Sari la conținut

Adelle 0758881464

Postări Recomandate

• Oras:bucharest

Tocmai ce am ajuns la Adele revin cu recenzia.

tocmai ce am iesit de la Adele si per total mi-a facut o impresie buna. Am stabilit intalnirea telefonic, programare respectata. Ajuns la locatie cu cateva minute inainte de programare, un bloc rezidential din spatele Pietei Alba Iulia. Imi deschide usa o fata micuta, firava si destul de prietenoasa la prima vedere asa ca incepem putin Să conversam cat fumeaza o tigare si apoi ma duc la dus. Locatie curata, nu prea am numerit apa calda, poate data viitoare ma lamuresc poate functioneaza invers bateria. Ma intorc inapoi in camera ii inmanez suma stabilita si incepem ostilitatile. O dezbrac si caut Să o pipai putin, insa nu e tocmai genul GFE, dar este docila si cauta Să se placuta. O pun la un oral pe care il face fantastic, cu multa saliva, deep , in fata oglinzii, o minunatie. Finalizez oral si fata sta pana la ultima picatura. Senzatie placuta asa ca ii spun ca voi mai sta un numar. Zis si facut mai conversam vreo 15 minute (imi povestete ca multi clienti nu stia daca de pe forum sau nusunt gorile si se poarta foarte urat cu ea). Apoi reluam ostilitatile la oral , iarasi deep la oglinda si ne apucam si cum simteam ca se apropie imi pune un prezervativ si pompez normal. Pasarica foarte stramta, asa ca in vreo 2 minute simt nevoia Să capitulez o anunt si decartez in gurita. Senzatie la fel de placuta ca prima oara. O Să dau cateva note:

Locatie 9 o garsoniera open space bloc rezidential nou, cu un usor aer de home

Aspect fata 7pentru gusturile mele, este o fata slim, micuta de inaltime, un pic tenta asiativa, pentru fanii teen slim cu sani foarte mici este de 10, aspectul e o chestie de gust pana la urma Corpul sani mici maxim 1 si un fundulet micut

Oral nota 9.50 ca sa fiu obiectiv, desi pentru mine a fost de 10, este punctul ei forte si pentru asta am venit. Deep in cazul meu (nu stiu la dimensiuni mai mari care e situatia), docila, finalizare orala ok

Gfe 5 nu pentru asta vii la ea, insa este o fata destul de docila daca initiezi tu actiunea pe partea asta nota ar putea creste

Halatul 70 lei pe finalizarex2 dar nu am fost grabit chiar e o fata ok care mi-a lasat o impresie placuta. Din punctul meu de vedere a meritat.

Voi reveni cu drag zilele urmatoare, sunt convins ca evolutia va fi din ce mai buna in timp.

• Like 3
Link spre comentariu

tocmai ce am iesit de la Adele si per total mi-a facut o impresie buna. Am stabilit intalnirea telefonic, programare respectata. Ajuns la locatie cu cateva minute inainte de programare, un bloc rezidential din spatele Pietei Alba Iulia. Imi deschide usa o fata micuta, firava si destul de prietenoasa la prima vedere asa ca incepem putin Să conversam cat fumeaza o tigare si apoi ma duc la dus. Locatie curata, nu prea am numerit apa calda, poate data viitoare ma lamuresc poate functioneaza invers bateria. Ma intorc inapoi in camera ii inmanez suma stabilita si incepem ostilitatile. O dezbrac si caut Să o pipai putin, insa nu e tocmai genul GFE, dar este docila si cauta Să se placuta. O pun la un oral pe care il face fantastic, cu multa saliva, deep , in fata oglinzii, o minunatie. Finalizez oral si fata sta pana la ultima picatura. Senzatie placuta asa ca ii spun ca voi mai sta un numar. Zis si facut mai conversam vreo 15 minute (imi povestete ca multi clienti nu stia daca de pe forum sau nusunt gorile si se poarta foarte urat cu ea). Apoi reluam ostilitatile la oral , iarasi deep la oglinda si ne apucam si cum simteam ca se apropie imi pune un prezervativ si pompez normal. Pasarica foarte stramta, asa ca in vreo 2 minute simt nevoia Să capitulez o anunt si decartez in gurita. Senzatie la fel de placuta ca prima oara. O Să dau cateva note:

