Sari la conținut

Firea vs Nicusor

Postări Recomandate

Postat

Pe 27 septembrie avem alegeri locale. 

In Bucuresti cursa e intre Nicusor Dan si Gabriela Firea, actuala primar. 

Despre Firea stiu destule, sunt convins ca nu mai are  ce cauta la primarie, ca e incompetenta, ca are toti mafiotii, interlopii si baronii locali de la PSD in spate. 

Pe Nicusor l-am votat in 2016 cand era un simplu  matematician somer  si activist ce traia din sponsorizari ONG-iste.   

Acum nu stiu daca mai merita sa-l votez de cand s-a dat cu PNL-ul.

Am auzit de pe Softpedia ca are in spate nu stiu ce combinatori  sau interlopi imobiliari.

Deci merita votat sau ne tiram cu totii din Bucuresti? 

Il preferam pe Vlad Voiculescu  care parea mai inteligent decat astia doi, dar    s-a retras. Am auzit si despre el ca tacsu era un colaborator al securitatii comuniste.  

Postat

Pai in 2016  246 000 de pensionari, asistati sociali, bugetari,  combinatori imobiliari,  popi,  muncitori care freaca menta si beau pe santier, paznici care vin beti la munca, proxeneti, interlopi,   tarani cocliti, aurolaci chiar  au votat-o pe Madam Sarma.   Din 2016 pana acum probabil au mai murit vreo cateva mii de  pensionari.  

175 000 de corporatisti, IT-isti, studenti si profesori   l-au votat pe Mucusor.  

Vreo 64 000 de alti tarani cocliti, bugetari , combinatori imobiliari  si tarani cocliti, dar din aia de "DREAPTA" (adica aia care se masturbeaza cu  mana dreapta, nu cu stanga ca pesedistii), l-au votat pe Pierdoiu.  

Si vreo 37 000 de dobitoci  (altfel nu am cum sa le spun)  l-au votat pe  ofiterul acoperit  din televiziune, Turcescu, care a plans in direct la TV cand a recunoscut ca e securist jegos.  

Acum meciul e doar intre Firea si Nicusor, ori daca se aduna toti aia care l-au votat si pe el, si pe Predoiu si pe Turcescu, s-ar putea ca  Nicusor  sa castige, asta daca nu cumva vreo 30 000 de retardati care zic ca sunt de "dreapta" , ca aia care au votat cu Turcescu, nu voteaza cumva cu Firea.

Postat

Se stie de mult ca curvele si mai ales proxenetii lor sunt cu PSD-ul. 

Apropo de tigani, eu nu prea i-am vazut sa se inghesuie la vot.

Asta pentru ca tiganii nu voteaza, ci finanteaza!  ;)

Postat

Discuta despre politica   pentru ca politicienii sunt colegii lor de breasla. :) 

Si politicienii sunt mai curve decat ele, dar intr-un alt sens: in sensul ca o iau doar in cur si isi pun sub garantie   familia, libertatea, chiar viata la mafioti, interlopi , camatari si baroni locali care sunt finantatorii si proxenetii lor. 

Dragnea n-a ajuns la puscarie din cauza acelui dosarel cu angajari fictive, ci pentru ca a pierdut alegerile europarlamentare si n-a reusit sa-i scoata pe rudele interlopilor din puscarii.  

In Romania foarte rar afli despre cine il finanteaza fiindca majoritatea sunt straini. 

In alte tari macar stii cine sunt finantatori pentru ca lobbyingul e legal.  

In America stii ca Trump e finantat de Sheldon Adelson, de Charles Koch,  de Isaac Perlmutter,Peter Thiel , Jared Kushner,  familia Rockefeller,  Mark Zuckerberg pe ascuns , de    Bibi Netanyahu, de  Aras Agalarov, de tot felul de afaceristi cu nume evreiesti, germane sau de oligarhi rusi care au actiuni pe Wall Street. 

Sau ca Obama era finantat de George Soros, Bill Gates,   Jeff Bezos,  Warren Buffet,  Larry Page, inclusiv cativa seici miliardari din Arabia Saudita, Fratia Musulmana, ONG-uri internationale    si miliardari chinezi. 

Stii ca vest-european  ca  Merkel si Macron sunt finantati de Rothschild si Soros.  

Stii cine  a donat si cat a donat si ce agenda trebuie sa indeplineasca politicianul. Inclusiv discursurile din campanie sunt platite si scrise de altii. 

