adelin88 Reputation: 98 Posted August 20 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Share Posted August 20 Acum 21 minute, L1viu a spus: Cam asa da socoteala ....adevărul e ca sunt și cu 250 /500 cu oral și anal incluse..dar fetele sunt piese la banii ăștia 😉 Unde sunt fetele? Ca ma risc sa dau 500..chiar si 800 pe ora..dar nu ma trimite la Bucuresti..ca pe alea le stiu..ca daca tot ajung la capitala ma duc direct la Giulia 😀😀. No ofense Link to comment
L1viu Reputation: 632 Posted August 20 Oras:Galati Oras:Galati Share Posted August 20 Acum 11 minute, adelin88 a spus: Unde sunt fetele? Ca ma risc sa dau 500..chiar si 800 pe ora..dar nu ma trimite la Bucuresti..ca pe alea le stiu..ca daca tot ajung la capitala ma duc direct la Giulia 😀😀. No ofense Nu e niciun "offense" ...îți dai seama ca nu avem asa ceva în zona ...clar ca ma refeream la București, Constanța, Iași, Cluj, Timișoara..etc..nu la noi 😉🙃 Link to comment
robert1997 Reputation: 8 Posted August 20 Oras:Focsani Oras:Focsani Share Posted August 20 Acum 34 minute, adelin88 a spus: Unde sunt fetele? Ca ma risc sa dau 500..chiar si 800 pe ora..dar nu ma trimite la Bucuresti..ca pe alea le stiu..ca daca tot ajung la capitala ma duc direct la Giulia 😀😀. No ofense Giula cu 630 la nr de tel? Link to comment
adelin88 Reputation: 98 Posted August 20 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Share Posted August 20 Acum 3 minute, robert1997 a spus: Giula cu 630 la nr de tel? Giulia Sabrina Barbie..nu e frumos sa facem reclama aici. O sa ajung o data acolo...cred cala ea este apogeul 😀 Link to comment
robert1997 Reputation: 8 Posted August 20 Oras:Focsani Oras:Focsani Share Posted August 20 Acum 12 minute, adelin88 a spus: Giulia Sabrina Barbie..nu e frumos sa facem reclama aici. O sa ajung o data acolo...cred cala ea este apogeul 😀 Nuuu…o stiu,a fost pe Brasov,nu e chiar asa… Link to comment
Adryan79 Reputation: 119 Posted August 20 Oras:Braila Oras:Braila Share Posted August 20 Acum 7 ore, gecko1 a spus: salut...am aflat si eu de noile tarife....te.ai exprimat gresit.....nu pleaca de la 400 totalul....de fapt este ora 400 total cu doua finalizari in care untra si CIM......cat despre clasic a ramas la fel.....150 cu 300..... Îmi cer scuze, cred că, din viteză, am înțeles greșit Link to comment
gecko1 Reputation: 4 Posted August 20 Share Posted August 20 Acum 2 ore, Adryan79 a spus: Îmi cer scuze, cred că, din viteză, am înțeles greșit stai linistit...nu este nici o problema.... asta e...era de asteptat sa vina in rand cu lumea 😉😁 Link to comment
valikand Reputation: 104 Posted August 20 Oras:Brăila Oras:Brăila Share Posted August 20 Acum 7 ore, L1viu a spus: Cam asa da socoteala ....adevărul e ca sunt și cu 250 /500 cu oral și anal incluse..dar fetele sunt piese la banii ăștia 😉 Perfect de acord cu tine! Am ajuns la prețuri de capitală! Vb pentru ca am fost la fete acolo și prețul era 200/350 total. Dar știți vorba românească,, Nu e prost cine cere , e prost cine da’’. Hai spor să aveți! 1 Link to comment
L1viu Reputation: 632 Posted August 20 Oras:Galati Oras:Galati Share Posted August 20 Profita de faptul ca nu are "concurenta" 😉 Link to comment
valyentyn Reputation: 26 Posted August 22 Oras:Braila Oras:Braila Share Posted August 22 Ohooo😳😳 Ii zic pas la asa scoruri….ma duc la vecini. Cred ca 150/300 era ce trebuia..ii uram succes pe noile scoruri. Link to comment
teetree Reputation: 38 Posted August 22 Share Posted August 22 La 21.08.2024 la 0:05, L1viu a spus: Profita de faptul ca nu are "concurenta" 😉 Exact,asa e,atât timp cât are și recenzii bune și f bune,își permite sa pună ce preturi vrea,oricum are agenda foarte plina,și în continuare din lipsa de variante serioase vom trece și pe la Ana,dar mai răruț ca e mai drăguț,cel puțin in ce ma privește pe mine! Te salut Ana,știu ca citești toate mesajele!!! Link to comment
L1viu Reputation: 632 Posted August 22 Oras:Galati Oras:Galati Share Posted August 22 Acum 49 minute, teetree a spus: Exact,asa e,atât timp cât are și recenzii bune și f bune,își permite sa pună ce preturi vrea,oricum are agenda foarte plina,și în continuare din lipsa de variante serioase vom trece și pe la Ana,dar mai răruț ca e mai drăguț,cel puțin in ce ma privește pe mine! Te salut Ana,știu ca citești toate mesajele!!! Corect 👌 Mai nou...nici nu mai respecta programările...nu mai e ce era odată... dar când nu ai alte variante...🙃 Link to comment
mulder666 Reputation: 24 Posted August 22 Share Posted August 22 Acum 3 ore, L1viu a spus: Corect 👌 Mai nou...nici nu mai respecta programările...nu mai e ce era odată... dar când nu ai alte variante...🙃 Oho! De mult timp face asta, e selectiva! 1 Link to comment
Recommended Posts