Aspect fata 7pentru gusturile mele, este o fata slim, micuta de inaltime, un pic tenta asiativa, pentru fanii teen slim cu sani foarte mici este de 10, aspectul e o chestie de gust pana la urma Corpul sani mici maxim 1 si un fundulet micut

Oral nota 9.50 ca sa fiu obiectiv, desi pentru mine a fost de 10, este punctul ei forte si pentru asta am venit. Deep in cazul meu (nu stiu la dimensiuni mai mari care e situatia), docila, finalizare orala ok

Gfe 5 nu pentru asta vii la ea, insa este o fata destul de docila daca initiezi tu actiunea pe partea asta nota ar putea creste

Halatul 70 lei pe finalizarex2 dar nu am fost grabit chiar e o fata ok care mi-a lasat o impresie placuta. Din punctul meu de vedere a meritat.

Voi reveni cu drag zilele urmatoare, sunt convins ca evolutia va fi din ce mai buna in timp.

normalul nu l-am punctat de data pentru ca a fost destul de scurt, dar nota este una buna, sunt aproape convins, vedem la vizita urmatoare.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Mă bucur că cineva a reușit să o viziteze pe fată 😄, am făcut o programare pentru ieri la 20 și când am ajuns pe stradă nu mi-a răspuns deloc (I-am spus și eu cu jumătate de oră înainte să vin)

Link spre comentariu
Vizitator indianutalpaiute7
Reputație: 0

Deci tu ai dat cu 10 lei mai putin pentru o ora😂
Link spre comentariu
Vizitator

Buna Adelle...sunt curios de ce m-ai blocat aseara cand confirmam la 23:30 ca plec spre tine, programarea fiind facuta pentru ora 00 cu cateva ore inainte. Mersi :)

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna Adelle...sunt curios de ce m-ai blocat aseara cand confirmam la 23:30 ca plec spre tine, programarea fiind facuta pentru ora 00 cu cateva ore inainte. Mersi :)

Oare de ce? Este praf cu programările și respectarea lor!
Link spre comentariu
Vizitator

Oare de ce? Este praf cu programările și respectarea lor!

Posibil, insa n-am inteles de ce block :))...a raspuns cu “Buna ?!” si dupa a disparut poza

Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Buna scumpi mei , sa stiti ca mai am un cont , la acesta a pierdut legatura de conectare , si imi cer scuze celor leam creat neplaceri , va astept pe celălalt cu recenzi si păreri.

Va pupacesc si va astept la mn , iar cei care au mai fost la mine , va astept in noua locație, dar in acelasi bloc 😘😘😘😘