Numai in Romania, tara asta de cacat, toti o ard pe ascuns, se finanteaza pe ascuns, nu stii care camatar sau interlop a donat banii carui politician sau partid, cu rare exceptii : Bercea Mondialu care a fost amic cu Basescu,  de la PSD stiai ca sunt Voiculescu si Vantu, de la PNL era Patriciu, dar acum toti joaca pe ascuns , ca sunt sustinuti si de securistii de la SRI/SIE, si de interlopi de la diferite clanuri,  si de mafia BOR .   

Macar stiu ca tara asta e condusa de facto de Isarescu care e guvernatorul tarii, nu doar al bancii nationale.

Sta acolo de 30 ani  fiindca e mason de grad 33. 

• Oras:Not your fuckin' business !!
Postat

Din cate stiu eu, la ora actuala, sondajele interne il dau pe Nicusor cu un avans de 9 % in fata Firutzei ...

Parerea mea de provincial ardelean ar fi, daca 4 ani de zile capitala a involuat sub administratia Firea, atunci de ce sa insiste bucurestenii s-o aleaga tot pe ea ?? Din sado-masochism ? Nu mai bine aleg pe altcineva ? Da, n-am garantia ca va fi un primar mai bun, dar nu mai bine sa risc, poate de data asta va fi mai bine ? Eu daca as fi rezident in capitala as merge cu oricare candidat mai breaz care ar avea sanse s-o bata pe cucoana actuala de la primarie, c-o fi asta Nicusor, sau altul nu conteaza, doar un candidat unic al opozitiei o poate detrona ...

De exemplu, eu ma bucur ca bolsevicii l-au dat jos pe Boc de la guvern, asa a ajuns la Cluj la al patrulea mandat si sub conducerea lui, orasul s-a dezvoltat enorm din toate punctele de vedere: social, economic, infrastructura, cultura, sport etc. ... la mine in oras circula o gluma, care zice sa-l cerem pe Boc imprumut de la clujeni pentru vreo doua mandate sa faca treaba si in orasul meu, iooi :laugh2 ... consider Clujul cel mai "viu" oras din tara la ora actuala dpdv al acceleratiei dezvoltarii pe toate palierele ...

Multa sanatate tuturor !

• Like 2
Postat

LOL, vad ca alexcwerty iar si-a luat ban si i-a sters postarile, iar lumea crede ca vorbesc de unul singur ca un nebun. :) 

@eltorogrande: 

Nicusor, chiar daca castiga, nu o sa faca mai NIMIC pentru ca primaria municipala , perfectura si consiliul sunt pline de bugetari de la PSD infipti bine, cu  relatii cu securisti, interlopi si camatari.  O sa fie ca si cum ar fi Firea sau Oprescu la primarie pentru ca de schimbat nu o sa se schimbe nimic.  

Si aia de la PNL clar il folosesc pe post de tap. 

Nu m-ar surprinde ca dupa un timp aia de la RISE Project si de la DNA sa-l prinda cu vreun dosarel in care sa fie imbarligat intr-un mizilic si sa ajunga  anchetat, automat presat sa demisioneze si sa vina un PNL-ist fresh in locul lui sa fure si partidul ala ceva.  

Nicusor e un imbecil, se vede vizibil ca e mocofan si nu are capacitatea de a administra  nici macar un butic. S-a demonstrat asta cand l-au trimis baietii pe Badalau sa-i faca scandal si s-a vazut ca Nicusor e ca tocilarul clasei care plange candbatausul clasei  ii fura pachetelul de pranz.  E clar ca nu are ce cauta la primarie!  

Nu inteleg de ce vrea el sa se faca primar.....ca sa-si franga gatul aiurea apoi.....putea sa ramana simplu profesor de matematica si simplu sef de ONG, asa , daca ajunge primar, o sa-l gaseasca astia cu smenuri la vreun interlop imobiliar, si el o sa fie cel care face puscarie ,nu ala.  Unii chiar sunt imbecili  si nu-si vad de nasul lor si chiar ajung sa se lacomeasca la bani....si sfarsesc prost ca orice parvenit (ca Dragnea). 

Firea macar  poate sa conduca si sa aiba autoritate intr-o mahala de capitala timp de 4 ani, si daca ar castiga, sigur ar mai putea sa ramana inca 4 ani . E jegoasa, dar nu poti sa spui ca e proasta sau slaba, nu e mocofana ca Nicusor. Pana la urma, un gunoi de oras are nevoie de un gunoi de primar. 

Faptul ca DNA-ul nu a venit pana acum cu vreun dosar spune ceva.  

Noi bucurestenii, indiferent ce vom vota, oricum suntem fututi si avem viitorul amanetat. 

In 10-20 ani  Bucurestiul o sa ajunga sa fie controlat de  turci si chinezi care deja cumpara proprietati si isi deschid magazine si afaceri.  

Postat

@asteriobelix

Vezi ? De asta nu avansam noi ca natie, pentru ca suntem prea fatalisti ca ciobanul din Miorita, care in loc sa ia toporul si sa le crape teasta celorlalti doi care vor sa-l omoare, el sta si isi plange soarta cea crunta ... asa si noi, nu incercam schimbarea, nu incercam sa ne luam ca popor soarta in maini si sa luptam pentru ea, o lasam pe Firutza ca-i de-a noastra si o stim chiar daca mai fura, pe ici, pe colo, prin punctele esentiale, n-asha ? Pai cum sa nu profite de noi toti nemernicii de politicieni daca ne comportam social ca niste oi tampite ? Schimbarea vine intotdeauna de jos, de la firul ierbii, nu de sus ... restul e can-can ... my 2 cents ...

Multa sanatate !

• Like 1
Postat

Pai in 2016 246 000 de pensionari, asistati sociali, bugetari, combinatori imobiliari, popi, muncitori care freaca menta si beau pe santier, paznici care vin beti la munca, proxeneti, interlopi, tarani cocliti, aurolaci chiar au votat-o pe Madam Sarma.

+ 1 cel putin. Noi astia mai urati care in tinerete n-am avut parte de civile necurve ca Picon ca e el frumos si are palosu lung, care am avut viata fututa de niste curve ordinare, aceleasi curve care acuma la 30 de ani plus cu pizda facuta franjuri de jumate din oras vor maritis. Pt acestea de fiecare data voi vota PSD si ma voi bucura de fiecare data cand macar una va ajunge pe centura in Italia sau la sparanghel in Germania sa nu poata sta cu copiii ei acasa sa trebuiasca sa fie sluga la pula sau la altii. Stiu ca ma afecteaza si pe mine PSDul dar sentimentul asta cum creste inima in mine cand vad macar una care se plange cat de rau o duce, face tot sacrificiul sa merite 🤣🤣🤣🤣

Si da stiu sunt frustrat, aia e, mai bine decat deprimat 🤣

Postat

LOL, vad ca alexcwerty iar si-a luat ban si i-a sters postarile, iar lumea crede ca vorbesc de unul singur ca un nebun. :)

lasa varule ca vorba crtistinucii, nu mor caii cand vrea sarmalescu mi-as pula an rasa ma-sii da oradean coclit

oricum ai spus niste kestii foarte bune si legitime mai ales cand ai facut rezumatu electoratului fiecarui partid politic

keep up the good work :))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

+ 1 cel putin. Noi astia mai urati care in tinerete n-am avut parte de civile necurve ca Picon ca e el frumos si are palosu lung, care am avut viata fututa de niste curve ordinare, aceleasi curve care acuma la 30 de ani plus cu pizda facuta franjuri de jumate din oras vor maritis. Pt acestea de fiecare data voi vota PSD si ma voi bucura de fiecare data cand macar una va ajunge pe centura in Italia sau la sparanghel in Germania sa nu poata sta cu copiii ei acasa sa trebuiasca sa fie sluga la pula sau la altii. Stiu ca ma afecteaza si pe mine PSDul dar sentimentul asta cum creste inima in mine cand vad macar una care se plange cat de rau o duce, face tot sacrificiul sa merite

Si da stiu sunt frustrat, aia e, mai bine decat deprimat

Ce să fac, bă, dacă am șarm, charismă și vorbele cu mine, dacă am primit educație aleasă! La fel de nasol e să fii și deprimat și frustrat.
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

+ 1 cel putin. Noi astia mai urati care in tinerete n-am avut parte de civile necurve ca Picon ca e el frumos si are palosu lung, care am avut viata fututa de niste curve ordinare, aceleasi curve care acuma la 30 de ani plus cu pizda facuta franjuri de jumate din oras vor maritis. Pt acestea de fiecare data voi vota PSD si ma voi bucura de fiecare data cand macar una va ajunge pe centura in Italia sau la sparanghel in Germania sa nu poata sta cu copiii ei acasa sa trebuiasca sa fie sluga la pula sau la altii. Stiu ca ma afecteaza si pe mine PSDul dar sentimentul asta cum creste inima in mine cand vad macar una care se plange cat de rau o duce, face tot sacrificiul sa merite 🤣🤣🤣🤣

Si da stiu sunt frustrat, aia e, mai bine decat deprimat 🤣

"Cine sapă groapa altuia , cade singur în ea"

Postat

Ce să fac, bă, dacă am șarm, charismă și vorbele cu mine, dacă am primit educație aleasă! La fel de nasol e să fii și deprimat și frustrat.

Pai mai da ba si la altii le pastrezi doar pt tine. Tu si Borcea vreti sa le futeti pe toate, nu merge nene asa.

Nu stii ce e bun in viata daca consideri ca frustrarea e rea, n-ai dat o muie din oftica sa vezi cum e ? Te unge la inima 🤣

Postat

Mie sincer imi pare rau de Dragnea. Cred ca le statea pula de sarac in gat la multe civile din astea neprihanite cand se uitau la TV si o vedeau pe fatuca aia desteapta care e cu el.

Si isi bagau unghia in gat sa moara crocofilu ca ele sunt curve proaste pe cand aia e doar curva🤣🤣🤣

Aia e, vremurile bune nu dureaza.

Postat

A furat ala inclusiv de la mine de la toti dar sincer daca ar reveni dictator pe viata si ar declara taxa de Dragnea sa fure pe fata direct, l-as vota de 3 ori.

Doar sa moara de oftica toate feministele pulii, sa vina miscarea #metoo cu toate curvele emancipate cu basini de zane in cap care merg la biserica Duminica sa suga pula de sarac de luni pana vineri.

Ar merita taxa. Asa cu Nicusor ce dracu sa votez, n-am nimic cu el ca e cuckold dar plm, nici n-am cum sa votez un astfel de caracter.

Postat

Sau Mazare, pai ce pula mea sa votezi ma azi, ca s-a dus si PSDul pe pwla, s-a procopsit cu niste cuckold fara sange in instalatie, gen Ciolacu si ala de a fost premier, amandoi numai buni de ingropat in curand, macar de ar fi fost tovarasul Iliescu ala e original si inegalabil.

Firea are cele mai multe coaie dintre ei din pacate.

Postat

Hai ca sa raspund si cu cine o sa votez, cu Vanghelie. Macar ala are doua coaie, adica cu doua mai multe decat Firea + Nicusor impreuna.

Postat

Noua generatie de politicieni din UE: babaciunea Merkel plus pizda de Macron care fute babaciuni, cuckold Barna, Nicusor plus pizda Firea, Veorica, etc.

Baga-mi-as pula in ea de politica, sa-i apuce Trump de pizda pe toti ca ma apuca pandaliile cu toate zdrentele si curvele.

• Like 1
  • Oras:Magheru
  • Oras:Magheru
Postat

Ce bun era un tatuca Stalin, sa faca ordine pe continent si sa faca curat in Romania cum a facut in Ucraina

Postat

Ce bun era un tatuca Stalin, sa faca ordine pe continent si sa faca curat in Romania cum a facut in Ucraina

Nu te opreste nimeni sa emigrezi la toarsu Putin sau Kim in ograda, sa construiesti impreuna cu ei dictatura multilateral dezvoltata si sa visezi genocidul Romaniei, numa' sa ai grija sa nu misti in front ca ajungi printre aia pasibili a fi curatati ca indezirabili ... vorba febletii tale, tatuca Stalin: moartea unui om e o tragedie, moartea unui milion e statistica ...

• Like 1
Postat

Pai mai da ba si la altii le pastrezi doar pt tine. Tu si Borcea vreti sa le futeti pe toate, nu merge nene asa.

Nu stii ce e bun in viata daca consideri ca frustrarea e rea, n-ai dat o muie din oftica sa vezi cum e ? Te unge la inima

Nu dau nimic, fiecare e pe pula lui! Păi, ce, e ca în comunism, cu bunul "întregului popor?"  :laugh2

Eu fut/dau muie din plăcere, nu din frustrare. Bine, nici nu prea am motive de frustrare și atunci când totuși mai apar, trec ușor peste. Important e "să gândești pozitiv, ca să fie bine și să nu fie rău." :laugh2

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...