Sari la conținut

Masaj Lory 0790137978


Postări Recomandate

  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

am incercat si eu azi.... fara succes. tel. suna dar nu raspunde nimeni.

Confirm, cred ca am incercat in 10 zile diferite, de vreo 3 ori mi-a raspuns si niciodata n-am putut programa intalnirea. Probabil are cercul de clienti aproape inchis..asta e, probabil este buna in ce face, altfel batea vântul.

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

E venita si pusa pe treaba 🤣. Mai merge si ea la unghii la dentist ... si programeaza doar clienti mai Vechi sa zic asa . Nu prea ii mai arde de masaj pentru 130 de lei ... ora trece GREU . . La un 200 aveti parte de un masaj frumos si ce sa zic .. de fiecare data e Ok . A devenit putin cam “ pe repede inainte “ probabil are si alte ocupatii .

Link spre comentariu

Astăzi am fost iar la masaj. Masajul de calitate a durat 40 minute. Am mai stat după dus și de vorba la țigară. Fata a zis când are programările făcute nu mai răspunde la telefon, plus ca a lucrat la program redus cu 2_3 masaje ca a mai avut alte treburi de rezolvat. Îmi mențin părerea ca face cel mai bun masaj din oraș. La baie dacă era cada mai mare sau dacă avea cabina de dus era perfect. Dar ne adaptam la condiții. În rest prosoape curate, geluri dus, tipa e super curata și îngrijită mereu. As dori sa apară și concurenta. E 130 masajul nud dar eu am dat 150.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor. Am fost eu recent. Am întrat cu tipa noua cea blonda. Fata e ok. Masaj bun dar nu se compara cu ce făcea Lory care are experienta în masaj. Fata noua e ok, masaj ok, curata. Locația ok. Era sa uit. Mai e o fata noua, brunetica și are ceva tatuaje. Dar pare ok. Data viitoare o sa întru și cu ea sa vad ce poate. NU am văzut pe Lory acolo în locație. Sa auzim numai de fete bune!!

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Bifat pe ambele , doar masaj cu fin manuala

 

Ambele au tatuaje insa cea noua noua are muult mai multe tatuu . Nici eu nu am mai prins-o pe lori .

 

Per total e un masaj cu o finalizare manuala .

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitat locatia, intrat cu fetele noi! Recomand fata cea mai noua, Maya. E super porno, din pacate nu am putut sa o intreb daca face si extra pentru ca eram si cu colega. Oricum, super senzatia masajul la 4 maini, mai ales cand sunt toate acolo "jos"!

 

Amenda-250 lei o ora!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...