Sari la conținut

Adriana 0712290400


Postări Recomandate

  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Acum 4 minute, stephanos27 a spus:

👏👏👏 Femeia însuși trebuie să fie ca si o "pastilă" pentru barbat in domeniul asta .... noua ni se scoală 🤷‍♂️😊

🤷‍♂️EVIDENT.. cui i se mai scoală 😬🤷‍♂️🤣

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut. 

Acum aproximativ 2 săptămâni m-am vazut si eu cu Adriana prima oară. 

Programarea efectuata prin mesaje si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. 

Locatia - atunci era in zona strazii Vasile Carlova ,  apartament spatios, curat, geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat, nota 9.

Adriana, o fata frumoasa, slim, craci frumosi, cur superb, rotund și bombat, sani micuti, dar naturali .

Dus eu pentru igienizare. 

Am discutat putin in preambulul actiunii , o fata educata, mi-a placut foarte mult discutia cu ea , calma , joviala, prietenoasa. 

Actiunea - FK foarte bun, urmat de un oral neprotejat excelent pentru gustul meu, chiar daca fara DT cotor, supt pula bine de tot , scuipat pe pula din belsug , iar supt la greu. 

Montat cauciuc pe pula si fut sanatos in pozitia LOT ,  chiar dacă nu sunt mare fan al poziției respective ,  mi-a placut mult modul in care m-a futut / calarit Adriana , adica temeinic  , fara fite si figuri , finalizand glorios in cauciuc. 

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 9 , detaliat mai sus. 

Oral nepro - 9 ,  depunctez doar lipsa CIM , DT cotor  si fara atentie la oo , in rest surprinzător de placut.

Normal - 10 , fut excelent, implicat în actiune.

Atitudine  - 10 , foarte prietenoasași joviala desi ne vedeam prima oara.

Igiena - 10 , curata impecabil. 

GFE - 10 ,  FK  pe gustul meu. 

Cadoul - 150 RON, timp aproximativ 35 min fara pic de graba. 

Personal, voi reveni cu mare plăcere la Adriana, o fata deosebita. 

O zi buna va doresc  ! 

  • Like 21
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Escorta
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 1 oră, scrappy241 a spus:

Tarife?

150 lei -1 finalizare

300 lei -1 h ( 2 finalizari) 

Oral (pro sau ne in functie de igiena )

Normal (protejat !)

Atingeri 

Schimbare pozitie ( orice pozitie ) 

Sarut corporal

69 

Masaj ( de relaxare / erotic)

Ejaculare orala   

                 corporala

                 faciala

 Fantezii : Accept cunnilingus

                                anilingus

                                 intre sâni. 

                                 Foot fetish

Fk -in functie de compatibilitate

Exclus URO , Sex neprotejat !

  • Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Pe principiul “nu aduce anul ce aduce ceasul”, am reusit sa-i fac si eu o vizita Adrianei saptamana trecuta. Asadar, dupa o intalnire programata din timp si contramandata pe ultima suta de metri de o alta distinsa membra a forumului, am trecut in revista (fara prea mari sperante) optiunile disponibile in scurtul timp disponibil, si mi-a sarit in ochi anuntul privind disponibilitatea Adrianei, proaspat postat pe topicul ei. Fara prea mari sperante (date fiind postarile anterioare in care lumea se plange cat de greu se ajunge la ea) am verificat daca este disponibila si, spre surprinderea mea, am reusit sa stabilim chiar si intalnirea.

Contact: 10 – astfel cum spuneam mai sus, programare din foarte scurt (aprox doua ore inainte), pe w-app, furnizat toata lista de servicii imediat, confirmare standard cu o ora inainte de intalnirea propriu-zisa. Ajuns in locatie ne-am auzit la telefon pentru ultimele indicatii - vocea calma si linistita mi-a lasat o prima impresie placuta. A ramas in telefon cu mine si mi-a oferit ultimele detalii pentru a ajunge in fata usii - probabil nici o persoana cu oarece retard nu ar fi putut rata garsoniera :)

Locatie: 8,5 – garsoniera situata intr-un bloc vechi pe langa Parcul Cismigiu, locuri de parcare (cu plata) chiar in fata intrarii, fara trafic pietonal excedentar, sau curiosi in fata intrarii (bine, nici vremea nu favorizeaza asemenea obiceiuri). Daca pe afara arata blocul nu arata exceptional, in schimb garsoniera este relativ recent renovata, dotata cu un pat solid si cu un sifonier in care se reflecta actiunea. La baie se gasesc mai multe tipuri de gel de dus si de apa de gura, inainte de a intra la baie am primit un prosop mare, curat si am fost invitat sa-mi aleg si o pereche de papuci. Fundalul sonor a lipsit (nu car reprezenta o problema) iar pe parte de ospitalitate Adriana sta bine, fiind servit cu un pahar cu apa. 

Aspect: - 9  – prezenta tanara la 23 de ani si 1,65 declarati (pozele m-au indus un pic in eroare, deoarece ma asteptam sa fie un pic mai inalta), corp slim, sani micuti, cur rotund si ferm, craci frumosi, cateva tatuaje pentru cei interesati, piele fina, fara vergeturi sau celulita - pe scurt ideala pentru amatorii de slim (cum este si subsemnatul).

Igiena: 10 - dupa cum a declarat singura, Adriana este maniaca cu curatenia si igiena, in concluzie nimic de reprosat, dus facut inainte de a ajunge eu, urmat de un nou dus intre numere, proaspat epilata, manichiura ingrijita si pedichiura facuta. Corp mirosind a fresh, fara a fi folosit vreun parfum (deh, experienta :)). 

GFE: 10 - Adriana este o profesionista cu experienta prin occident, fapt care se transpune in servicii, inclusiv in partea de GFE. Dupa primele discutii purtate mi se pare o tipa dezinvolta (atentie a nu se confunda dezinvoltura cu tupeul, deoarece nu este cazul), este intr-adevar amabila si atenta cu interlocutorul, dar asta mi se pare o atitudine mai mult lucrata decat naturala (nu ca ar fi neaparat ceva rau). Cu toate acestea, atata timp cat interlocutorul este o persoana cu bun simt, atitudinea Adrianei este mai mult decat ok si exista toate premizele pentru o intalnire reusita. Transformarea apare in momentul in care incepe actiunea, unde brusc Adriana devine extrem de lipicioasa (genul amanta), preludiu sustinut cu FK/DFK sustinut, mangaieri si sarutari pe corp, limbi in urechi, actiune soft, senzuala, pe scurt un GFE pe gustul meu. Si aici se vede experienta de afara (buna) dobandita in profesie, dar per total reuseste cu succes sa creeze o atmosfera senzuala in timpul actiunii.

Oral: 9 - oral profesionist si cu multa saliva, cu tentative de DT, atentie mare si la bijuterii si zonele adiacente, lins organul. De asemenea Adriana primeste puncte in plus si la capitolul anduranta, actiunea la al doilea numar fiind exclusiv oral, fara vre-un protest sau semne de oboseala. Ca bonus, accepta CIM (in servicii apare si COF dar nu am incercat)

Normal: 9 - nu am apucat sa explorez foarte mult partea de normal, respectiv am incercat o singura pozitie (LOT) unde actiunea a fost soft, pe un stil mai degraba senzual decat sportiv - bine aici cel mai probabil (avand in vedere recenziile anterioare) se muleaza si pe stilul partenerului, asa ca actiunea poate fi si mai energica - explorez acest capitol mai mult la urmatoarea intalnire. 

Anal: n/a 

 Actiunea

Ajuns la adresa mi s-a explicat cu rabdare traseul pana in fata usii, dupa care am fost poftit in apartament, m-am facut comod si ne-am asezat pe marginea patului pentru a ne cunoaste pret de o tigare, dupa care am fost poftit intr-un mod politicos sa ma spal pe maini :). Pe parte de discutii totul este ok, Adriana este o persoana deschisa, cu care poti aborda diferite teme de discutii, am mai stat un pic sa ma minunez de norocul avut, dupa care, daca am cerut un prosop sa ma spal (daca tot ma duceam sa ma spal pe maini, am zis ca mai bine fac un singur drum si pentru dus). La baie am fost acompaniat partial de Adriana care a folosit cu incredere apa de gura, iar odata reintorsi in camera ostilitatile au debutat oarecum abrupt in fata patului cu Adriana care a initiat un FK intens - ostilitatile s-au mutat pe pat destul de repede, unde am putut sa constat la prima mana ca descrierile recenzorilor anteriori in ceea ce priveste partea de GFE sunt mai aproape de adevar decat imi inchipuiam. Actiunea a contiunat cu un preludiu ca la carte, cu saruturi, mangaieri si imbratisari din partea Adrianei care imitau cu succes o traire pasionala, atat de aproape de realitate incat soldatul aproape ca s-a inhibat de prea mult bine :). Saruturile au coborat usor spre piept si spre abdomen, iar dupa ce am fost intrebat discret cum prefer oralul si dupa o inspectie riguroasa a instrumentului din dotare (care a fost sters in prealabil cu un servetel umed), Adriana s-a dezlantuit cu un ON bun, foarte umed (inclusiv cu scuipat pe pula), cu schimbari de ritm si cu atentie la imprejurimi, care pentru variatie s-a transformat in 69. Odata adus in pozitie de drepti soldatul, Adriana a montat un cauciuc, si dupa a venit deasupra in LOT, unde actiunea s-a desfasurat soft, imbratisati, acompaniata de reprize sustinute de DFK. Cum lenea era maxima si pozitia foarte buna pentru a admira-o pe Adriana in actiune am continuat actiunea tot in LOT, pana la finalizarea in balon. 

