Sari la conținut

Madalina 0768009345,0732621681


Postări Recomandate

  • Oras:La malu' marii
  • Oras:La malu' marii

http://www.cta.ro/vad_anunt.php?id=218308&poza=AN_3_218308_16587728.jpg&idd=11

 

Locatie sensul giratoriu de la Ciresica colega cu http://nimfomane.com/forum/topic/8863-low-cost-oral-normal-0763778117-sau-0725065942/
   Ambele numere mai apar la cautare pe forum ,dar este o fata noua,care zice ca s-a apucat de o luna de meserie.Eu am sunat la 0768009345,mi-a placut vocea,am intrebat unde trebuie sa ajung si mi-am dat seama ca stiu locatia.Tipa nu este o frumusete,dar nici nu pot spune ca e urita.Stie sa se faca placuta,zimbareata.Nu am intrebat dar cred ca are 21-22 ani,slabuta si 1,60.Sini moi si lasati,dar ai de ce trage.Am intrat in camera de lucru,am dat 150 pentru o ora,ea a plecat sa-i duca la pusculita si sa viziteze baia.A revenit in camera si s-a urcat peste mine in pat.A inceput cu masaj cu sinii,sarutari pe piept si a coborit incet spre ala mic ,pe care si l-a infipt de citeva ori in esofag de ziceam ca si-a pus in cap sa il inghita.Oral facut cu simtul raspunderii,adinc si cu priviri aruncate spre client.Punem preze si trecem la normal eu pe ea.Se umezeste repede si dupa felul in care rasufla se vede ca-i place.Schimbat capra,apoi i spun sa treaca deasupra ,unde se misca foarte frumos si ma face sa termin repede in balonas.Numarul doi inceput tot cu sarutari pe corp si frecat cu sinii de mine si continuat cu oral.Trecem la normal,schimbat pozitii si cind am simtit ca sint pe aproape de finish am scos balonul si am terminat CIM.
Apartament-7,5 (au o aeroterma,deci e cald)
Fata-8
Normal-8
Oral-9,5
GFE-8(nu FK)
Anal nu am cerut dar zice ca face pentru 100 numarul.
 Bafta

Astea sint pozele de la anuntul ei.Nu sint sigur ca ea este in poze,dar seamana.

post-38036-0-17807000-1381356136_thumb.jpg

post-38036-0-15625600-1381356147_thumb.jpg

post-38036-0-96951300-1381356156_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu

Catax 1...eu zic asa..."vreau sa vad si eu macar una -doua pareri" de la tine...cam ce-ai patit tu la viata ta cu oricare din fetele recenzate aici sau oriunde altundeva, si dupa aceea o sa ma gandesc sa iti dezvalui parerea mea despre fata din poza...si sa mor daca bag vreo recenzie aici pana nu bagi tu macar 2 pe site! In rest numai de bine....

  • Like 3
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:cta
  • Oras:cta

Salut , ieri am fost la domnisoara de mai sus , mai este in ap cu inca o fata , licatia la sens la ciresica am parcat am urcat sus am ales cu fata din poze i am zis ca le am gasit pe nimfomane, primele poze este ea in celelalte nu sunt sigur ca si constitutie lg par corespund dar nu obs tatuajul de pe spate umăr drept,in fine.

Am ales un nr. am achitat halatul 100, am intrat in dormitor patul curat ca locatie decentă un 8 lenjeria de pe pat curata model ca acasă si trecem la actiune eu eram deja curat venisem de acasă.

Incepe cu un oral neprotejat nu se grăbește fara dt , dar frumos mi a plăcut pun căciulă incep cu ea peste mine se misca frumos dar prea lent , eu fiind mai activ am cam facut toată treaba , pot sa spun ca e o fata pe gustul meu sami frumosi la fata e draguta fund bombat in fine, o pun pozitia glorioasă capra dau ca nebuni tin sa precizez ca am si depasit perioada dar a răbdat si apreciez gestul, dau drumul la căciulă gafai de la tigari imi trag răsuflarea ma sterg întru la baie ma spăl la cuc si o tai. Pt mine a fost o experientă frumoasa si acum notele

Oral un 8 fara dt dar dragut executat

Normal un 8 nimic special, dar măcar nu face nazuri te ascultă

anal nu stiu

Locatia un 8 acceptabilă usor de gasit

fata un 9 mie unul imi place de ea e pe gustul meu nici grasă nici slaba pt mine e silueta perfectă la fata e draguta.

Eu unul sigur mai revin si cred ca voi sta mai mult.Baftă si spor la domnisoare.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

Vizitat locatia.

Sunt 2 fete brunete, totusi cred ca pozele nu sunt reale desi aduc.

Una are un fluturas pe umar, ceea ce nu apare in poze si inca una mai micuta carea se recomanda MADALINA.(seamana perfect cu blonda cu blonda de la Trocadero, dar sustine ca n-a fost niciodata blonda si pare un picut speriata). Banuiesc ca e un Gupi in zona desi nu l-am vazut, dar am vazut un pitbull in balcon.

Locatia f. dezoronat ceea ce arata ca fetele baga aproape non stop. Baia relativ OK, cit sa nu-ti fie sila.

Eu am fost cu Madalina, nimic memorabil un oral bunicel cu atentie la OO, apoi trecut ea deasupra dupa ce s-a dat cu o groaza de lubrifiant si finalizat in balon poz pe la spate. Nu pot sa spun ca m-a grabit, dar cumva se uita la tine asteptind instructiuni. Nu am ceut anal desi face clar se si vede dupa cum arata gaozul.

Preturi; 70 nr fara anal(ora x2) sau cu anal 100nr(ora x). La telefon a aspus cu finaizare orala sau p corp daca vreau, dar nu am testat.

Merge de fast fuck si la un pret OK si fetela araat binisor.

LOC:7

ORAL:7

Normal:7

aspect:9

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

poze noi:

Pai pana la urma asta e tipa pe care a recenzato fatfrumos si a fost multumti? ca stiu ca am vrut si eu sa ajung la ea cand avea pozele astea pe telegraf dar nu mai stiu ce sa intamplat si nu am mai ajuns (imi pare ca nu raspundea la tel ori il avea inchis)

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

      Si la Roxy si la Madalina revin mereu .Sint  printre fetele in care investesc cel mai mult.Chimie nu gluma. In topicul pe care l-a propus Gabi eu le pun pe primul loc.Cred ca nu sint recenzate pentru ca au avut parte de publicitate negativa.La Roxy topicul incepe cu low cost si de aici pleaca toti cu ideea de ceva slab calitativ.E adevarat ca tipele au lucrat la norma ,dar cind au vazut ca veniturile sint in scadere s-au corectat,si asta in primul rind la capitolul curatenie.Felul in care a fost recenzata Roxy e cam dubios .Apare ca o acuza ca face CIM si inghite .Hai sa fim seriosi.Asta depinde de preferinte.Si sa nu se inteleaga ca inghite la oricine..Faptul ca sint greu de prins la telefon spune multe.Nu au schimbat locatia de mult timp,la fel ,e clar,fetele au clienti si se descurca fara sa bage 100 de anunturi pe zi.Fetele au  cam  1,60 tite maricele,Roxy e tare la oral  ,si daca vreti sa vedeti ceva frumos,incalziti-o pe Mada si luati-o la 69 si o a vedeti ce nu ati vazut.Bafta!

sint de aceeasi parere ,avem aici doi iepurasi care mi-au mers la suflet,am intrat cu mari indoieli ,nu mi-au inspirat de loc incredere dupa cum am inceput sa comunicam ,am fost cu cite una pe rind si am plecat plutind ,dupa o ora de desmat...revin in curind cu povesti.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

In pozele astea sint fetele vizitate de Londra72 in Decembrie.Alte fete cu alte nr de telefon.

 

http://nimfomane.com/forum/topic/18316-0765496592-izabelle-roscata-tomis-3/

 

http://www.cta.ro/vad_anunt.php?id=230452&poza=AN_4_230452_Copy_(2)_of_P1010061.JPG&idd=11

intr-adevar , pozele apartin altor fete., imi pare rau de confuzie si as ruga conducerea sa mute pozele daca se mai poate acolo unde le este locul.mii de scuze...

Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

    Am sunat la numarul 0768009345 pentru ca vazusem la un anunt niste poze cu tipa care nu arata deloc rau si imi ramasese in memorie.A raspuns o tipa care mi-a zis ca face cam de toate ,adica in plus fata de altele da si cur ,69 si pot sa termin si in gura la ea .Am plecat de urgenta la Ciresica de unde m-a dirijat spre apartament.Mi-a deschis o fatuca micuta ,putin cam sisita ,nu frumoasa tare dar placuta.Am discutat ce vreau de putinii bani care aveam de gind sa-i las,ea incerca sa ma faca sa iau si anal,dar nu am vrut.Buget de criza ,ce sa-i faci.Am inceput cu un 69 scurt,la care era sa termin in minutul 2 ,asa ca i-am spus sa o lase mai incet si am schimbat pe normal cu o mica pauza de mingieri si tras de tite ca sa-mi mai revin.A zis sa trec eu deasupra si am dat in ea iar pina am simtit ca termin.Am schimbat iar in capra ,am pompat putin si cind am vazut ca nu mai tine i-am zis sa scoata prezervativul sa terminin gura ei.A asteptat pina ma scurs si de ultima picatura si a plecat sa goleasca gura la baie.Am plecat si eu dupa ea .Ea s-a spalat pe dinti ,eu pe scula ,m-am imbracat si am plecat cu zimbetul pe buze.Ramine in agenda mea.Mai era o fata in apartament care se futea cu unu in alta camera, nu ne-am vazut dar stiu cine e fata din ce am vorbit cu Madalina.Apartament 8,normal 8,oral cu cim 9,fatuca 9.Lu' talimbanu i-a placut.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

la madalina am fost de 2 ori.este o fata draguta, mica de statura ,cu forme bine conturate ,sini potriviti si putin moi dar nu lasati, pe tocuri diferenta este evidenta.la prima vizita am fost impresionat de felul in care arata,,la a doua ,m-a primit intr-o tinuta mai putin eleganta si in papuci de casa ,era intr-adevar o ora tirzie si a declarat ca e foarte obosita.

il are pe vino-incoace cu mutrisoara ei simpatica, putin exotica ,trasaturi asiatice ,se face placuta ,este pro-client ,calitatea serviciilor nu a lasat niciodata de dorit,

la prima vizita , am intrat cu ea in dormitor, dupa o repriza foarte reusita cu a sa colega roxy, fiind foarte bine incalzit ,am inceput cu un oral bine intretinut, neprotejat, la inceput ,putin cam in viteza, apoi, la indicatiile mele exact asa cum imi doream, foarte ascultatoare , fara comentarii si fara sa oboseasca. a avut comportament placut si in pozitia 69, usoare gemete, pussy foarte curata,,epilata  si numai buna de rontait .greu de rezistat, in 69 ,dupa cum a spus  atit talimbanu cit si fatfromos ,asa incit am trecut la sex protejat ,in 3 pozitii, usor de manevrat , nu sta ca lemnul, participa cu placere ,se umezeste si citeodata chiar indrazneste sa  te priveasca in ochi cu un zimbet timid pe buze.una peste alta , a fost atit de excitanta incit nu am lasat oportunitatea de a termina la ea in gurita ,nefolosita si bine am facut .a primit jetul de sperma cu buzele intredeschise ,apoi la recomandarea mea ,l-a lasat usor sa se scurga inapoi pe madular, foarte incet si cu priviri inocente si intrebatoare in ochi. 

apartamentul este modest , dormitorul curat, sufrageria era cam vraiste la a doua vizita, baia nu am folosit-o deloc, servetele umede la discretie, igiena  buna, curatica si ingrijita ,chiar educata , vorbeste politicos si are potential.respecta promisiunile , se achita corect de sarcini, are si anal in program,  intr-o locatie mai eleganta ,probabil ca ar putea usor atrage clientela mai pretentioasa, lucru valabil si pentru colega ei roxy. pe amindoua le recomaand calduros, prestatii constante ,pret excelent doua fete tinere ,placute si amabile.nota 8  pretul este 70 ron ,20 min.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

cele mai proaspete poze cu fetele minunate de la  ciresica [ daca stiti a fi domni cu ele]...madalina este roscata din dreapta ,a doua poza,colega sa ,roxy in celalalte poze.

 

Aceste poze, mai nou, sunt folosite de nr. de tel. 0767539430 cu locatia pe Soveja.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare dragi confrati futaci.Dupa cum bine stiti ca sunt un menbru al acestui forum cu o verticalicate de nemarginit. asa o sa fiu si acuma in descrierea mea tot VERTICAL.Dupa o zi de ieri foarte fructuasa din punct de vedere al distractiei si o noapte pierduta in licoarea lui bachus,astazi ma trezesc ceva tarziu dar cu mutu in pozitia de drepti.Primul lucru a fost cafeau de energizare si al doilea sortarea a unei fete de pe forum.Am aleso pe Roxy mai mult pentru pret si ceva recenzii avute pe aicea de la colegi.Sun imi face imediat programare si ma indrept catre zona ciresica,undeva visavis de biserica ,bloc pe partea cu sens unic etaj 8.Ajung in zona respectiva ma ghideaza foarte bine si urc la ele dar nu cu liftul asa putin sport de revirgorare ataea etaje.Imi deschide usa Roxy ,mai are o colega care era ocupata in tot acest timp cat am fost eu in locatie.Ma pofteste inauntru in sufragerie cred ,mult fum de tigare,si tv dat pe un canal de muzica.Roxi este o fata micuta de statura,sani micuti,putin surda cred,dar care nu corespunde cu nici o poza de pe forum,intradevar are un tatuaj pe spate .Ii ofer  banuti inainte70 ron pentru finalizare,si incep sa ma dezbrac ea la fel si se scuza ca merge sa faca dus,dupa care revine in fix 15sec de la baie cu gel durex si invelita in prosop,deci prosteala pe fata direct si in fine continui sa merg mai departe ca nu era prima care proceda asa,si ma intind in pat si incepe  cu un oral bun catre foarte bun senzatie placuta fara sa se ajute da mana sau sa atinga cu dintii,poposeste ceva undeva la 5 min la microfon si o opresc ca vroiam si normal,punem protectia se fofoleaza cu gel si trece deasupra facut miscari bune,si ii zic sa mai schimbam pozitia si de aicea mi sa rupt filmul fratiilor ce mai miros, ce mai mireasma de de la pizda deci duhoare ca asta nu am mai vazut pana sa ma inscriu pe forum ,am cred ca vreo 40 de recenzii asa ceva nu am mai vazut sau mai degraba mirosit(transpiratie am mai mirosit de la curve) instant soldat culcat.Ce sa fac am mai dat ceva in pozitia aia si o rog sa ma termine oral ca nu mai rezistam si acuma cand scriu dupa 5 ore inca mai simt duhoarea asta in nas ,si in plus niste floci la pizda care trebuia sa ii taie cu drujba.In fine finalizez oral si plec cu un gust amar ,ii spun sa vreau sa o cunosc si pe colega refuza s mi-o prezinte(terminase cu celalalat client) ,ca a doua oara daca vin sa ii spun de la inceput ca vreau sa le vad pe amandoua asta nu stiu de ce .Obi ultima oara tu ai fost la ea/ele poti confirma cele spuse sau este ceva de moment mirosul, dar floci nu cresc intro zi  :laugh2

 

Mi-am adus aminte de versurile lui salam JALEEEE,JALE MARE JALE  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ,nu este de ras e de plans :no2

 

locatie  8

 

aspect 8

 

igiena 1 din  oficiu Mirosul din pizda doamne  :slap2  :rax2

 

oral 9 bun

 

normal 8

 

gfe 8

 

tarif 70 ron/120ron on/np

 

poze false

 

Concluzie:Eu unul nu mai merg ,nu stiu daca este de evitat dar cu igiena lasa mult mult  mult mult de dorit,si in plus prosteala ca a facut dus dar sa puna cine vrea botu eu unul pas. :no2

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Salutare dragi confrati futaci.Dupa cum bine stiti ca sunt un menbru al acestui forum cu o verticalicate de nemarginit. asa o sa fiu si acuma in descrierea mea tot VERTICAL.Dupa o zi de ieri foarte fructuasa din punct de vedere al distractiei si o noapte pierduta in licoarea lui bachus,astazi ma trezesc ceva tarziu dar cu mutu in pozitia de drepti.Primul lucru a fost cafeau de energizare si al doilea sortarea a unei fete de pe forum.Am aleso pe Roxy mai mult pentru pret si ceva recenzii avute pe aicea de la colegi.Sun imi face imediat programare si ma indrept catre zona ciresica,undeva visavis de biserica ,bloc pe partea cu sens unic etaj 8.Ajung in zona respectiva ma ghideaza foarte bine si urc la ele dar nu cu liftul asa putin sport de revirgorare ataea etaje.Imi deschide usa Roxy ,mai are o colega care era ocupata in tot acest timp cat am fost eu in locatie.Ma pofteste inauntru in sufragerie cred ,mult fum de tigare,si tv dat pe un canal de muzica.Roxi este o fata micuta de statura,sani micuti,putin surda cred,dar care nu corespunde cu nici o poza de pe forum,intradevar are un tatuaj pe spate .Ii ofer  banuti inainte70 ron pentru finalizare,si incep sa ma dezbrac ea la fel si se scuza ca merge sa faca dus,dupa care revine in fix 15sec de la baie cu gel durex si invelita in prosop,deci prosteala pe fata direct si in fine continui sa merg mai departe ca nu era prima care proceda asa,si ma intind in pat si incepe  cu un oral bun catre foarte bun senzatie placuta fara sa se ajute da mana sau sa atinga cu dintii,poposeste ceva undeva la 5 min la microfon si o opresc ca vroiam si normal,punem protectia se fofoleaza cu gel si trece deasupra facut miscari bune,si ii zic sa mai schimbam pozitia si de aicea mi sa rupt filmul fratiilor ce mai miros, ce mai mireasma de de la pizda deci duhoare ca asta nu am mai vazut pana sa ma inscriu pe forum ,am cred ca vreo 40 de recenzii asa ceva nu am mai vazut sau mai degraba mirosit(transpiratie am mai mirosit de la curve) instant soldat culcat.Ce sa fac am mai dat ceva in pozitia aia si o rog sa ma termine oral ca nu mai rezistam si acuma cand scriu dupa 5 ore inca mai simt duhoarea asta in nas ,si in plus niste floci la pizda care trebuia sa ii taie cu drujba.In fine finalizez oral si plec cu un gust amar ,ii spun sa vreau sa o cunosc si pe colega refuza s mi-o prezinte(terminase cu celalalat client) ,ca a doua oara daca vin sa ii spun de la inceput ca vreau sa le vad pe amandoua asta nu stiu de ce .Obi ultima oara tu ai fost la ea/ele poti confirma cele spuse sau este ceva de moment mirosul, dar floci nu cresc intro zi  :laugh2

 

Mi-am adus aminte de versurile lui salam JALEEEE,JALE MARE JALE  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ,nu este de ras e de plans :no2

 

locatie  8

 

aspect 8

 

igiena 1 din  oficiu Mirosul din pizda doamne  :slap2  :rax2

 

oral 9 bun

 

normal 8

 

gfe 8

 

tarif 70 ron/120ron on/np

 

poze false

 

Concluzie:Eu unul nu mai merg ,nu stiu daca este de evitat dar cu igiena lasa mult mult  mult mult de dorit,si in plus prosteala ca a facut dus dar sa puna cine vrea botu eu unul pas. :no2

bai londonezule,daca avea floci ii mai dadeam100 bonus si o pastram numai pentru mine,ce dracu, flocii sint pasiunea mea .era rasa proaspat,nici macar nu zgiria.

eu am fost la ea de 2 ori, o data inainte  de revelion si a doua oara cam acum o saptamina, dar a doua oara nu am intrat impreuna ci doar cu madalina.

la mine a fost curata bec, mirosea a duschbad,dar ... secretul meu este ca eu le spun de la inceput ca vreau sa le trag limbi si le trimit la baie sa se spele bine, specific asta.incearca si tu asa si chiar daca nu bagi botul ,le obligi sa se spele,intelegi? citeodata chiar merg dupa ele in dus si le spal cu mina mea.ce crezi tu ca batrinul obi isi baga botul in vizuini murdare?

data viitoare mergi la madalina colega ei, o sa iti placa, face si anal la 100 ron ,e buna

si pozele nu erau false ,le-am pus eu din greseala,erau ale altor fete.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

vezi obi in curva nu trebuie sa ai incredere niciodata :no2 ,roxy asta nu are nici o poza pe tot topicul,poate colega ei care nu m-am intalnit si nu ma pot pronunta,dar nu credeam sa fie asa tragedie in barlog :rax2 ,si in plus gestul ca a fost la baie :slap2 ,chiar ma gandeam cu ai dat limbi in pizda aia nespalata :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

si inca ceva am omis sa specific in recenzie fiind si ora tarzie cand am recenzat ,la terminarea actului in sine pe pula(prezervativ)si pe imprejurimile organului aveam urma de lichid alb necunoscut emis de doamna pizda .

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

si inca ceva am omis sa specific in recenzie fiind si ora tarzie cand am recenzat ,la terminarea actului in sine pe pula(prezervativ)si pe imprejurimile organului aveam urma de lichid alb necunoscut emis de doamna pizda .

Posibil boala cu transmitere sexuala

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...