

Ii zic politicos ca am mai fost la ea si de ce umbla tot cu poze false, ii zic ca nu raman ca nu am fost multumit data trecuta.

Ea imi zice ca are o colega, poate vreu sa raman la ea,fata din topic, intradevar fetele nu arat rau, dar nici ca in pozele ce le pun pe publi, departe de adevar.

Cu chef de futai nu gandesti limpede si doar cu cocosu in functie de ce vezi, colega cateva tatuaje, nu arat arau zic hai sa incerc sa raman, aici s-a produs marea eroare, stiind cum e colega ei, si proverbul" Cine se aseamana se aduna".

Mergem in dormitor o intreb cat e cat timp, ii inmanez bani 150 lei/ finalizare, imi zice direct 15-20 de minute, da de unde 4 min maxim adurta tot.

Se pune pe marginea patului, ia cocoslu in mana, ia si un prezervativ il pune pe cocosel asa tot ofilit, si trece la cel mai prost oral posibil, ii zic dar nu e neprotejat imi zice 100 lei in plus, bine ca a fost atata si am ales protejat ca avea o igiena de tot rahatu.

La oral strangea cu mana si baga dor capu cu frica, cel mai prost oral ever.

La normal ma pun peste ea dar state cu curu bagat in pat si pizda cumva in jos ca nu puteam sa o fut, se cucla soldatu, ii zic hai pe o parte, incerc asa la fel parca fuge pizda de pula, 1 minut toata treaba asta, ii zic hai capra, eu"auzi tu crezi ca pe 150 lei stai cu pula in pizda cum vrei tu, hai grabestet" o pun capra la fel strangea de buci,spatele ridicat ca nu o ajungeam si chiar sunt pulos asta imi zic toate.

M-am inervat si am puso la laba macar sa ma termin daca am dat 150 lei, macar m-a lasta sa o ating la pizda chiar sa ii bga degetu putin sa ma excit cumva ca nici laba nu stia sa faca prinde cu 3 degete sa nu se zgarie, i-am zis pune toata mana.

Am terminat, mi-a aruncat 2 servetele umede, nema baie nema dus, si direct la telefon, scuze eram la dus, hai la 37 suna la nr..

A luat urmatorul client care astept ca fraieru programat inaintea mea fara sa faca dus, dupa mine s-a ster de transpiratie ca era sauna si dai la urmatoru. A raspuns si la urmatorii a zis ca in 10 min sa vina si tot asa bnada rulanta.

Am vrut sa ii zic la baiat cand am coborat din lift dute in alt aparte dar imi era naspa ca poate se simtea prost.

Atitudine 4

Oral 2

Normal 3

Igiena 5

Apartament si locatie 7 spre 8

Igiena pt clienti 0

I-am zis la cum artai daca ai face asta intr-un mod profi te-ai imbogati, raspuns de unde sti ca nu sunt bogata am casa am masina eu fac asta aici pe pandemie noi facem doar in Europa pe bnai grei.

Fratilor, la de evitat si hai sa nu mai aruncam bani pe geam, ca ofilite din aste imi vine sa stau din timpul meu la ele la usa si sa le zic la oameni ce gasesc acolo.

Imi venea sa dau cu ele de pamant si credeti-ma ca le-as neneoroci cu bataia si pe el si pe pesti lor si toata natia mami lor si m-ar dure in pula,ca nu sunt chiar ultimul fraier din orasu asta mai am si eu prieteni destu de bazti, doar ca sunt si am fost antiviolenta.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...