Sari la conținut

Roxana 0743921317


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
RECENZIE:

Locatie: 8.8 (garsoniera la G-urile din Mazepa)

Aspect: 8.8 (chip: 8.6 / corp: 9 domnisoara simpatica, undeva la 1.70 cm, par negru, ochi verzi inchisi-caprui schimbatori, sani medii faini, slim, carne tare, fund rotund, creola, piele fina, cateva tatuaje, unul mai mare pe piciorul drept la sold, unul mic discret sub sanul stang si inca 2 la calcaiul lui Ahile, piercing in buric)

Oral: 7.5 (neprotejat, bun, cu atentie la sateliti, incearca sa o ia adanc, foarte umed, are anumite miscari la oral faine)

Normal: 8 (protejat, accepta pozitii/se implica in pat, mai ales deasupra si doggy, stramta, pisicuta roz frumos estetic)

Gfe: 6 (nu saruta, accepta de la gat in jos)

Atitudine: 10 (foarte ok, deschisa la discutii)

Igiena: 10 (nimic suspect, facuse dus inainte)

Halat: 150 RON (pentru o finalizare) 

 

Naratiunea: 

Programarea la Roxana am stabilit-o relativ usor, vorbit la telefon, mi-a comunicat 150 finalizarea cu 300 ora, in zona G-urilor, intalnirea avand loc undeva la mijlocul lunii octombrie. M-a asteptat 10 minute, cat i-am comunicat ca imi va lua sa ajung la ea, programare respectata. Imi deschide usa o domnisoara simpatica, in prosop, mirosea bine, probabil iesita proaspat de la baie :) . Dupa ce ii comunica cat vreau sa stau, se intinde in pat, complet dezbracata, arata bine gagica. Oralul a fost ok, are o anumite metoda foarte placuta de a face oralul foarte umed + 69. Iti asculta indicatiile la pozitii, nu comenteaza, in LOT se implica, stramta, geme placut, mi-a placut pozitia doggy, ea avand fundul tare si bombat. Stie cum sa se aseze, pozitionarea este una foarte buna , pentru o placere mai mare. Nu m-a grabit pe usa, am stat la un mic chit chat si cam atat. Ca o concluzie, eu m-am simtit bine in compania domnisoarei Roxanei, am sa mai revin daca sunt prin zona, o experienta placuta ^_^ .

Spor 

 

Notite)

1)Te intreaba cum preferi oralul: protejat/neprotejat

2)Accepta 69

3)La fata locului te atentioneaza ca nu accepta finalizare orala (CIM) si sa fii atent

4)Telefonul pus pe silentios 

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

Vreau și eu sa stiu elprofesore când ți am făcut eu oral neprotejat ca in recenzie asa ai scris

 

 

 

 ...
Programarea la Roxana am stabilit-o relativ usor, vorbit la telefon, mi-a comunicat 150 finalizarea cu 300 ora, in zona G-urilor, intalnirea avand loc undeva la mijlocul lunii octombrie.  
....
  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator madalinmad11
Reputație: 0

Dar ai facut si oral neprotejat. Sigur nu mi joaca feste memoria.

N am vrut sa intervin,dar si mie tot neprotejat mi a facut si la prima si la a2a vizita....

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Eu zic să-ți amintești mai bine .

Pisi, acuma iti mai spun un secret - s-ar putea pe unii dintre colegi sa ii confunzi, si iti zic si de ce :d

 

Exista un "obicei" prin Galati, cand mergem la futut sa ne recomandam cu alte nickname-uri de pe forum ...... :d Eu ma recomand in alte moduri, alti colegi de pe aici se recomanda rechinu , si tot asa ...  :lol:

E veche practica asta , de ani de zile se aplica, ideea este ca sunt unii care se feresc de proxeneti , altii care vor sa se dea "mari" si "tari" ,  iar altii o fac doar de distractie ... :lol: 

Asa ca , doar pe recomandarea clientului, sa nu fii niciodata sigura 100% ca ala care ti se recomanda "elprofesore" sau "madalinmad"  are acelasi cont si aici pe forum  (am dat doar un exemplu acuma ... :d   ) 

  • Like 2

 

Link spre comentariu
Vizitator madalinmad11
Reputație: 0

Pisi, acuma iti mai spun un secret - s-ar putea pe unii dintre colegi sa ii confunzi, si iti zic si de ce :d

 

Exista un "obicei" prin Galati, cand mergem la futut sa ne recomandam cu alte nickname-uri de pe forum ...... :d Eu ma recomand in alte moduri, alti colegi de pe aici se recomanda rechinu , si tot asa ... :lol:

E veche practica asta , de ani de zile se aplica, ideea este ca sunt unii care se feresc de proxeneti , altii care vor sa se dea "mari" si "tari" , iar altii o fac doar de distractie ... :lol:

Asa ca , doar pe recomandarea clientului, sa nu fii niciodata sigura 100% ca ala care ti se recomanda "elprofesore" sau "madalinmad" are acelasi cont si aici pe forum (am dat doar un exemplu acuma ... :d )

 

Nu trebuia sa le dai idei 🤣🤣 oricum se stie ca asa se procedeaza in majoritatea cazurilor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...