Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

🍭🎀 Alexa 0738172234 🎀🍭


Recommended Posts

 • Super Premium

Buna! 💋 Ma numesc Alexa, am 20 de ani, 45 kg si 1,60m. Sunt o tipa discreta, atragatoare si atenta la nevoile tale.

Lista actualizata

Servicii incluse
🍬oral neprotejat/protejat
🍬normal protejat diferite pozitii
🍬69, cunni, anni pasiv
🍬sarutari pe buze (nu fk)
🍬footfetish
🍬masaj de relaxare
🍬finalizare corporala
🍬finalizare orala
 
Preturi
•200 ron o finalizare (30 min)
•400 ron o ora (1-2 finalizari)

Ma adresez amatorilor de fete skinny/teen/minione 🎀💞

Program de lucru (L-D): 09-19
Programarile se fac la 0738172234 doar prin whatsapp si se confirma cu jumatate de ora inainte 📲

Cer si ofer respect si seriozitate.

Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii, mai ales dupa modul in care imi este solicitata o intalnire!

 

Va pup

 

 

 

 • Like 4

🍭 200 lei o finalizare (30min); 🍭 400 lei o ora
✔️on/op, np, 69, footfetish, masaj de relaxare, finalizare corporala, finalizare orala ✔️
📲 0738172234 doar whatsapp

Link to post
 • Replies 269
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Alexa e un mic bibelou cu care sa te porti precum cu fetiscana pe care o vrajeai pe la 15-16 ani. Are un fel de a fi care iti inhiba pornirile animalice si scoate din tine pustanul sfios care mangaia

Am vizitat superba caprioara, aspect fizic aproape perfect, 9,5. Locatia- langa Lidl Tatarasi - 9. Primul contact usor timid dar ne-am relaxat dupa cateva minute. Am facut un dus, baia curata, prosop

Program 09-20 📲Programari doar prin whatsapp sau sms 0738172234  Va astept 💞  

Posted Images


 • Super Premium

@raulblanco Multumesc frumos, te astept sa ne cunoastem 😜😜😘

@default Imi pare rau, dar trio fac doar alaturi de colega mea🙈

 • Like 1

🍭 200 lei o finalizare (30min); 🍭 400 lei o ora
✔️on/op, np, 69, footfetish, masaj de relaxare, finalizare corporala, finalizare orala ✔️
📲 0738172234 doar whatsapp

Link to post

Bună dimineața!

Tot îmi propun să scriu mai puțin sau deloc,dar se pare că e greu ca să nu scriu, dacă nu imposibil. Mă repet pentru a "n" oară, am o problemă la "bibilică",unde am multe țigle lipsă la mansardă, că altfel n-aș fi fost pe aici, așa "că scriu că nu pot să nu scriu", mai ales când ai bafta și norocul să fii beneficiarul unei frumoase partide de amor,când dai de un pui de om,de Alexa112-"Păpușica Barbie". O mogâldeață de fată la 155-160cm/45kg, nu uitați însă că esențele tari se țin în sticluțe mici, firavă și gingașă, tânără și frumoasă,dar luați aminte,"buturuga mică răstoarnă carul mare". O fetiță la început de drum, puțin timidă, educată și cu bun simț,cum șade bine unei studente, atentă la orice sugestie, preocupată pe satisfacerea partenerului,face totul cu plăcere,natural, fără scene de teatru ieftin, îi place ceea ce face se bucură și ea alături de tine.

 

Programarea am făcut-o prin SMS cu o zi înainte. La ora stabilită am făcut cunoștință cu Păpușica Barbie, vedeți i-am spus păpușică nu păpușă, atât de mică și firavă e, există pericolul să o pierzi printre cearșafuri.De fapt a fost o întâlnire în trei,doar în prima parte fiind prezentă și Flori/Pantera Roz. Inițial am dorit un 3some,dar am renunțat dorind în cele din urmă să mă bucur în liniște și pace cu fiecare separat.

Stând de vorbă cu ele n-am putut să nu-mi amintesc că la început a fost blonda din Tătărași, adicălea Sara/Floarea de colț, care ne-a adus-o pe Flori,iar aceasta la rândul ei pe Alexa112,vorba ceea,cine se aseamănă se adună. După un "pahar de vorbă" în trei, ne-am retras în cuibușorul de nebunii,unde,doar atât vă spun,a avut loc o partidă de amor lungă, intensă și frumoasă.

