adi21cm Reputație: -49 Postat August 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2020 EnervaT Cat despre picon...evita raspunsurile de batran
picon Reputație: 1045 Postat August 10, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2020 s-a enerva picon, a bagat p in loc de oSunt litere alăturate, deștele groase ... :laugh2 Ce plm să-i răspund retardatului ăsta? Chiar nu merită atenție, cu atât mai puțin răspunsuri. 2 3
adi21cm Reputație: -49 Postat August 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2020 Sunt litere alăturate, deștele groase ... :laugh2 Ce plm să-i răspund retardatului ăsta? Chiar nu merită atenție, cu atât mai puțin răspunsuri. Deci nu negi inseamna ca este adevarat!
picon Reputație: 1045 Postat August 10, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2020 Deci nu negi inseamna ca este adevarat!Nu am decât o modalitate de a-ți răspunde și de a te convinge, dar cum nu sunt gay nici curvă ca tine, rămâi nelămurit! Nu o să mori din asta. 2 3
_dark_ Reputație: 137 Postat August 10, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 10, 2020 dacă populația rămâne connstanntă, mai sunt resurse planetare pentru 28 ani (sursa: earthovershootday.org, care vad ca din lipsa de fonduri nu mai functioneaza) https://www.overshootday.org/ (22 august 2020, la anul 15 august, samd)
domnul_zeu Reputație: 374 Postat August 10, 2020 Postat August 10, 2020 nu chiar, ca aia super avansati neuronic sunt prin alte parti facand lucruri marete, despre care noi vom afla poate peste 20 de ani
pansacola77 Reputație: 108 Postat August 10, 2020 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 10, 2020 hai sa nu ne purtam ca mosii! ”pa vremea mea era mai bine”progresul tehnologic are si avantaje, si dezavantaje. cred ca sunt mai multe avantaje decat necazuri.societatea se schimba tot mai repede, poate nu totdeauna mergem in directia perfecta, dar lucrurile se regleaza, ca viata trebuie sa triumfe. 2
adi21cm Reputație: -49 Postat August 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2020 Depinde cat timp mai avem la dispozitie sa o traim!
snappulos Reputație: 199 Postat August 10, 2020 Postat August 10, 2020 Depinde cat timp mai avem la dispozitie sa o traim!La cati hateri iti faci pe minut, n-as paria pe o viata lunga 🤣🤣🤣 1
adi21cm Reputație: -49 Postat August 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2020 La cati hateri iti faci pe minut, n-as paria pe o viata lunga Ehh nu e o problema! Si cei mai mari au multi fani si multi hateri! Si ala cu iepurasii lui avea multi hateri si a dus o viata lunga
snappulos Reputație: 199 Postat August 10, 2020 Postat August 10, 2020 Ehh nu e o problema! Si cei mai mari au multi fani si multi hateri! Si ala cu iepurasii lui avea multi hateri si a dus o viata lungaHugh Hefner?
adi21cm Reputație: -49 Postat August 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2020 Hugh Hefner?Da ma nu era de inteles ca despre el era vorba! Nu el avea casa cu iepurasi? Acum ceva timp am vazut un articol cica vaduva lui a intrat in depresie de la atatia bani ca nu stie pe ce sa ii cheltuie mai repede...
_dark_ Reputație: 137 Postat August 10, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 10, 2020 hai sa nu ne purtam ca mosii! ”pa vremea mea era mai bine”progresul tehnologic are si avantaje, si dezavantaje. cred ca sunt mai multe avantaje decat necazuri.societatea se schimba tot mai repede, poate nu totdeauna mergem in directia perfecta, dar lucrurile se regleaza, ca viata trebuie sa triumfe. da, acuma se poarta Elon Musk, un alt amăgitor al omenirii 1
_dark_ Reputație: 137 Postat August 11, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 11, 2020 Ciuma septicemică omoară un american de 20 de ani, după ce un chinez moare de ciumă bubonică https://www.abc.net.au/news/2020-08-09/us-man-dies-septicemic-plague-after-china-bubonic-plague-death/12538880
_dark_ Reputație: 137 Postat August 11, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 11, 2020 predictii legate de urmatorii 20 ani rauri mari ca Nil, Eufrat, vor seca (au fiecare peste 20 baraje) europa va fi invadata de musulmani nazismul va reveni incepand cu germania p.s. predictiile nu-mi apartin
celibi Reputație: 764 Postat August 11, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat August 11, 2020 predictii legate de urmatorii 20 ani rauri mari ca Nil, Eufrat, vor seca (au fiecare peste 20 baraje) europa va fi invadata de musulmani nazismul va reveni incepand cu germania p.s. predictiile nu-mi apartinCu primele 2 afirmatii sunt de acord. Ultima mi se pare destul de fantezista insa.
adi21cm Reputație: -49 Postat August 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2020 Cu primele 2 afirmatii sunt de acord. Ultima mi se pare destul de fantezista insa.Nu imi pare atat de fantezista atat timp cat nazismul nu va fi exact ca cel pe care il stim noi!Se va adapta si el vremurilor noastre! 1
celibi Reputație: 764 Postat August 11, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat August 11, 2020 dacă populația rămâne connstanntă, mai sunt resurse planetare pentru 28 ani (sursa: earthovershootday.org, care vad ca din lipsa de fonduri nu mai functioneaza)Nu o sa ramana constanta ca uite mai apare cate un coronavirus care e facut tocmai cu scopul de a decima populatia lumii.
_dark_ Reputație: 137 Postat August 11, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 11, 2020 altă predicție, aceeași sursă: un homosexual disprețuit și fără rușine, va conduce lumea, timp de 7 ani, deci unu mai păcătos ca noi, să ne bucurăm.
celibi Reputație: 764 Postat August 11, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat August 11, 2020 Sunt litere alăturate, deștele groase ... :laugh2 Ce plm să-i răspund retardatului ăsta? Chiar nu merită atenție, cu atât mai puțin răspunsuri. Ai degetele cat crenvurstii. :laugh2 1
adi21cm Reputație: -49 Postat August 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2020 altă predicție, aceeași sursă: un homosexual disprețuit și fără rușine, va conduce lumea, timp de 7 ani, deci unu mai păcătos ca noi, să ne bucurăm.In fruntea masonerie ce sta la butoanele lumii a fost deja un homosexual! A murit acum cativa ani la batranete!Pe cine crezi ca avea in jurul lui? Altii ca el ce de cativa ani se lupta sa ii ia puterea!(nu mai sunt cu datele actualizate la zi de ceva timp peste 1 an)
_dark_ Reputație: 137 Postat August 11, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 11, 2020 In fruntea masonerie ce sta la butoanele lumii a fost deja un homosexual! A murit acum cativa ani la batranete!Pe cine crezi ca avea in jurul lui? Altii ca el ce de cativa ani se lupta sa ii ia puterea!(nu mai sunt cu datele actualizate la zi de ceva timp peste 1 an) e vb de Anticrist (Biblia)
_dark_ Reputație: 137 Postat August 11, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 11, 2020 e vb de Anticrist (Biblia) Daniel 11:37 Nu va ţine seamă nici de dumnezeii părinţilor săi, nici de dorinţa* femeilor (HOMOSEXUAL); cu un cuvânt, nu va ţine seamă** de niciun dumnezeu, ci se va slăvi pe sine mai presus de toţi. 1
_dark_ Reputație: 137 Postat August 11, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 11, 2020 Cu primele 2 afirmatii sunt de acord. Ultima mi se pare destul de fantezista insa. da, râurile sunt la 50% debit sau mai puțin, ultima e o speculație a următorului text Apocalypse 17:8 New International Version (NIV)"The beast, which you saw, once was, now is not, and yet will come up out of the Abyss and go to its destruction. The inhabitants of the earth whose names have not been written in the book of life from the creation of the world will be astonished when they see the beast, because it once was, now is not, and yet will come."
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 ..si rasa galbena va stapani lumea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum