steev Reputație: 410 Postat Octombrie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 14, 2013 BRUNETA sexy si pasionala te astept intr-un cadru intim si discret pt a-ti oferi sex oral si normal, diverse pozitii locatie de lux igiena si discretie poze reale 100% Tarif: 200 ron
dinozauru Reputație: 835 Postat Octombrie 14, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Octombrie 14, 2013 @Steev, de la tine am pretentii, ai vechime, ai rang si culoare.Si pentru tine este valabila regula, mai intai cauti dupa numarul de telefon si dupa aceea deschizi topic nou. Mai proaspatul coleg @xxx13xxx, a deschis inaintea ta cu doar 4 (patru) ore, in sectiunea "de evitat" un topic dedicat aceleiasi domnisoare si culmea cu acelasi titlu. Iti acord circumstante atenuante, avand in vedere ora atat de tarzie la care ai deschis tpicul, ora la care mai bine faceai nani.
steev Reputație: 410 Postat Octombrie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 14, 2013 @Steev, de la tine am pretentii, ai vechime, ai rang si culoare.Si pentru tine este valabila regula, mai intai cauti dupa numarul de telefon si dupa aceea deschizi topic nou. Mai proaspatul coleg @xxx13xxx, a deschis inaintea ta cu doar 4 (patru) ore, in sectiunea "de evitat" un topic dedicat aceleiasi domnisoare si culmea cu acelasi titlu. Iti acord circumstante atenuante, avand in vedere ora atat de tarzie la care ai deschis tpicul, ora la care mai bine faceai nani.Maestre ai dreptate dar crede-ma nici gogolu si nici forumul la acea ora nu au dat nici un rezultat la cautare. Mea culpa acum vad ca dau rezultate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum