Sari la conținut

Zona Mamaia, restaurantul chinezesc


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutare dragi curvari! Imi cer scuze de la inceput pt aceasta postara....din pacate nu mai gasesc anuntul de unde am ales fata, insa va pot da detaliile necesare, in afara de poze si numarul de tel.....asta datorita faptului ca am fost acum 2 sapt la domnisoara si nu am avut timp si nici inspiratia sa salvez ceva! De, asa suntem noi navigatorii, radarele prea performante de acasa ne imping sa nu salvam nimic :P

In fine, acum sa trec la povestire!

Acum 2 sapt, scumpa mea sotie era de munca iar eu aveam un chef nebun sa schimb ciorba de acasa si sa aleg o friptura frageda! Zis si facut. Caut pe internet, si mai exact pe http://anunturi.cugetliber.ro/matrimoniale. Am gasit o fata in pozele careia i se vedea si fatza. pe domnisoara o gasiti in mamaia, zona butoaie, in blocul cu restaurantul chinezesc, la etajul 7. pretul era de 150 ron pe numar. fata arata destul de bine, un cur bombat (bun pt cei care vor un anal), sanii cam lasati si foarte moi, cu vergeturi proeminente. cu sutienul pe ea, pot sa zica ca era destul de buna! dupa ce am facut plata am trecut la actiune, incepand cu un oral neprotejat, executat bine, fara dinti si cu DT. partea nasoala abia incepe. cand sa trecem la partea cea mai frumoasa, si anume normalul, ma izbit peste nas un miros cm neplacut. evident ca la simtirea mirosului am inchis ochii si am inceput sa`mi imaginez fel si fel de fete bune ca sa imi pot da drumul cat mai repede! Dupa 5 min i`am zis sa treaca iar la oral si am terminat pe corpul ei. dupa incheierea actiunii, am aflat ca doar ce plecase un client de la ea si ca nu apucase sa faca dus, fapt pt care eu zic ca fata e de evitat...stim cu totii ca cel mai mult conteaza igiena!

Locatia este mai mult decat ok....apartament mare, mobilat cu gust si nou. Tin sa mentionez ca in locuinta respectiva mai presteaza inca 3 fete, iar doua din ele sunt mult mai bune ca cea cu care am fost (andreea parca), pacat ca le`am vazut la sfarsit!

Locatie: 10

Aspect fata: 8

Igiena escortei: 3

Oral: 9

Normal: 6, nu geme si un pic cam largutza pt micul meu miner :))

Per total, daca s`ar ingrijii mai mult ar fi ok......sper sa ajung cat mai curand si la restul de 3 fete sa le incerc, pt a vedea ce potential are acel cuibusor!

Va doresc o zi cat mai buna si la cat mai multe erectii!!

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...