Sari la conținut

Maseoza 0759897818


Postări Recomandate

  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Este o fata draguta,simpatica,bruneta,slabuta,mica de inaltime.sani micuti,fund bombat si pasa carnoasa. Initial acum vreun an nu avea locatia si presta la 200 lei/nr. Acuma are undeva pe langa profi sf ilie si e 150 nr.

Incepe sa-si mai dea drumul,avea retineri la normal si nu se reusea prea mult. In schimb la oral e din ce in ce mai buna,cam de un 7.5. Totul protejat. Face si un masaj ok. Merita bifata e speciala in felul ei. A mai avut topic si recenzii.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:sv
  • Oras:sv

Am fost la ea de doua ori.E draguta, incearca sa se poarte frumos.

Doar ca a inceput  sa nu o mai intereseze clientul.La capitolul atingeri,e f retinuta,jos nu-i prea place sa o atingi, 69 nici vorbala sani se gadila si ,lungeste intentionat oralul sa  crezi ca asta ii place , dar in realitate nu vrea sex deloc.

Prima data a mers asa, spunand ca i-a facut placere oralul si nu a crezut ca terminasa repede(de fapt m-am fortat sa termin ca trecusera deja 15 min de oral , ma saturasem si mi-am dat seama ca atat vrea).Mi-a promis ca data viitoare facem si sex.

Data urmatoare , acelasi scenariu, desi ii spusesem ca preludiu va fi mai scurt sa ajungem la sex,a incercat tot la fel,dupa aprox.15 min, i-am spus gata,m-am imbracat si am plecat.A baiguit o scuza,ca ar avea o migrena.., dar data viitoare cu siguranta va iesi bine , dar sa vin pe la primele ore(?).E posibil si asta, dar eu nu mai merg la ea.

Concluzia mea este ca ea nu da doi bani pe satisfactia clientului.Dar cui ii place, poate merge.

Locatia curata , descrisa mai sus.Probleme totusi de intimitate,e o strada privata si poti fi vazut usor de cunostinte, daca esti localnic.

Tarif 150 lei, cam de fiecare data 28 - 30 min, cu tot cu dus la intrare si o spalare scurta la plecare.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...