lewelin Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Postat Iulie 17, 2020 A fost cineva? Transsexuala foarte speciala si apetisanta, dulce si atenta cu tine, ofer masaj complet, garantez igiena si seriozitate, sunt o persoana sociabila, educata, ma adresez persoanelor cu bun simt te astept in patul meu sa iti satisfac dorintele ascunse, iti garantez revenirea ..Nu raspund la privat sunt foarte discreta. Detalii la telefon. kiss. tel.0755-187.881 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-bruneta-cu-forme-dulce-si-pasionala/646111i11i317g641hg4e7e0d8if1245.html
hmoody87 Reputație: 71 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Prin lume Oras:Prin lume Postat Iulie 17, 2020 Foarte cunoscuta,98% mi-am luat o tzeapa cu ea in Alba Iulia.Oral protejat 3 minute si restul laba.Ii travestit fara forme feminine,gras si o burta hidoasa.Pe vremea aia mai era cu un gay in apartament,ala facea supa in bucatarie.A zis ca daca vreau oral neprotejat sa mai aduc 100 si mi-o suge ala.Vai si amar,primele doua poze pot jura ca le avea si atunci.Aprox 4-5 ani
filippo Reputație: 1 Postat Iulie 18, 2020 Postat Iulie 18, 2020 Da ai fost cu ochii in tavan cand ai intrat la ea viteazule?In casa la astea nu comentati ca va face circ si va iau si la ceafa.Deh doar pe forum avem curaj sa ciripim da fara rezultat insa.Daca ai ramas la asa ceva mai bine faceai tu supa.😅Nu cred ca esti si tu vreo persoana!
sonyatranss Reputație: 2 Postat Iulie 18, 2020 Telefon: 0732605999 Oras:Brasov Telefon: 0732605999 Oras:Brasov Postat Iulie 18, 2020 Dragul meu Maestru curvar.. În primul rind eu am fost pentru prima. Data la. Alba anul trecut și am fost cu o colega transs siliconata. Eu îmi respect clienții și nu îmi bat joc de nimeni. Faza cu tipul care face supa... Ma dat gata. Uitate mai atent la. Poze și vezi dacă nu cumva ma confunzi cu o alta peraoana
hmoody87 Reputație: 71 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Prin lume Oras:Prin lume Postat Iulie 19, 2020 Nu e problema,daca am gresit imi cer scuze.Iar daca mai treci prin Alba in urmatoarele doua saptamani am sa te vizitez si voi scrie aici daca am avut dreptate sau nu.Infatisarea se poate schimba la om usor dar caracterul ramane si dupa 4 ani.
hmoody87 Reputație: 71 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Prin lume Oras:Prin lume Postat Iulie 19, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/39162-newtranssexuala-rafinata-si-eleganta/ Acelasi numar,anunt din 2015 poze diferite.
hacamed Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2020 Oras:brasov Oras:brasov Postat Iulie 19, 2020 Buna,Poti sa ne lasi detalii referitor la servicii si preturi?
alicets Reputație: 1 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Bucuresti sector 3 brasov si iasi Oras:Bucuresti sector 3 brasov si iasi Postat Iulie 19, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/39162-newtranssexuala-rafinata-si-eleganta/ Acelasi numar,anunt din 2015 poze diferite.Dragule eu o cunosc personal pe fata stiu exact cum lucreaza,nu a mers niciodată cu un gay într-o locație cat despre venit in alba a fost pentru prima oară abia acum un an. Sigur o confundați cu o altă persoană. La ea nu exista 5 minute muie si apoi laba. Probabil ai avut o experiență super neplăcută cu o tipa dar te asigur ca nu este vorba de persoana care are tipicul deschis aici..Pupici
alicets Reputație: 1 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Bucuresti sector 3 brasov si iasi Oras:Bucuresti sector 3 brasov si iasi Postat Iulie 19, 2020 Buna,Poti sa ne lasi detalii referitor la servicii si preturi?Va las link-ul de la anuntul ei https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transsexuala-bruneta-cu-forme-dulce-si-pasionala/646111i11i317g641hg4e7e0d8if1245.html Afli mai multe detalii la telefon. Ea nu prea sta pe site uri asa ca mai bine o suni ca sa afli detalii despre preturi si serviciile ce le prestează Pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum