Sari la conținut

Cataleya 0725485914


Postări Recomandate

  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9

Actualizari preturi ? Servicii ? 🙋â€â™‚ï¸ðŸ™‹â€â™‚ï¸ðŸ™‹â€â™‚ï¸ðŸŒ¹ðŸŒ¹ðŸŒ¹

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bun gasit tuturor!

 

 

 

 

Motto:-Ia zi,conasule,vrei tiganca,evreica,nemtoaica?

- Nemtoaica nicidecum,raspunse

Gavrilescu precipitat.

-Atunci poate vrei tiganca,evreica,grecoaica...

mai fata,du l pe domnul la

bordei...(Mircea Eliade,La Tiganci)

 

 

 

 

Am vizitat o pe Cataleya inainte sa plece din tara,acum o saptamana.Fac o recenzie culturala,impotriva profesorilor de Romana,care nu pricep nimic din scrisul lui Eliade si pentru aceasta minune de fata numita Cataleya,cea mai delicata profesionista a sexului pe care am cunoscut o.

Educatia Cataleyei este exemplara. Vorbeste gingas,linistit,cu usor accent leganat de fata crescuta in Podisul Transilvaniei,o incantare s o asculti,si rade tot timpul,ca o fetita fericita. Ochii negri,fascinanti,adanci ca abisul pacatelor in care te poftesc,mai convingatori ca Circe pentru bietul Ulise:parul lung,intins,negru invaluindu i obrajii blajini impodobiti de gura cu buze carnoase,senzuale,dulci ca petalele de trandafir negru; sanii feciorelnici cu dude gratioase; si pasarica mica,violet,cu nimfe roz inchis transformat feeric in rosu fosforescent in timpul dragostei....Totul te cheama la ea,cu soaptele tineretii fara batranete ai ale iubirii carnale,ca aceea sufleteasca trece prin sex si este aposteriori acesteia.

Poate insist prosteste,dar Cataleya este atat de frumoasa,incat ar merita mai mult decat un omagiu cultural,aflat demult in opera marelui Eliade si evocat de guraputnei,insomniac din fire,in miez de noapte...dar atata pot,atata fac...

Acum sa vorbim nitel de Gavrilescu,muzician ratat si care a intrat in bordel la 49 de ani si a iesit la 61.

Chestie logica: a ratat ghicirea tigancii,a pierdut 12 ani din viata. Aici intervine interpretarea( promovata de profii de Romana) conform careia experienta existentiala fantastica odata ratata,nu te iarta,si viata trece degeaba. Ok,asa e,dar foarte superficial interpretat. Sa va spun eu cum sta treaba de fapt,in profunzime: Gavrilescu nu numai ca nu a devenit artist,dar nici nu a facut sex ca lumea in viata lui. Visa tiganca,si o dorea,era in sangele lui,dar cand sa o aleaga,a ales o pe grecoaica,aceea fiind inchisa la piele. Tiganca era de fapt cea somptuoasa,cea frumoasa,imbracata in rochie rosie si cu obraji purpurii. Tiganca stralucea,Gavrilescu este un idiot ca nu a vazut o. Si a pierdut 12 ani band cafea un ceas! Si a facut toata viata lui sex numai cu nevasta sa nemtoaica,pe care nici nu a iubit o! Il cunosc pe Gavrilescu,l am vazut de mii de ori,lumea e plina de Gavrilesti! Luati cuvantul guraputnei sub titlu de obligatie personala fata de propriul suflet,barbati de 49 de ani: gasiti tiganca,gasiti o chiar azi,aveti dreptul acesta,sunteti barbati,faceti sex salbatic,in viata asta!

Eu am gasit o pe Cataleya si am fost,fara a fi fatarnic,in al noualea cer erotic. Atat de bine am facut sex cu ea,ca nu mi parea rau sa crap. Ore in sir am stat,ca am si platit o bine. Bani investiti strategic si cu folos. Revin,cand mai apare pe aceste meleaguri,ca acum se bucura nemtalaii de ea,noi fiind prea prosti sa apreciem asa fata speciala. Si nemtalaii e clar ca s au scarbit de nemtoaice,aici ii dau perfecta dreptate lui Gavrilescu.

 

 

P.S. Eliade e mare,el nu e profesor de Romana. Bordelul din La Tiganci este oaza de verdeata a orasului,te imbie cu racoare si cu miresme suave la el,sa intri,sa traiesti,sa fii fericit. Eu am fost fericit la Rin hotel cu Cataleya. Norocul meu!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...