buze dulci Reputație: 70 Postat August 27, 2020 Oras:😈 Oras:😈 Partajează Postat August 27, 2020 Îmi place cum pui problema. Interesant comentariu. Niște note nu - i dai?fără nr))))) Link spre comentariu
-warlock- Reputație: 16 Postat Septembrie 1, 2020 Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Am fost la Maria sa verific marfa si nu ma dezamagit decat cu pretul.poze reale, botoxata tzatzzze de 95 D dupa cum zicea ea, corp bine proportionat dar nu de 37 de ani mai repede 43-45.apartament bun si modern in summerland200/400 sambata seara a scumpit distractia mai ales ca concurenta dormea din 15 fete contactate doar 3,4 au raspuns ffff slab.pret/futai nu sa merita prea multe nu-uri chiar daca sa fute bine.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Locatie - 9,0 apartament summerland cunoscut de la lorenna care a fost la noi pana in vara. Aspect - 8,0 pentru ca nu are 37 de ani si asa nu puncteaza. la fatza este foarte plastica si prelucrata. Oral - 7,0 suge bine dar cu prezervativ pt ON vroia inca 50 ron, dar eu nu car tot portofelul cu mine. 69 nu face!!!! Normal - 9,0 stramta si foarte prezenta, are corp facut pentru futai, vorbeste dirty in timp ce o futi. GFE - 8,5 ok nimic special, lipsa de FK strica nota -1pIgiena - 10 fara mirosuri ingrijita. Anal - nu cred ca face. COF - nu. CIM - nu. Durata - 30min/1finCadou - 200nu revin, recomand din cauza tzatzelor si dirty talk in timpul futaiului dar de revenit nu cred oricum nu sunt nebun dupa MILF-uri. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum