Sari la conținut

A fost cineva ? 0724824003


Postări Recomandate


Vizitator ozymandias1
Reputație: 0

Da, este reală.

I-am făcut eu o vizita, chiar arată mai bine decât in poze, în Timișoara sigur nu mai găsești așa ceva în momentul de fata, cel puțin să fie accesibil publicului larg. Eu zic că nu trebuie ratata, mai ales că nu o sa stea foarte mult in țară din ce am înțeles.

Foarte feminina și overall o prezență foarte plăcută, chiar m-a făcut să mă simt confortabil deși nu eram chiar în elementul meu (nu am cine știe ce experiența cu ts).

Acțiunea s-a desfășurat cum mi-am dorit eu...până la un moment dat, când am fost nevoit să ii fac și ei pe plac:)). Nu intru in detalii ideea că într-un final am explodat, chiar puțin mai tare decât se aștepta ea :)) (trebuia să fi acolo sa pricepi gluma).

Un minus ar fi locația, care este într-o zonă nouă (nu o găsești pe gps), nu zic unde, nu ar fi corect fata ea. Ideea e ca-i destul de probabil sa te învârtiți puțin până nimerești.

Un alt posibil minus, ar fi lipsa sânilor, nu i-am văzut pentru că a purtat sutien, pentru mine nu-i o problemă însă am dorit să punctez că să știți la ce sa vă așteptați.

Știu că prin Tm se practică o grămadă de anunțuri cu poze false și persoane dubioase. In cazul de fata puteți merge fara niciun stres, e real si e una din cele mai ok persoane pe care eu le-am întâlnit în acest domeniu.

150/fin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...