Sari la conținut

adelle 0758 881 464


Postări Recomandate

Reputație: 24008
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Am sa i fac si eu vineri o vizita si las o recenzie , vad ca e frumusica foc si mi a starnit curiozitatea maxim ðŸ˜

Vezi daca adele face muia mai buna decat febletea ta de la dristor
Link spre comentariu
Reputație: 24008
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Buna, este vorba despre mine, si ti-am trimis raspuns cand am vazut. Am avut un meeting care s-a prelungit si nu am putut sa te contactez. In acelasi timp am considerat ca daca nu am confirmat la 13 nu a ramas valabil si cand ti-am raspuns m-am oferit si sa-ti transfer banii pe programare pentru ca nimanui nu-i place sa fie incurcat. (revolut sa nu existe probleme de identitate sau ceva)

 

Daca tot vrei sa arati o situatie arat-o toata :)

 

Toate cele bune!

Din ce se vede in screenul ala ai cam incurcat borcanele. Las o asa si mai bine te duci la curve cand nu muncesti.
Link spre comentariu

Vizitat si eu domnișoara.

 

Locație-10 Aspect- 8,5 slim undeva la 1,70 ochi verzi sau căprui aici nu am observat prea bine, sa zică ea 😂.

Normal-8,5 am schimbat doar doua poziții (vina mea).

Oral-nu prea sunt eu cu oralul sa zic un 8 (în schimb îmi place mie sa fac 😋 dar nu ma lăsat prea mult, a zis ca vrea sa înceapă ea prima și după eu 😂😂ðŸ.

Eu mai revin sa mi iau revanșa 🙃😂 (te pwp 😙)

Mulțumesc pentru recenzie 🙂te astept sa iti iei revanșa 👅👅👅😘😘😊Te pupăcesc 😊😊

Link spre comentariu

Bună😊😊🙂 Sunt disponibila pentru programri: pana la 22:00 🙂

Multumesc!

 

 

Serviciile sunt oral si normal Oralu se poate cu ejaculare Corporală orala Faciala, orce poziție 😊 70 Finalizarea 150 h

🙂🙂

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare dragi futaciosilor ninfomani, am avut placerea de a o vizita pe Adelle astazi, contactată prin whatsapp( Parerea mea cel mai simplu este sa ii lasi un msg pe whatsapp si iti raspunde cand poate ,deoarece isi tine telefonul pe silentios pe toata perioada cand are cate un musafir ), locatia la rond Alba Iulia. Adelle este o dulce de nota 10, simpatica,vorbareata (parea mea).

Ajuns la locație,baie curată,pat mare în cameră,acțiunea: oral neprotejat( a fost bine ),sex protejat(excelent).

De revenit cu siguranta !!!

 

See you next time, enjoy !

  :masaje

Link spre comentariu

Salutare dragi futaciosilor ninfomani, am avut placerea de a o vizita pe Adelle astazi, contactată prin whatsapp( Parerea mea cel mai simplu este sa ii lasi un msg pe whatsapp si iti raspunde cand poate ,deoarece isi tine telefonul pe silentios pe toata perioada cand are cate un musafir ), locatia la rond Alba Iulia. Adelle este o dulce de nota 10, simpatica,vorbareata (parea mea).

Ajuns la locație,baie curată,pat mare în cameră,acțiunea: oral neprotejat( a fost bine ),sex protejat(excelent).

De revenit cu siguranta !!!

 

See you next time, enjoy!

:masaje

 

 

 

 

Multumesc frumos 😊😊😊 Te mai astept cu cel mai mare drag😊😊😊😊Te pup

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare. Am vizitat-o si eu pe ADELL. Am lasat mesaj pe whatsapp........in 3 ore am primit raspuns de confirmare a programari. Locatie bloc nou in spate la rond Alba Iulia. Este un studio modern,minimal aranjat,fara aer conditionat (nu este deranjant). Baie cu dus,are 3-4 geluri de dus (ai de unde alege). Ma intampinat infasurata in prosop (face dus intre   programari). Domnisoara,undeva pe la 18 ani,frumusica (ea spune 19,o cred pe cuvant). Are cam 1.65 -1.68 m, 40 - 42 kg. Este SKINNY TEEN GIRL. Picioare lungi,sani nr 1,fund frumos conturat. Piele fina,creola,catifelata,cateva tatuaje si operatie pe coloana (se vede cand o pui :doggystyle ). Pare a fi de etnie, (ea spune ca nu este) asta nu inseamna ca este ceva deranjant ca ar fii de etnie. Din contra este o fata ffffoarte civilizata,vesela,cu zambetul pe buze,stie sa se faca placuta. ACTIUNE - te intreaba inainte ce doresti - a inceput cu o  :felatie  (neprotejat,asa am cerut eu) foarte bine facut. Accepta CIM,finalizare corporala. Oral bine facut cu ruperi de ritm,saliva,incercare de DEEP  THROAT,se uita din cand in cand in ochi tai si in oglinda (este foarte excitant sa vezi o pustuaica care isi da interesul cand ti-o suge). La cum face oralul,cred ca face pe oricine sa-si dea drumul la ea in gura in maxim 15 minute. N-am rezistat mai mult de 5 - 7 minute,si i-am cerut sa trecem la sex. Sex cu prezervativ. Doua poziti am incercat eu. 1 -  in pozitia COWGIRL. Te fute bine in pozitia asta,se ridica,da contre,face spagat sau sfoara(mai degraba sfoara). Este foarte stramta (nu prea inteleg cum se mentine asa cand are peste 10 clienti pe zi).  Daca o lasi sa se desfasoare risti sa ti-o rupa..... :laugh2  :laugh2.    2 - s-a pus  :doggystyle pozitionanduse in asa fel incat sa ne vedem amandoi in oglinda de la sifonier.   :iagree Aici se uita tot timpul in oglinda,cauta contact vizual cu tine,se misca bine,da contre,te trage cu picioarele sa i-o bagi toata. Dupa cateva minute in pozitia asta incepe sa geama usor. Tind sa cred ca ea chiar se excita,ii place ceea ce face,asta este parerea mea. Cand simte ca esti aproape sa ejaculezi,te trage cu picioarele mai tare in ea. Dupa ce iti dai drumul,nu te scoate imediat afara, (cum fac altele panicate sa vada daca s-a rupt prezervativul) te mai lasa sa stai inauntru 20 - 30 de secunde sa te calmezi. Toata '' nebunia '' a durat 20-25 de minute DOOR TO DOOR. Halatul - 70 - o finalizare. NOTE - Locatie - 8 (probleme cu parcarea pe strada,mai bine lasi masina la Moll Vitan).  Fata - 8.5 - 9.0  daca avea sani mai mari merita 9.5. Oral - 9 isi da silinta,stie sa faca oral foarte porno (cred ca a inceput de mica cu sexul oral,nu ca acum ar fii mare  :laugh2). Sex normal - 9 da contre,se misca,se implica,este acolo cu tine  :clapp   FK - nu stiu daca face,nu am intrebat. De recomandat - DA,doar pt cei atrasi de SKINNY. 

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...