Sari la conținut

Alina 0754335788 , T.Lalescu


Vizitator Fater

Postări Recomandate


Vizitator Fater
Reputație: 0

Va salut.

 

          Nu mai stiu exact in care zi dar saptamana asta iarasi m-am trezit cu chef la ceva noutate. Am rasfoit ziarul JB, gasit anunt nou cu numarul din titlu, textul cam asa ceva bruneta inalta ofer clipe de neuitat domnilor pretentiosi... Sunat, lamurit ca e vorba despre o noutate (pentru mine), purces spre adresa primita.

         Locatia e pe strada Traian Lalescu, ea nu mi-a spus strada ci numa mi-a dat ca punct de reper casa mov. Ajuns la casa mov, o sun din nou, si incepea...vezi stopul? iai la stanga....na esti acolo?....cand ai ajuns la ABC......si asa mai departe. I-am zis sa-mi spuna numarul de bloc , dar ea nu! M-a tinut la telefon pana cand am intrat pe usa apartamentului. (aprox 6-7 minute! in plm iar tre sa incarc cartela de "curvar")

          Se deschide usa, ea era dupa usa, intru si ma intorc repede, nu cumva sa ma sperie pe la spate. Era in costumul lu Eva invelita numa intr-un prosop alb. In anunt scria ca bruneta inalta......., hat nu e chiar asa inalta! Mi-a ajuns aprox pana pe la nas Bruneta (de etnie) 168-170, aprox 56-58 kg, sani cam lasati, fund frumos, carne tare, pussy epilata complet cu labii mijlocii. Am ales varianta de o finalizare pentru suma de 100, ulterior am mai adaugat inca 50 pentru CIM.

         Eram proaspat dusat, ma si grabeam un pic (nevasta stia cas la piata), ne-am si apucat de treaba. M-am intins pe pat, ea deasupra, ma saruta peste tot, FK chiar Deep Fk, incet incet a coborat spre junioru si s-a apucat de oral , oral executat bine spre foarte bine, cu atentie la zonele adiacente. Mi-a ridicat picioarele si m-a servit cu un anilingus bunicel. Imbracat halatul de protecie, ea a venit deasupra. Se misca destul de ok, da din cur in stanga dreapta....cerculete. Continuat in pozitia misionar, lingurita....pe la spate, dar finalizarea mult dorita tot nu a vrut sa vina. Scos gumita jos (am mai achitat 50 ron pentru CIM), continuat cu oral si dupa inca vre-o 10 minute finalizat in gurita ei. M-a supt pana la ultima picatura, decartat mostenitorii in WC. Fuga la dus, imbracat plecat.

 

Si acum jurizarea obligatorie:

 

Locatie: 9 - usor de gasit (in mod normal si daca nu va duce si pe voi in eroare cu indicatiile prin telefon), loc de parcare din belsug , curatenie , baia curata cu tot ce trebuie (prosop curat, gel dus...),pat mare si comod, mobilier ok.

Aspect fizic: 6 fata, 7 corp - bruneta (de etnie, asa mai deschisa la culoare) fata comuna, sanii au cam cedat sub forta gravitatiei, ceva vergeturi lateral pe sold, fund foarte frumos, pussy epilata cu labii mijlocii.

Oral: 9 - e destul de meseriasa, cu atentie la zonele adiacente + anilingus, cu multa saliva, fara deep, accepta CIM.

Normal: 8 - accepta orice pozitie, se misca destul de bine dar nimic iesit din comun

Igiena: 8 - era proaspat dusata, am scazut doua puncte pentru ca nu s-a spalat pe dinti si putin ii mirosea gura.

GFE: 8 - de discutat nu prea am discutat cu ea, accepta si chiar ii place sa se sarute, FK.

Atitudine: 2 - raspunde la telefon in timpul actiunii (spunea ca ala e numarul ei personal..., da plm de doua ori?!), am negociat ceva extra tarif si a trebuit sa ma dau jos din pat ca sa-i dau banii ca nu accepta sa-i dau dupa ce terminam.

Pret: 100 ron/fin ON+NP, 150 cu CIM, Pentru suma de 200 ron ON+NN+CIM

Raport pret/calitate: 6 - acceptabil

 

Recomandare: in ciuda faptului ca i-am acordat note destul de mari eu nu cred ca o sa mai trec pe la ea si nici nu o recomand, cel mai mult pentru atitudinea de neprofesionista.

  • Like 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...