 

Iarăși s-a făcut ora 5, să trecem la catalog:

 

Locație:8, pe bună dreptate fetele doresc să se mute cât mai repede. Baia dotată corespunzător, prosop curat, șampon, apă de gură,totul ok.

 

"Păpușica Barbie": - +9 pentru fizic,20 de ani,o păpușă în toată regula,fotografiile sunt ale ei,subțirică, corp de viespe,carne tare, sâni micuți, blondă, frumoasă dar nu ruptă din soare, iar pentru atitudine merită 10.

 

Oral/p/n: 8,5 spre 9,neprotejat,foarte intens și lung,suficient de adânc, fără deep, mângâie, pipăie, schimbă ritmul, foarte atentă cu oo,se bucură din plin în 69, îi place,nu ascunde acest fapt, finalizare orală contra cost în funcție și de igienă.

 

Normal/p: 9,5 îi place,se implică, păsărică micuță, labiile mici,foarte strâmtă,nu prea adâncă,a condus întâi ea apoi am finalizat în misionar.

 

Anal nu face.

 

GFE: 9,5 lipsește FK dar nu complet fiindcă acceptă sărut pe buze fără schimburi de lichide, preludiu, postludiu, mângâie, sărută,se poartă natural, fără jocuri de rol, fără teatru ieftin.

 

Igienă: 10 cu felicitări.

 

Cadou:150/300,pe ansamblu raport calitate preț corect.

 

Voi reveni la ea cu plăcere,iar voi ați citit, dacă vă plac fetele subțiri și micuțe,e musai să o vizitați.

 

Să aveți spor în toate și la toate!

 

 

 

PS:Dimineața trecută un coleg în PM remarca oferta bogată din ultimile zile pe bună dreptate: Larisa cu Ana,Flori/Pantera roz și cu Alexa 112/Păpușica Barbie,Bella călătoarea,Iulia fata nouă apărută ieri,Andreea și Selena, Laura și Emamasaj, etc. dacă mai punem și posibila întoarcere a Roxanei și Mihaelei Matura Roșcată avem un "tablou"destul de frumos fără a enumera toate fetele cu servicii bune și foarte bune prezente în momentul de față în Iași.

Aveți de unde alege!

post-252750-0-30012100-1594608764_thumb.jpg

 • Like 7
Link to post
 • Super Premium

@baron58 Iti multumesc frumos pentru vizita, ma bucur ca ti a placut si pe viitor voi incerca sa fie cat mai bine. 🙈â¤ï¸â¤ï¸

 • Like 1

🍭 200 lei o finalizare (30min); 🍭 400 lei o ora
✔️on/op, np, 69, footfetish, masaj de relaxare, finalizare corporala, finalizare orala ✔️
📲 0738172234 doar whatsapp

Link to post

Intrebam daca nu este **spam editat**

Baietel, nu strica aerul aici !

 

Daca ai ceva mai bun de prezentat la categoria ei deschizi topic si zici ce ai de zis. Nu o fa pe inocentul, suntem satui de tigancile tonomat. Nu stiu daca ai observat ca ai 2 postari.

 

Ai auzit de cuvantul independente? Eu la ele m-as duce si numai ca sa vad cum arata 2 fete destepte, care nu tin tiganoi in spate.

 • Like 3
 • Minus 1
Link to post

Vă salut!

 

Ieri am petrecut o oră în compania "căprioarei" Alexa, o plăcere.

 

O fată la început de drum cu mult potențial, tinerica și entuziastă.

 

Programarea am făcut-o săptămâna trecută prin WhatsApp, respectată de ambele părți, chiar am ajuns mai devreme și am urcat să ne cunoaștem.

 

Locația: 10. Newton. Liniște, loc de parcare, bloc ușor de găsit. În sfârșit mai scap de Palas și nebunia de acolo, nu îmi place zona aia chiar daca nevoit am mai fost pe acolo la anumite domnișoare.

Baie ok, tot ce e nevoie.

