Sari la conținut

Vremurile noastre

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

s-a enerva picon, a bagat p in loc de o

Sunt litere alăturate, deștele groase ...  :laugh2

Ce plm să-i răspund retardatului ăsta? Chiar nu merită atenție, cu atât mai puțin răspunsuri. 

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce plm să-i răspund retardatului ăsta? Chiar nu merită atenție, cu atât mai puțin răspunsuri.

Deci nu negi inseamna ca este adevarat!
Postat

Deci nu negi inseamna ca este adevarat!

Nu am decât o modalitate de a-ți răspunde și de a te convinge, dar cum nu sunt gay  nici curvă ca tine, rămâi nelămurit! Nu o să mori din asta.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:---
Postat

dacă populația rămâne connstanntă, mai sunt resurse planetare pentru 28 ani (sursa: earthovershootday.org, care vad ca din lipsa de fonduri nu mai functioneaza)

https://www.overshootday.org/

(22 august 2020, la anul 15 august, samd)

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

hai sa nu ne purtam ca mosii! ”pa vremea mea era mai bine”

progresul tehnologic are si avantaje, si dezavantaje.  cred ca sunt mai multe avantaje decat necazuri.

societatea se schimba tot mai repede, poate nu totdeauna mergem in directia perfecta, dar lucrurile se regleaza, ca viata trebuie sa triumfe.

• Like 2
Postat

Depinde cat timp mai avem la dispozitie sa o traim!

La cati hateri iti faci pe minut, n-as paria pe o viata lunga 🤣🤣🤣
  • Like 1
Postat

La cati hateri iti faci pe minut, n-as paria pe o viata lunga

Ehh nu e o problema! Si cei mai mari au multi fani si multi hateri! Si ala cu iepurasii lui avea multi hateri si a dus o viata lunga

Postat

Ehh nu e o problema! Si cei mai mari au multi fani si multi hateri! Si ala cu iepurasii lui avea multi hateri si a dus o viata lunga

Hugh Hefner?
Postat

Hugh Hefner?

Da ma nu era de inteles ca despre el era vorba! Nu el avea casa cu iepurasi?

Acum ceva timp am vazut un articol cica vaduva lui a intrat in depresie de la atatia bani ca nu stie pe ce sa ii cheltuie mai repede...

Postat

hai sa nu ne purtam ca mosii! ”pa vremea mea era mai bine”

progresul tehnologic are si avantaje, si dezavantaje.  cred ca sunt mai multe avantaje decat necazuri.

societatea se schimba tot mai repede, poate nu totdeauna mergem in directia perfecta, dar lucrurile se regleaza, ca viata trebuie sa triumfe.

da, acuma se poarta Elon Musk, un alt amăgitor al omenirii

• Like 1
Postat

predictii legate de urmatorii 20 ani

rauri mari ca Nil, Eufrat, vor seca (au fiecare peste 20 baraje)

europa va fi invadata de musulmani

nazismul va reveni incepand cu germania

p.s. predictiile nu-mi apartin

• Oras:Pitesti
Postat

predictii legate de urmatorii 20 ani

rauri mari ca Nil, Eufrat, vor seca (au fiecare peste 20 baraje)

europa va fi invadata de musulmani

nazismul va reveni incepand cu germania

p.s. predictiile nu-mi apartin

Cu primele 2 afirmatii sunt de acord. Ultima mi se pare destul de fantezista insa.

Postat

Cu primele 2 afirmatii sunt de acord. Ultima mi se pare destul de fantezista insa.

Nu imi pare atat de fantezista atat timp cat nazismul nu va fi exact ca cel pe care il stim noi!

Se va adapta si el vremurilor noastre!

• Like 1
Postat

dacă populația rămâne connstanntă, mai sunt resurse planetare pentru 28 ani (sursa: earthovershootday.org, care vad ca din lipsa de fonduri nu mai functioneaza)

Nu o sa ramana constanta ca uite mai apare cate un coronavirus care e facut tocmai cu scopul de a decima populatia lumii.

Postat

altă predicție, aceeași sursă: un homosexual disprețuit și fără rușine, va conduce lumea, timp de 7 ani, deci unu mai păcătos ca noi, să ne bucurăm.

Postat

Ai degetele cat crenvurstii. :laugh2

• Like 1
Postat

altă predicție, aceeași sursă: un homosexual disprețuit și fără rușine, va conduce lumea, timp de 7 ani, deci unu mai păcătos ca noi, să ne bucurăm.

In fruntea masonerie ce sta la butoanele lumii a fost deja un homosexual! A murit acum cativa ani la batranete!

Pe cine crezi ca avea in jurul lui? Altii ca el ce de cativa ani se lupta sa ii ia puterea!(nu mai sunt cu datele actualizate la zi de ceva timp peste 1 an)

Postat

In fruntea masonerie ce sta la butoanele lumii a fost deja un homosexual! A murit acum cativa ani la batranete!

Pe cine crezi ca avea in jurul lui? Altii ca el ce de cativa ani se lupta sa ii ia puterea!(nu mai sunt cu datele actualizate la zi de ceva timp peste 1 an)

e vb de Anticrist (Biblia)

Postat

e vb de Anticrist (Biblia)

Daniel 11:37 Nu va ţine seamă nici de dumnezeii părinţilor săi, nici de dorinţa* femeilor (HOMOSEXUAL); cu un cuvânt, nu va ţine seamă** de niciun dumnezeu, ci se va slăvi pe sine mai presus de toţi.

• Like 1
Postat

da, râurile sunt la 50%  debit sau mai puțin, ultima e o speculație a următorului text

Apocalypse 17:8 New International Version (NIV)

"The beast, which you saw, once was, now is not, and yet will come up out of the Abyss and go to its destruction. The inhabitants of the earth whose names have not been written in the book of life from the creation of the world will be astonished when they see the beast, because it once was, now is not, and yet will come."

Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

..si rasa galbena va stapani lumea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...