Dupa o scurta igienizare locala cu servetele umede, ne-am pus iar la vorba pret de cateva tigari, dupa care am intrat pe rand la baie pentru igienizare, dupa care am trecut la runda a doua de ostilitati. Cum soldatul nu parea neaparat doritor sa mai participe la o noua runda de actiune la normal, am decis ca la al doilea numar sa ma bucur exclusiv de talentele Adrianei la oral, drept urmare a urmat o repriza sustinuta si intensa mai intai in pat si dupa aceea in picioare in fata dulapului, finalizata cu CIM unde Adriana a colectat rabdatoare soldateii. 

Dupa o noua scurta igienizare locala am mai stat de vorba pret de o tigara, dupa care fiecare si-a vazut de program.

Nota de plata:

300 RON pe care i-am dat la inceputul intalnirii (fara a fi ceruti de Adriana),timpul petrecut DtD a fost aproximativ 1 ora, fara a ma simti grabit.

Concluzie

Chiar daca am plecat la drum un pic sceptic fata de cele povestite in recenziile anterioare, intalnirea cu Adriana a fost la inaltime (chiar surprinzator de buna), iar pentru amatorii de fete slim cu actiune soft si cu GFE ridicat, care poseda si un minim de bun simt in abordare, Adriana este o escorta care trebuie vizitata. Pe de cealalta parte, amatorii de PSE sau care cauta escorte  mai tunate / porno precum si cei mai tupeisti, nu cred ca Adriana reprezinta o alegere potrivita.

Eu am ramas cu o impresie foarte buna dupa intalnire si o voi vizita in continuare pe Adriana.

Bafta,

  • Like 20
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Am prins și eu o programare la Adriana zilele trecute, stabilită de dimineață cu câteva ore înainte (norocul primei vizite, probabil 😁). Concluzia pe scurt ar fi, fata merită locul la top din plin.
 
E o puștoaică simpatică, drăguță și vorbăreață, la 24 ani și după cum se vede și în poze, bună rău de tot. Pe lângă asta, ce nu se vede chiar așa bine in poze e că are și un tonus muscular de atletă, numai fibră peste tot. Chiar am întrebat-o dacă merge la sală sau face vreun sport și raspunsul a fost... destul de surprinzător.
 
'Frumoasa zilei' are și o latură ascunsă de mică bestie erotică, pe care o dezlănțuie imediat ce ajungi în pat (sau lângă...). Știe să te întărâte și să te excite cu preludiul și oralul până simți că o iei pe pereți, apoi te fute de îți sar ochii și altceva nimic.
Mi-au plăcut în mod special niște mișcări pe care nu prea le-am întâlnit până acum, se arcuiește, te prinde cu picioarele, se încolăcește pe tine ca o anaconda, te trage în ea și - jackpot-ul - niște contracții absolut demențiale la păsărică. La un moment dat nici nu mai știam care pe care fute mai exact.
Eu sunt mai tăcut de fel la acțiune, dar când m-a dat gata Adriana prima data, a fost atât de intens că mai aveam un pic și începeam să urlu ca animalele din pădure.
De asemenea un MARE plus că nu sare din instrument, ba dimpotrivă, te ține acolo mult și bine să savurezi momentul, până te calmezi.
Oglinda de pe dressing adaugă și ea niște tonuri foarte interesante la tot mise-en-scène, pentru cine vrea să urmărească și de la persoana a treia ce se petrece.
 
Nu mai are sens să dau note, dar dacă ar fi să notez, Adriana are un mare 10. Una peste alta, fata e senzație. Sfatul meu - oferiți bun simț si veți primi ceva de vis. Pentru mine a fost genul de întâlnire de la care pleci zen si încărcat de energie, îi mulțumesc Adrianei pentru o oră de pomină.
 
Minusuri? Mă mai gândesc... poate faptul că nu prea e de găsit pe aici mereu.
 
De revenit - O DA. Garantat si regulat (pun intended)
De recomandat - nu cred că mai e nevoie...
  • Like 10
  • Minus 3
  • Inimioara 3

 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...