 

Fata: sunt subiectiv, mie îmi place maxim de ea, forma feței, atitudine, forme, tot pachetul e peste media din Iași. Doar celor ce le plac minionele. E micuța cu totul, sâni frumoși, tot micuți, fundul la fel. Slăbuță, finuță, m-a așteptat echipata corespunzător, cu tocuri, cu un zâmbet frumos. As da 9

 

Igiena 10

 

Acțiune: am inceput ușor, mi-era oarecum sa dau tare. A făcut un oral frumos, se vede că e la început dar cu o atitudine docilă și foarte drăgălașă. Am fost primul la care a reușit deepthroat până la capăt, cu eforturi ca la început, dar a reușit de 3-4 ori. Numai Andreea din Iasi a mai reușit așa, din tot ce am vizitat. Cu atenție în împrejurimi, saliva, bătut peste limba, eu in picioare, apoi pe pat, foarte frumos peisaj

 

Normal: 9 am incercat 3-4 poziții, foarte volubilă, elastica, accepta ce propui, cel mai mult mi-a plăcut în picioare, la perete, pe la spate, pe tocuri. Am chinuit-o un pic, dar prea bine se simțea. Poate mă ierți Alexa :))

 

2 numere am stat. 300 lei.

 

Nu m-am uitat la ceas nici ea nici eu. Telefoanele în altă cameră, liniște și pace, nu am auzit nimic de la Flori chiar daca îi venise un client.

 

Per total eu sigur revin la ea zilele astea cat mai sta in Iasi. Are ceva adolescentin, inocent ce ma atrage la ea.

 

Pentru cine vrea ceva fraged, micuț, cu un zâmbet și oral superbe, e de incercat. Recomand.

 

 

Alexa, mulțumesc pentru experiență.

 

Zile faine să aveți!☀️

 • Like 2
Link to post
 • Super Premium

@alex Ma bucur mult, multumesc pentru vizita, a fost o placere 😜. Te astept cu drag si data viitoare 🙈â¤ï¸

 • Like 2

🍭 200 lei o finalizare (30min); 🍭 400 lei o ora
✔️on/op, np, 69, footfetish, masaj de relaxare, finalizare corporala, finalizare orala ✔️
📲 0738172234 doar whatsapp

Link to post

pentru început, linkul de la ploiesti

 

https://nimfomane.com/forum/topic/158231-alexa-noua-in-orasðŸ‘â¤%EF%B8%8F/page-1#entry6197779

 

ce a postat ea, mie unul nu mi-a funcționat

 

note!

 

sa incercam o categorie noua: comunicarea prealabila

 

la telefon: 7

mi s-a părut grabita, la limita isteriei. parca contau impulsurile. parca era cu taxa inversa. nu știe ea din astea. in fapt, închidea telefonul prea repede și brutal. dacă era telefon fix se auzea cum îl trântea in furca. mi-a crescut pulsul și tensiunea pe tema asta. fiecare apel era inițiat de mine, deci nu văd problema...

 

pe watsapp: 10

unii oameni se exprima și comunica mai ușor in scris

 

locație: 9

new town tatarasi, scara cu interfon, lift, aptr cu doua dormitoare separate și distincte. colega flori in locație. a fost și activitate la colega dar nu m-am inhibat, poate is mai nesimțit.

dacă nu era colega era 10, dar nu-i recomand sa fie singura. ajunge ca samira cu vanatai. chiar mi-a amintit de samira. dar ea era și mai plinuta și mai docilă și mai pupacioasa

 

aspect: 8

cine a lăsat sa înțeleagă pe aici ca nu are o fata frumoasa.... .... .... ... n-are dreptate. dar nici nu e păpușa barbie, e prea scunda și are fundul generos. cel mai aproape de ea sunt “băiețeii†delia, andra și costa rica.

ce s-ar putea comenta: sanii micuți, fundul mărișor, solarul, tatuajul

 

oral: 8

și-a făcut treaba, a atins obiectivul intermediar, a transpirat un pic

 

normal: 8

rar constat și mai rar și scriu, mi s-a părut lărguta. pe topicul de la ploiesti pe care l-am citit efectiv cu un singur ochi parca se scria despre așa ceva. ma gandesc ca fiecare avem un coeficient de elasticitate. soluția ar fi sa strângă un pic din picioare

 

gfe: 9

drăguța, simpatica, pupacioasa, docilă, office, corporate. săruturile au fost doar cu buzele, fără limba (sa nu avem așteptări). poate fi mai vorbăreață și mai lipicioasa

 

 

acuma un pic de off-topic

 

eu unul nu mai citesc recenziile lui baron, stiu deja ce va spune. parca as fi intr-un regim autoritar și aspectele care nu sunt de 10 la superlativ trebuie sa le ghicești, sa le descifrezi după 5-7 lecturi. mi s-a părut mie sau o veterana a scris pe forum săptămâna asta sau cealaltă ceva despre favoritisme... vreau sa întreb, baron a făcut vreodata o recenzie negativă? un exemplu. din 2020.

 • Like 3
Link to post
 • Super Premium

@dan1984 Iti multumesc frumos pentru vizita, cu timpul ma voi perfectiona si va fi din ce in ce mai bine. Imi pare rau ca s-a intamplat sa iti raspund grabita la telefon, insa nu sunt asa. Te pup si te mai aștept 😘😘🙈

 • Like 3

🍭 200 lei o finalizare (30min); 🍭 400 lei o ora
✔️on/op, np, 69, footfetish, masaj de relaxare, finalizare corporala, finalizare orala ✔️
📲 0738172234 doar whatsapp

Link to post

Salut.

 

Contactata pe watsapp. Programare de pe o zi pe alta. Respectata de ambele părți.

 

Fata 9. Un pic sceptica, poate din cauza faptului ca a fost prima interacțiune. Scad nota pentru un pic de celulită. În rest din punctul meu de vedere e foarte frumoasa.

 

On 9. Fără atenție la bijoux, dar nu sunt mare fan. Plăcut, adânc, nu foarte agitat, cu potențial de mai bine.

 

Np 10. Cred ca în 5 minute am fost gata. Pe la spate la marginea patului. Rar se termina biletul asa repede.

 

Igiena 10. Impecabilă

 

Gfe 7. Putin timorata.

 

Eu revin.

 • Like 3
Link to post
 • Super Premium

@realbadwolfImi pare rau ca nu a existat o chimie intre noi, multumesc pt recenzie. Si legat de celulita, eu chiar vreau sa ma mai ingras, sunt prea slabuta cu 45 kilograme. Te pup😘

 • Like 2

🍭 200 lei o finalizare (30min); 🍭 400 lei o ora
✔️on/op, np, 69, footfetish, masaj de relaxare, finalizare corporala, finalizare orala ✔️
📲 0738172234 doar whatsapp

Link to post
 • Super Premium

Buna dimineata! â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

Am reinceput activitatea, programul este de la ora 11 la 21.âš ï¸ Va astept cu programari prin apel, mesaj sau Whatsapp la 0738172234. Voi mai fi in oras doar pana joiâ—

Va sarut cu drag🙈🙈🙈

 • Like 3

🍭 200 lei o finalizare (30min); 🍭 400 lei o ora
✔️on/op, np, 69, footfetish, masaj de relaxare, finalizare corporala, finalizare orala ✔️
📲 0738172234 doar whatsapp

Link to post

Salutare.

 

Am vizitat-o și eu pe frumușica asta mică.

Contactata pe watsapp. Programare cu câteva ore înainte. Respectata de ambele părți.

 

Fata 9+ : frumușică, drăguța, simpatica, sociabilă, atentă.

Miniona, fund bombat frumos, sâni micuți și frumoși.

 

Igiena 10.

 

On 8,75... Fără atenție la împrejurimi (aici ar fi bine sa fie mai atenta puțin). In rest, plăcut, adânc, soft. A muncit puțin, dar nu s-a lăsat pana nu a dat-o gata.

 

NP ... am fost puțin obosit (si leneș) si am sărit peste.

 

Igiena 10. Impecabilă

 

Gfe 9. Ea chiar și-a dat silința, dar nu prea avut cu cine. Ma revansez data viitoare!

 

Locație: 10. Prosop înmânat personal, in rest găsești de toate la baie.

 

Cadou pentru un nr. 150 + 50. (Cred ca total am stat 30 min).

 

Pentru mine e de revenit!

 • Like 4
Link to post
 • Super Premium

@alanalan Multumesc pentru vizita, voi tine cont de recomandari, pupici! 🥰🤗😘

 • Like 2

🍭 200 lei o finalizare (30min); 🍭 400 lei o ora
✔️on/op, np, 69, footfetish, masaj de relaxare, finalizare corporala, finalizare orala ✔️
📲 0738172234 doar whatsapp

Link to post
 • Super Premium

Am plecat din oras, dragilor, va multumesc pentru vizite si astept sa ne revedem curand. Va pup si va doresc o zi minunata!!❤️❤️❤️

 • Like 2

🍭 200 lei o finalizare (30min); 🍭 400 lei o ora
✔️on/op, np, 69, footfetish, masaj de relaxare, finalizare corporala, finalizare orala ✔️
📲 0738172234 doar whatsapp

Link to post
 • alexa112 changed the title to 🍭🎀 Alexa 0738172234 🎀🍭
 • pisicuts changed the title to Alexa xxx 0738172234

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members and 1 guest

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...