Sari la conținut

Iulia 0756566065


Postări Recomandate

  • Oras:IAȘI
  • Oras:IAȘI

Am vizitato pe Iulia cand a avut locatia în Bularga

Am luatlegatura cu ea prin watssap cu o zi înainte pentru o programare de 1ora,cu putina dificultate am ajuns la ea într-o garsoniera decenta pentru aceasta zona

La prima vedere fata mi s-a parut si cred ca si este o fata frumoasa ,comunicativă,zâmbitoare si plină de viață, am comunicat cateva minute,repet fata foarte comunicativa si plina de viata,facut dus si trecut la treaba

Am început amandoi din picioare cu sarutari pe buze, rectific cea mai pupacioasa fata la care am fost vreodata ,mai rar asa fata la FK,sarutari pe sani,sanii frumosi si moi,marimea lor undeva la 2-3 cred,trecut la oral din genunchi,la oral pot zice ca e fenomenala fata, cu depthroat de multe ori,priviri reciproce,foarte umed ,mi-aduc aminte ca avea un prosop langa ea cu care tot se stergea la gurita, cred ca a durat oralu peste 20 minute, bataie pe limba ce sa mai zic oralu facut cu mare pofta si placere din partea ei,finalizat într-un timp în gurita si putin pe fata ei

A mers la baie si-a clatit gurita si revenit hn cameră ,ea a fumat o tigara si a mai socializat una alta, la al doilea număr, sarutari din belsug,sani, corp ,pasarica,fata asta are cea ma frumoasa pasarica ,micuța ,finuta,cu labiile mici deschizatura mica,o frumusete, schimbat 2 pozitii o placere pentru amandoi,mi-a placut la ea si micii pistrui de pe obrajii ei,buze frumoase, pielea fetei lipsita de imperfecțiuni si foarte fina.

AM CITIT PE FORUM CA FATA NU AR FACE MA MULT DE 100 DE LEI NUMARUL PENTRIU CA E ÎNCEPĂTOARE,O ADEVARATA MINCIUNĂ SA STITI SI VOI, LA ORAL E ACOLO SUS ÎN TOP ÎN IASI DEPASESTE FOARTE MUTE FETE FARA COMENTARII ,LA NORMAL E PUTIN MAI SLABUTA ,DAR SE VA PERFECTIONA CU SIGURANTA HN TIMP,DAR LA ORAL SE VEDE CA ÎI PLACE MULT S-0 FACA,O FACE DIN MARE PLACERE ,E PUNCTUL EI FORTE CU SIGURANȚĂ

TINE-O TOT ASA IULIA SI VEI DEVENI CU SIGURANTA REGINA SEXULUI ORAL DIN IAȘI .

 

CADOU 2OO ORA+ 50 CIM

Am mai comunicat ceva timp,facut dus si plecat,durata întâlnirei undeva peste o ora,plecat nu înainte s-o mai sarut odata pe pupaciosa Iulia.

 

SUNT BAIATUL CARE AM CREZUT CA MI-AM UITAT CHEILE LA TINE CA

ND ERAI HN BULARGA, SPER SA-MI DAI UN SEMN DE VIATA IULIA, ȘTI TU LA CE MA REFER, DACA TI-AM GRESIT CU CEVA ÎMI CER IERTARE,CU SIGURANTA NU A FOST CU INTENTIA SA TE SUPAR.

 

CRED CA AM DAT DOVADA CA SUNT UN BAIAT FINUT, SPER SA-MI DAI UN RASPUNS IULA,NU-MI PLACE DELOC SA FIE VREO FATA SUPARATA PE MINE,TE PUP SI SPER SA NE MAI VEDEM ,CE ZICI?

 

PA IULIA.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Belorussiya
  • Oras:Belorussiya

BAIATU-BAIATU - Apasa putin Capslock, ca nu suntem chiori, vedem destul de bine sa citim.

 

PS :Mai are de "mancat" mult pana sa ajunga regina sexului oral.

 

Cred ca tu te-ai indragostit de fata, nu-i nimic, nu esti primul :))

 

PA BAIATUL !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Ma tot uit dar nu gasesc nici un nr de tel

În titlu topicului te-ai uitat?

(Așa-i la început,primii cinci ani e mai greu, după e la fel ca la început!)

  • Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Hello tovarasi, 

 

acum 2 zile v-am vizitat mirificul vostru oras ! a fost foarte cald iar berea din centru incepea sa nu mai faca fata in incercarea mea de a ma racorii asa ca am cautat aici pe forum o fata cu care sa ma racoresc.

Din fericire am dat peste Iulia, zic "din fericire" pentru ca nu a fost prima mea optiune dar am ales sa merg la ea. Nu are rost sa zic cine era cealalta optiune (top)..hint hint... pentru ca nu e frumos si acum suntem pe topicul Iuliei. :)

 

i-am scris un mesaj pe Whatsapp, mi-a raspuns intr-un timp destul de scurt, am stabilit locatia si intervalul orar cand a putut si ea. River Towers daca nu ma insel oricum undeva destul de aproape de Iulius Mall. Iulia este o fata foarte prietenoasa si ma ajutat inclusiv cu indrumari cand eram in taxi.(mi sa parut ca soferul a ocolit putin dar tot Iulia ma lamurit de ce :P) 

 

o data ajuns in fata apartamentului cu pricina eram si cu ochelari de soare si cu masca pe fata, aud o ezitare in a deschide usa. In gandul meu era inafara faptului ca nu stiam ce ma asteapta si ca poate se sperie de mine cand se uita pe vizor si ezita sa deschida, mi-am dat rapid jos ochelarii de soare si poc usa s-a deschis si am fazut-o pe Iulia. Prima impresie a fost gata am dat lovitura, o fata inalta frumoasa cu parul balai si un corp de invidiat. Am fost invitat inauntru si sa stam la o scurta socializare in bucatarie la o tigara :)

 

Dupa ce am discutat 2-3 minute si am stabilit cat raman am fost invitat in dormitor. Bineinteles am trecut pe la baie pentru o mica igienizare, nu am facut dus pentru ca facusem la hotel.

Iulia mi sa parut timida si mi-a dat un vibe foarte bun, mi-am adus aminte cumva de liceu cand eram cu o "colega" in pat si nu prea stiam ce sa fac. am inceput cu cateva sarutari pe corp si am dezbracat-o am inceput sa o sa sarut si jos .. nu am simtit nimic dubas,la capitolul igiena pot sa zic nota 10 cu multe plusuri! dupa un timp a inceput si Iulia partea ei de "treaba" adica un oral exectutat foarte bine cu schimbari de ritm si terminat in gat efectiv. Sicner sa fiu am fost uimit de abilitatile ei :) nu zic ca nu am intalnit asa ceva pe la mine prin Cluj, zic doar ca nimeni nu a reusit sa inghita tot, pana la ultima picatura :) 

 

inca o poveste scurta o noua igienizare si am stat in pat pentru ca soldatelul meu nu a mai vrut inca un numar . Nu i-am mai pierdut timpul degeaba am mai fumat o ultima tigara am achitat amenda clasica (250) si am plecat! 

 

Ce vreau sa subliniez este ca gusturile nu se discuta! Pentru mine este o fata de nota 10 si ma atrage si tipul asta de fata, nici skinny dar nici grasa si surprinzator de inalta si frumoasa la fata :) 

 

Iulia este ca si un dimant inca neslefuit si sper sa aveti grija de ea sa nu plece din Iasi, de top nici nu cred ca se pune problema daca nu este va ajunge in cel mai scurt timp.

 

nu mai ramane sa zic decat spor la futut si ciocane tari tovarasi!

 

numa bine'  ;)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Bună seara/bună dimineața!(nu știu când termin de scris)

După un semieșec în serile trecute și o deplasare(peste 300 km) amânată, cu care ocazie era inclusă și o vizită de grad "zero" de mult planificată (amânată,nu anulată, din motive personale obiective) ,am reușit să mă sincronizez cu Iulia. O fată exagerat de politicoasă,dar nu-mi fac probleme fiindcă în timp se va "obrăznici" sper că în sensul bun al cuvântului și a activității pe care o desfășoară. O fată înaltă,printre cele mai înalte din Iași,cu un corp frumos, bănuiesc că dacă ar mai da jos vreo două kg. ar fi pe placul celor mai pretențioși dintre noi,mie personal îmi place cum e acum,dar fiecare cu plăcerile lui.

De data aceasta voi fi mai scurt, să trecem la note:

 

Locația :9 Rivers,o zonă liniștită fără "pierde vară"prin zonă,mai multă siguranță pentru ea și discreție pentru noi. Am scăzut un punct pentru câteva aspecte mai puțin ok, am să i le spun doar ei cu altă ocazie,în această seară nu am avut timpul necesar, ea având o programare lipită de a mea.

 

Aspectul fizic: -9 ; O fată cu un corp frumos,dar am impresia că nu și-l pune suficient în valoare,are tot ce-i trebuie,ceva inspirație și totul e ok.

 

Atitudine: 10 Atentă la toate sugestiile, politicoasă,chiar prea exagerat,se implică atât cât știe. La ea se vede clar că este la început de drum,dar e pe drumul cel bun.

 

Oral/n/p:9,5 cu mai mult tupeu și ritm poate concura cu succes de la egal la egal cu Andreea de la top. Are câteva abilități de care sunt în stare foarte puține fete. Foarte adânc,mi se pare că la ea nu contează mărimea,face totul natural, fără efort.Execută cu ușurință deepthroat și throat fuck, puține se pot lauda cu acest lucru. Și aici am depunctat pentru lipsa experienței și a "tupeului". Atentă și cu zonele înconjurătoare, acceptă 69.

 

Normal/p: -9 își dă interesul,se implică, atât cât știe .La ea pot să spun că vrea,poate,face,dar nu prea știe. Că nu știe nu-i o problemă,se remediază în timp mai ales că este foarte receptivă și dornică de a învăța. Avea dreptate colegul @coldfusion când spunea că e fata care te lasă să o fuți cât și cum vrei,dar nu prea te fute, fiindcă nu știe exact cum. Din acest motiv am și vizitat-o mai târziu, îmi place să domin,dar în același măsură mă simt confortabil când sunt dominat de parteneră. Insist,fata e pe drumul cel bun. Și în aceste condiții a reușit să mă "convingă" să mă încadrez în cele 30 de min. avute la dispoziție, oricum chiar dacă aș fi vrut să mă lungesc nu aveam cum fără să-i dau peste cap următoarea programare.

 

Anal nu face.

 

FK:-9 atitudine plăcută, mângâieri, săruturi,FK,dar pe ansamblu mai trebuie "ceva": tupeul.

 

 

Igienă :+9 am câteva observații pe care am să i le fac între patru ochi,cum spuneam mai sus.

 

Cadou:100/200,un raport calitate/preț foarte bun.

 

 

O voi vizita de n ori fiind convins că este într-un proces de formare în direcția bună. Voi aveți aici pe topic suficiente informații ca să luați decizia corectă în ceea ceva privește.

 

Să aveți spor în toate și la toate!

  • Like 5

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Eu sunt curios ce domnita te-a facut sa iti programezi o deplasare de 300 km? Cred ca merita, poate ne spui si noua.

 

Cam ce inaltime are Iulia?

 

Multumesc

 

Buna ziua, 

 

cred ca mie mi se adreseaza intrebarea dvs. desi de la cluj la iasi sunt 400 si ceva de km :P

 

nu mi-am programat din Cluj intalnirea ci eram oarecum in zona. Am fost in concediu in delta si dupa am mers putin prin Jud. Neamt cu treaba ,de acolo am dat o fuga pana in Iasi si am contactat-o pe Iulia.

ca si inaltime o sa zic aproximativ cam 170-175. cam asa ... dar poate ne raspunde Iulia la aceasta intrebare?

 

@juliaxjulix ce inaltime ai ?

 

Va salut cu respect !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0711111111
  • Oras:Iasi
  • Telefon: 0711111111
  • Oras:Iasi

 

  :)

 

Iulia este ca si un dimant inca neslefuit si sper sa aveti grija de ea sa nu plece din Iasi, de top nici nu cred ca se pune problema daca nu este va ajunge in cel mai scurt timp.

 

Este alegerea ei. Cred ca la sfarsitul lui sept va trebui sa fie pe faza cu ramanerea in Iasi , sa nu se puna iar de vreo interdictie de deplasare . In Iasi deja are un nume bun.

 

Cu topul nu prea conteaza sa fie scris cuvantul la topic, pentru ea e mai important un anumit nivel al incasarilor care sa ii sustina sederea in Iasi.

 

  • Like 1
Link spre comentariu

sa se facă alegeri, parlamentare, sa avem guvern cu puteți depline și majoritate stabilă in parlament și intram din nou in stare de urgentă, declaratii, amenzi etc etc etc

 

scuzați analiza politica pe site despre femei, dar așa văd lucrurile

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Bună dragilor va aștept sa începem săptămâna aceasta bine împreună vă aștept la locația mea dar vreau sa va anunț ca am modificat puțin preturile

Cadoul este 150/250 iar finalizarile orale sau faciale sunt extra 50 va aștept cu drag pupici și aștept mesajele voastre pe WhatsApp

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

100/200 *!! Scuzați-mă vorbeam cu cineva despre servicii și am scris despre asta fără să îmi dau seama 😅 preturile sunt normale

Contactat fata pe whatsapp și după ce stabilim ora, îmi bagă textul cu "modificările". ÃŽi mulțumesc pentru timpul acordat și rămâne cum am stabilit - adică NU.

 

Acum văd că o dă la-ntors .. Not kosher !

 

De pe lista "to do", s-a propulsat pe lista "glume bune și nebune" 😳

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Bună dragilor am început săptămâna bine alături de voi. Vreau sa va reamintesc programul sunt disponibila începând cu ora 9 până seara la 21 (21 fiind ultima programare luata) va aștept să ne întâlnim și să petrecem clipe minunate vreau să le mulțumesc și pe așteaptă cale ultimilor care mi au făcut recenzie abia aștept să ne revedem și va mulțumesc anticipat.

Programările se fac doar pe WhatsApp pupici și o săptămână cât mai plina de energie 😊😊😊

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Bună dragilor sunt disponibila vă aștept să ne întâlnim vă aștept sa faceți programările pe WhatsApp și de astăzi la telefon prin apel pentru ca am luat în considerare și sfaturile voastre. Va aștept pupici 😊

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Deja i s-a urcat la cap fetei....vezi cat de repede te-ai inaltat pe piedestal, pe atat de repede poti cadea.

Cu astfel de scoruri si cu extra, nu prea te vad bine.

Man, stii tu...prost nu-i ala care cere, prost ii ala care da.

 

Vezi @midas....dupa programare i-a bagat pastila cu "modificarile". Oare a mers la plesneala domnisoara Iulia ? Ce a zis ea in capul ei...."Taci ca musca fraierul". Doar ca Midas nu e de ieri de azi printre noi, pe aici.

 

@Iulia....eu zic sa te abtii de la glume din astea cu modificari de preturi dupa ce ai vazut cateva recenzii pozitive pe topicul tau ( eu imi mentin in continuare parerea ca serviciitale tale si prestatia sunt de doi bani de cand te-am vizitat in Bularga pentru prima si ultima oara ). Nu mi-o lua in nume de rau dar nu ai fost deloc pe gustul meu.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:IAȘI
  • Oras:IAȘI

ALOOOO DOMNII DE PE FORUM SI NU NUMAI DE AICI, ACEASTA FATĂ IULIA SA ȘTIȚI ȘI VOI CA ARE PRETURI CORECTE PENTRU CE STIE SA FACA O ÎNCEPĂTOARE DE CATEVA LUNI,E PESTE MULTE FETE ÎNCEPĂTOARE SI CHIAR PESTE MULTE FETE ASA ZISE CU EXPERIENTA,PUNCTUL EI FORTE ESTE FARA DISCUTIE SEXUL ORAL,FACE DIN PLACERE SI CU MULTĂ POFTĂ ORALU,LA NORMAL CU SIGURANTA VA PRINDE EXPERIENTA ÎN TIMP, EA ÎȘI DA TOATA SILINȚA CU SIGURANTA SI LA NORMAL DAR E MAI GREU SA IASA FOARTE BINECA ORALU PENTRU O HNCEPATOARE DE CATEVA LUNI,TREBUIE SA TE MISTI ÎNTR-UN FEL ANUME HN PAT SI CU SIGURANTA TREBUIE SA-TI TREACA PRIN PATUL TAU UN NUMAR DESTUL DE MARE DE PARTENERI PENTRU A PRINDE EXPERIENTA LA NORMAL,PESTE ASTA FATA E SI FRUMOASA,FOARTE VORBAREATA, ATENTA LA CERINTELE CLIENTULUI SI EDUCATA NU AI CUM SA NU REVII CU PLACERE LA ACEASTA FATĂ.

 

AȘA CA NU O MAI VORBITI DE RAU PE FATA,IULIA E ACOLO SUS UNDEVA ÎN IASI SI CU SIGURANTA VA FIDACA ÎȚI DOREȘTE CU ADEVARAT PE PRIMELE LOCURI FĂRĂ COMENTARII ÎN IASI. PENTU O HNCEPATOARE E FOARTE TARE IULIA.

 

SI O ALTA CHESTIE NICIODATA O FATA NU POATE FACE O PARTIDA FOARTE BUNA CU UN CLIENT DACA NU APARE SI ACEL " CLICK" ÎNTRE EI, ACEASTA CHESTIE CU CLICKUL ESTE O VORBA A UNEI CELEBRE FETE DIN ROMANIA,SI ARE FOARTE MARE DREPTATE FATA,CRED CA CATIVA DINTRE VOI VA-TI DAT SEAMA DESPRE CE FATA VORBESC, DOAR CEI CARE SUNT LA UN ANUMIT NIVEL SIGUR STIU DESPRE CINE ESTE VORBA.

 

ÎN CONCLUZIE DACA NU VA TINE BUZUNARUL SA VENITI LA IULIA SA NU MAI ZICE-TI CA FATA ESTE SLABA,PENTRU CA ASA ZIC TOTI BARBATII DESPRE O FATA CA ESTE URÂTĂ CA ESTE FOARTE SLABĂ DAR DE FAPT NU ÎI TIN BUZUNARUL PENTRU O PARTIDA CU O ASEMENEA FATA CARE STIE MESERIE BINE PENTRU O HNCEPATOARE SI VA CRESTE CU SIGURANTA DACA HTI DORESTE EA.

 

DECI IULIA NU TE DESCURAJA DEPARERILE DE RAU DE LA BAIETII DE PE FORUM, TU PRESTEAZA DIN CE HN CE MAI BINE SI CU SIGURANTA VEI AVEA MULTI ADMIRATORII DIN IASI SI NU NUMAI DIN IASI,IASIUL ESTE UN ORAS CU MULTI BARBATI CU BANI ,NU CU 2 LEI ÎN BUZUNAR, CARE DE-ABIA ASTEAPTA SA ÎNTÂLNEASCĂ O FATA DE NIVEL ÎNALT SI CU SIGURANTA NU SE UIT LA BANI ÎȚI ZIC DIN SURSA SIGURA SI VORBIND FATA ÎN FATA CU PERSOANA RESPECTIVĂ.

 

TE PUP IULIA,AI GRIJA DE TINE SI CONTINUĂ SA CREȘTI ÎN ACEST DOMENIU SI VEI AVEA O VIATA PLINĂ DE PLACERI SI CU CONTURILE PLINE PE VIITOR CU SIGURANTA, ESTI PE DRUMUL CEL BUN PENTRU O HNCEPATOARE ACUM DEPINDE DE TINE SA EVOLUEZI FRUMOS SI PROSPER PE VIITOR.

 

TE PUP IULIA,PA.

Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Calm colegule @dannnny10,...nu face bine la sănătate! De ce te aprinzi așa tare?

Nu a criticat-o nimeni, fiecare și-a spus cinstit și corect părerea vizavi de serviciile oferite sau legate de anumite decizii ale ei.

Eu,tu și toți ceilalți ne-am spus părerea. Suntem diferiți, avem așteaptări și placeri, deci și părerile noastre pot fi diferite. Și acest lucru nu trebuie să ne învrăjbească.

Apropo și eu am rămas dator cu câteva observații,dar am promis că le voi face între patru ochi.

Să avem cu toții o zi bună și liniștită!

  • Like 2

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...