Sari la conținut

Ia sa vedem acum păreri din ambele tabere


Postări Recomandate

1. O tânără de 26 de ani din Iaşi a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, după ce a şantajat un bărbat cu divulgarea unor poze şi înregistrări imtime. În felul acesta, ea ar fi obţinut de la bărbat 425 de euro.

Potrivit IPJ Iaşi, poliţiştii au făcut două percheziţii domiciliare într-un dosar în care se fac cercetări pentru şantaj..etc...etc

 

Din investigaţiile efectuate până în prezent, anchetatorii au stabilit că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, tânăra de 26 de ani, din municipiul Iaşi, prin intermediul reţelelor de socializare şi telefonic, ar fi ameninţat un bărbat cu divulgarea unor fotografii şi înregistrări intime ale acestuia către membrii familiei şi alte persoane apropiate...

 

2. ... poliţiștii din Brașov au fost sesizați de o femeie în vârstă de 28 ani, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 31 ani, cu care a avut o relație de prietenie anul trecut, i-a solicitat în mod repetat să întrețină relații sexuale cu el, în caz contrar urmând să trimită filmulețe și imagini indecente cu persoana vătămată unor persoane apropiate acesteia.

 

Am dat doua exemple , la întâmplare, din media, nu vreau sa vb de cunoscuți, unul în care o domnișoară a încercat să profite de înregistrări și unul în care un domn a făcut același lucru...pentru a nu fi acuzat de cineva că fac discriminarii..

Opinia mea este urmatoarea, plecând de la definiția șantajului:

- ,,Șantajul este fapta de constrângere exercitată asupra cuiva, prin amenințarea cu divulgarea unui secret compromițător sau prin alte mijloace de intimidare, cu scopul de a dobândi în mod incorect un folos, bani sau favoruri pentru sine sau pentru altul"

O astfel de lege un mijloc de control a celor care vor sa profite in plus de pe urma unor oameni, care nici macar nu au bănuit că o întâlnire plătită poate fi folosita de el/ea/instituții, pentru obținerea de bani,informatii..etc.

In cei 55 de ani pe care i-am trăit, până acum, am văzut astfel de situații reale... nu sunt povesti.

Link spre comentariu
  • Oras:Everyfuckingwhere
  • Oras:Everyfuckingwhere

Oare unde găsesc si eu o gagica, care sa ma santajeze dacă n-o fut măcar la două zile? Sa ma supună la perversiuni sexuale, sa ma forțeze in fel și chip... Bine, toate pana la strap-on 🙄

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...