Link spre comentariu

Aseara am fost,cred ca a treia sau a patra oara,la Adelle. Programare pe whatsapp,respectata. In noua locatie,acelasi bloc,cateva etaje mai sus. Aceeasi faptura draguta,cu zambetul pe buze. Ma asteptat complet dezbracata infasurata intr-un prosop. Cred ca iesise de la dus. Locatia este mai mare si mai ok decat cealalta,dar nu mai are minunata oglinda langa pat. Cei care au fost pe la ea stiu ca este un minus. Are oglinda pe hol....... pozitii doar in picioare ca sa ai acces la oglinda,sau cu ea in genunchi facand sex oral. Asta am sa incerc data viitoare poate reusesc sa-mi dau drumul la ea in gurita. Am facut un dus,gasesti tot ce trebuie in baie,si am trecut la treaba. Am inceput prin ai presta cunnilingus,mi-a atras atentia ca abia sa trezit si este posibil sa adoarma daca nu prestez cum trebuie  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ,dupa vreo 10 minute am facut-o sa termine. Iti cam dai seama cand termina,se uda toata si incepe sa tremure necontrolat. Pauza de tigare pt ea,eu nefumand i-am admirat corpul skinny teen si cele 2 tatuaje. Ceva conversatie,nu e timida deloc fata,in care i-am comunicat ce vreau eu dupa ce termina tigarea. M-am ridicat in picioare,ea sa pus la marginea patului si a inceput sa presteze un oral umed. Oralul este unul din punctele ei forte. Il presteaza fara maini,umed,cu saliva multa,adinc,se uita in ochi tai. A intrat in gurita ei mica aproape toata  :iagree ,eu nefiind cine stie ce dotat (16-17 cm). Dupa cateva minute,in care am schimbat si cateva pozitii de oral,eu neputand sa-mi dau drumul la ea in gurita,am renuntat. Bineee....... ia mi-a comunicat la inceput ca abia sa trezit si nu stie daca ma poate face sa-mi dau drumul la ea in gurita. A spus ca se revanseaza data viitoare.... :iagree . Mi-a pus prezevativul si ma tras peste ea in pozitia misionar,are tupeu bun si atitudine fata,in pozitia asta am si finalizat repede fiind destul de excitat de la oralul prestat inainte. In pozitia asta,da contre,te trage in ea cu picioarele,nu sta ca prosta cum stau altele asteptand sa termini. Dupa ce ne-am igienizat,am coborat impreuna sa o duc la magazin sa-si cumpere ceva de mancare. Intre timp eu am intrat in scara blocului unde stau,ea cred ca a intrat la mega-ul din rond. Daca aveam vederea in spatele rondului...........vedeam blocul unde sta ea. Ce bine de pustoaicele din ziua de azi,nu tu chiloti,nu tu ciorapi,nu tu sutien,iti tragi repede blugi,arunci un tricou pe tine,ai luat adidasi in picioare si gata.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  PLUSURI   -   se fute bine,e activa,schimba pozitii,oral peste medie (sunt cateva excorte care presteaza mai bine,dar la alt pret),CIM/COF inclus in pret,pret bun la finalizare/ora,niciodata nu mi-a cerut bani,nici inainte,nici dupa,intotdeauna i-am dat eu la final. Cadoul - 70/o finalizare. MINUSURI  - lipsa oglinzii langa pat,se simte miros de tigara in casa,pt cei nefumatori (ca mine) este putin deranjant. Bine,ea ma intrebat daca poate sa fumeze......nu ai cum sa refuzi asemenea fata. Am inteles de la fumatori ca nici nu poti refuza unei fete tigarea de dupa......RECOMAND - mai ales celor carora le plac fetele SKINNY. 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Aseara am fost,cred ca a treia sau a patra oara,la Adelle. Programare pe whatsapp,respectata. In noua locatie,acelasi bloc,cateva etaje mai sus. Aceeasi faptura draguta,cu zambetul pe buze. Ma asteptat complet dezbracata infasurata intr-un prosop. Cred ca iesise de la dus. Locatia este mai mare si mai ok decat cealalta,dar nu mai are minunata oglinda langa pat. Cei care au fost pe la ea stiu ca este un minus. Are oglinda pe hol....... pozitii doar in picioare ca sa ai acces la oglinda,sau cu ea in genunchi facand sex oral. Asta am sa incerc data viitoare poate reusesc sa-mi dau drumul la ea in gurita. Am facut un dus,gasesti tot ce trebuie in baie,si am trecut la treaba. Am inceput prin ai presta cunnilingus,mi-a atras atentia ca abia sa trezit si este posibil sa adoarma daca nu prestez cum trebuie :laugh2 :laugh2 :laugh2 ,dupa vreo 10 minute am facut-o sa termine. Iti cam dai seama cand termina,se uda toata si incepe sa tremure necontrolat. Pauza de tigare pt ea,eu nefumand i-am admirat corpul skinny teen si cele 2 tatuaje. Ceva conversatie,nu e timida deloc fata,in care i-am comunicat ce vreau eu dupa ce termina tigarea. M-am ridicat in picioare,ea sa pus la marginea patului si a inceput sa presteze un oral umed. Oralul este unul din punctele ei forte. Il presteaza fara maini,umed,cu saliva multa,adinc,se uita in ochi tai. A intrat in gurita ei mica aproape toata :iagree ,eu nefiind cine stie ce dotat (16-17 cm). Dupa cateva minute,in care am schimbat si cateva pozitii de oral,eu neputand sa-mi dau drumul la ea in gurita,am renuntat. Bineee....... ia mi-a comunicat la inceput ca abia sa trezit si nu stie daca ma poate face sa-mi dau drumul la ea in gurita. A spus ca se revanseaza data viitoare.... :iagree . Mi-a pus prezevativul si ma tras peste ea in pozitia misionar,are tupeu bun si atitudine fata,in pozitia asta am si finalizat repede fiind destul de excitat de la oralul prestat inainte. In pozitia asta,da contre,te trage in ea cu picioarele,nu sta ca prosta cum stau altele asteptand sa termini. Dupa ce ne-am igienizat,am coborat impreuna sa o duc la magazin sa-si cumpere ceva de mancare. Intre timp eu am intrat in scara blocului unde stau,ea cred ca a intrat la mega-ul din rond. Daca aveam vederea in spatele rondului...........vedeam blocul unde sta ea. Ce bine de pustoaicele din ziua de azi,nu tu chiloti,nu tu ciorapi,nu tu sutien,iti tragi repede blugi,arunci un tricou pe tine,ai luat adidasi in picioare si gata. :laugh2 :laugh2 :laugh2 PLUSURI - se fute bine,e activa,schimba pozitii,oral peste medie (sunt cateva excorte care presteaza mai bine,dar la alt pret),CIM/COF inclus in pret,pret bun la finalizare/ora,niciodata nu mi-a cerut bani,nici inainte,nici dupa,intotdeauna i-am dat eu la final. Cadoul - 70/o finalizare. MINUSURI - lipsa oglinzii langa pat,se simte miros de tigara in casa,pt cei nefumatori (ca mine) este putin deranjant. Bine,ea ma intrebat daca poate sa fumeze......nu ai cum sa refuzi asemenea fata. Am inteles de la fumatori ca nici nu poti refuza unei fete tigarea de dupa......RECOMAND - mai ales celor carora le plac fetele SKINNY.

Ms mult de complimentele oferit , te mai astept si te pupichi dulce 🥰😘 si promit sa ma revansez cu acele mici ,,neplaceri,, cauzate , pe restu va astept cu inima deschisa care ma intelegeti ðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ˜˜
Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Va pupichi dulce scumpi mei 😘😘😘 sunt libera pentru programari 😠va astept in noua locație din acelasi bloc si vreau sa va fac sa va simțiți in largul vostru, sunatima sau astept mesajele voastre pe wapp 😘😘😘

Am sa revin si cu photo noi pentru cei interesati ðŸ˜ðŸ˜

Link spre comentariu

Va pupichi dulce scumpi mei 😘😘😘 sunt libera pentru programari 😠va astept in noua locație din acelasi bloc si vreau sa va fac sa va simțiți in largul vostru, sunatima sau astept mesajele voastre pe wapp 😘😘😘

Am sa revin si cu photo noi pentru cei interesati ðŸ˜ðŸ˜

Tel inchis..

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator adelle2020

Scumpi mei , cei cu telu inchis , ori mati sunat in timpul vizitei unui client cand il am pe mod avion , ori cand vorbeam la tel cu altcineva , sau vorba colegului 😉😘 va am la Block din cauza unor neplaceri create de voi 🤨🤔 asa ca nu mai fiti rautaciosi si nu va mai dati loviți pe ramurile altor perspective 🥰😘🥰 dar oricum va astept pe toți la mn 😉😉😉

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...