Sari la conținut

ANIA -0757608427 linga zodiac


Postări Recomandate

DescriereBuna, numele meu este Ania, sunt o tanara blonda si naturala, iti pot oferi o companie de neuitat si momente placute!

Sunt o fata rafinata, eleganta si cu mult bun simt, nu ezita sa ma contactezi! Daca detaliile de mai jos se potrivesc stilului tau te astept la mine sau ne putem intalni la un hotel.

Am 1.64, 55 kg, blonda, nu am tatuaje si nici pierciguri, buzele mari si senzuale, sani medi.

0757608427!!!❤️

Pozele imi apartin, corpul meu nu este editat!

post-314051-0-81484900-1595918098_thumb.png

post-314051-0-22860100-1595918109_thumb.png

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

am facut cunostinta cu ania , este colega cristinei cu parul lung. 

locatia pe lapusneanu .zona zodiac.

tarifele sint 200 fin si 300h .

pozele sint ale ei , profesionale , in realitate arata mai natural, este draguta si foarte selectiva .experienta in strainatate .

locatia ingrijita , usor accesibila .

nu am testat-o inca desi mi-a lasat o impresie buna , am fost coplesit de colega ei , sper sa am ocazia sa revin.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

am testat-o azi si pe ANIA , si din partea mea , vesti bune .

a iesit un futai pe cinste , de data aceasta , dupa o repriza cu colega cristina , pe care nu am mai prins-o in forma de alaltaieri sau au fost prezervativele dubioase pe care le-a folosit de vina .

ania este la origine putin rusoaica , fapt care se vede in felul in care se fute, cu multa patima si cam nesatula de pula . 

am avut un deal mediat de catre cristina , sa ma primeasca ania pentru 20 min la pret promotional de 150 , fetele s-au inteles , eu nu am fost nevoit sa ma tocmesc, banii au intrat in casa , win-win situation .

folosind filozofia batrineasca, cum ca intre doua nu te ploua,  am chibzuit ca ar fi pacat sa nu incerc sa o domesticesc putin si pe ania , desi are un gabarit mai solid si aparent mai greu de stapinit decit cristina , mult mai indrazneata si mai experimentata . 

mica mea indoiala s-a dovedit a fi nefondata , ania a facut click -ul din prima , ne-am inteles foarte bine ,ba mai mult, a reusit sa se lipeasca si de un orgasm tremurici dupa repriza prelungita de 69 , care i s-a datorat ei , declarind ca ii place enorm sa fie rasfatata oral.

ne-am futut  bine si cu consum maxim de calorii , atit doggy cit si cow and reverse . domnisoara duce la greu si ar mai fi vrut dar nu mai aveam eu vlaga  dupa  repriza cu cristina de 20 de min si alte 20 cu ania , la 30 de grade.

de fapt m-am oprit , pentru ca trecuse timpul stabilit si am vrut sa fiu parolist si am observat-o pe ania putin dezamagita  ca nu am ejaculat, chiar mi-a zis ca s-ar mai fi futut in continuare , doar ce se incinsese.

aspectul fizic este placut , vorbareata , bine cladita , tite medii spre maricele , frumoase , rozalii , la fel si pasarica, roz cum imi place mie cu ceva labioare , nu exagrerat dar proeminente, cur zdravan carne tare , blonda, cu par pina la umeri . buze carnoase pe care le ofera timida pentru fk . din fericire pt mine a gasit un prezervativ corespunzator  pe care l-a folosit de la bun inceput la oral in pozitia 69 , fara macar sa simt .

 

igiena corespunzatoare , facuse dus inainte , dupa orgasmul pe care i l-am provocat s-a simtit putin miros de hormon din pizda , nimic neplacut , ingrijita , gfe ridicat ,implicare suta la suta . 

 nota 9 , daca facea ORAL NEPROTEJAT PRIMEA 10 ,MAI ALES CA FACE FOARTE BINE SI ADINC.

experienta foarte placuta , sper sa aveti si voi parte de acelasi tratament.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...