Sari la conținut

Blonda de Vis! Raluca 0758402489

ravsolo

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

O noua pasaruica:

Blonda de Vis!

sexy si apetisanta, te astept in dormitorul meu pt. clipe de vis, iti pot oferi sex oral,normal, fara graba, servicii de calitate, discretie maxima, poze reale 0758.402.489

04.10.201314:28

Cluj-Napoca

Cluj

vizualizari: 6147

Tip Oferta:Ofer Vezi toate anunturile acestui utilizator

Si dupa un pic de cautare o gasim pe domnisoara recenzuita aici: http://nimfomane.com/forum/topic/13155-alexandra-0769459800-o-goga-jerrys-pizza/  unde are cateva recenzii bunisoare (sper sa fi venit una ok in Cj).
Eu am sunat-o pe domnisoara dar nu a binevoit sa raspunda la telefon.
Spor la pulecat.
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

...

Si dupa un pic de cautare o gasim pe domnisoara recenzuita aici: http://nimfomane.com/forum/topic/13155-alexandra-0769459800-o-goga-jerrys-pizza/  unde are cateva recenzii bunisoare (sper sa fi venit una ok in Cj).
...

@Ravsolo, da, toti speram.

Dar da voie unui "carunt" sa explice un pic fenomenul transhumantei.

1. Cele bine cotate in capitala (dar nu numai acolo), in momentul cand se decid sa faca o incursiune "productiva" pe alte meleaguri mioritice isi anunta in scris, aici pe forum, deplasarea, locul, durata si ... scopul vizitei. Asta-i regula valabila 100%.

2. Cele din alte areale, care nu sunt, cel putin, in Liga B, vin aici impreuna cu "ciobanasul" (ca vorbim de transhumanta, ca altfel i-as spune peste). Drept urmare, cel care indruma "turma" sub poalele Feleacului se ocupa (si) de promovare. Asa incat o sa vezi, in Piata AZ (online) poze imbietoare toate copiate din AT (AT = Anuntul.ro = echivalentul, la scara mult mai mare, al Piata AZ). Nu iau, in aceasta dezbatere, cazurile multiple, ce-i drept, cu poze furate de pe net (surse nenumarate). Ma refer la situatiile frecvente, cu dameze de Bucuresti, dameze de mana a "enspea" carora "managerul" le copiaza pozele unor fatuci mai bine cotate in capitala si vine cu ele (pozele) in fata ochilor nostri. 

Eu am facut, de vreo doua, trei ori urmatorul joc (ultima data la fatucele "cazate" temporar in zona Mercur, Ghiorghieni):

-am identificat (urmare a pozelor postate in Piata AZ) zana care cu aceleasi poze presteaza in Bucuresti;

-am cautat in AT sa vad daca are anunt recent;

-am sunat pe numarul cu care isi face cunoscute serviciile, in AT, "capitalistilor". In 99,875% din cazuri la numarul de "Bucuresti" am purtat conversatie cu dameza referitor la servicii, preturi, locatie ... etc. Evident, totul era valabil pentru Bucuresti. Dovada cea mai buna, zic eu, ca titulara pozelor activa in acel moment la locul ei de munca din Capitala, chit ca in aceeasi zi pozele ei apareau si in Piata AZ, ce-i drept cu un alt numar de telefon,

NOTA: in 99,994% din cazuri fetele ce fac transhumanta (inclusiv cele de top), venite in Cluj isi iau un numar nou de telefon. E logic. Unu la mana, pe vechiul numar, cel consacrat, le suna clientii din Bucale, asta cand ele sunt acolo, in deplasare fiind, normal, trebuie unul nou. Acel nou (numar) inseamna in 97,453% si trecerea la providerul Orange (mult mai popular aici pe Somes) in detrimentul Vodafone sau Cosmote, retele "iubite" pe malul Dambovitei.

Cele de mai sus nu sunt "litera de lege", evident. Dar ma gandesc ca trebuie luate in seama inainte de a spera ca Mos Craciun a uitat anotimpurile si si-a deschis sacul in miezul toamnei (ce-i friguroasa, ce-i drept. Toamna).

Seara buna,

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...